|
DangerMouse: A šta sam tu rekla tako ružno?? Zar ne smijem imati svoje mišljenje i ako je drugačije od tvog? Ja sam samo rekla, neka mi netko objasni vašu teoriju a neimate pojma kakva je pozadina i neimate uopšte za sada još pravih informacija, da bi mogli prenositi lažne informacije. Ako se varam, onda mi razloži.
braneee, shakal: Srbija, BiH, Kosovo....svi ste vi ista sramota. Trebalo bi vas sve nekud iztjerati i naseliti neki novi narod, koji bi znao živijeti sa drugim narodom i poštovati zemlju na kojoj živi. Nigdje neima toliko mržnje kao kod vas. Odrastala sam sa muslimanima, hrvatima, srbima, slovencima, italijanima itd. i nikad se nismo djelili na ''vaše'' i ''naše'', več još dan danas živimo u slogi i u JEDNOJ državi, koja nije podijeljena na etničke teritorije. Vi ste jedini, gdje vas tako malo ima a toliko zla medju sobom nanosite. Da toga ne bi bilo, vi bi bili druga Belgija. Ne nadaj se poštovanju ako ni sam ne znaš, šta je to.
Sehxor: Piramida? Aj molim te budi pametan pa mi razloži po čemu je Lyoness piramidni sistem. Jer koliko svi znamo, piramidni sistemu su zakonom zabranjene i ilegalne, potrebno je non stop investirati novac i valja uvuči samo dozvoljeni broj ljudi koji isto tako moraju investirati svoj novac i tako u par nivoa, dok onaj na vrhu ne pokupi sve i zbriše. Još da ne govorim, da valja i prodati lonceve, usisivače i maglu, kako bi dobio malo mrkve ispod nosa. Ili ti se ne da razmišljati logično pa si to tek tako reko? Sad ne znam kako je u tvojim krajevima, kad svi samo o tome pričaju kao da ništa drugo ne postoji (a da se priča o nacionalizmu i mržnji, to pa je ok ili kako?!) ali kod nas postoji i život.
MuskoBre: što se tiče samog posla jadan je onaj tko misli da se samo registruješ i da sve samo pada s' vedrog neba, da rad nije potreban. Pa nije ti to politika, ''ovco'' jedna. Valjda ti znaš šta je motika?! Razmisli malo sa svojom glavom, a ne tudjom. Sramota me je bilo odakle potičem, kad sam vidjela, kako se kobajagi manekenski obučete dok izlazite na piče, i ispod časti vam je nekome pomoči, a čim skontate da je pored vas stranac, odma interesdžije se prihvatite posla, a vamo kobajagi neimate kruha da se najedete. Prosiječna plata 200eur, a imate za cigarete, dobre telefone, avtomobile (koliko vidim samo VW Passati, BMWji, Mercedezi, Audi i još bi mogla nabrajati) šminke, kafice, dobru odječu, televizije, žurke, foliranja itd., a vamo prosite. I ti mi sad pričaš o nekoj motiki i Sibiru. Pa nisam ja od juče.
zerocool: Očekivao si puno više korisnika? Ako još nisi skont'o, što predpostavljam nisi ni pokušao, svako veliko preduzeče treba nekoliko godina da dobije na certifikatima (u ovom primjeru čak i 5 godina), kako bi moglo da dobro započne sa poslom i da se razširi. A momentalno Lyoness ne targetira na portošače, jer to če biti posao gigantskih preduzeča, da oni popišu potrošače, več targetira na vizionare koji pripremaju teren i povezuju ljude i trgovce. Sad dali je to iz ljubavi ili ne, nije me briga, jer niste vi napačeni, več samo razmaženi. Tako da ne znam baš tko je sad ovde ovca , dali oni koji se drže sistema i radjaju se kao robovi ili oni, koji žele život i živjeti kako treba, a ne samo preživjeti? Jbg, neko mora rintati za nekog ko uživa. Ali jbg, niko mu nije kriv što rinta. To je njegov izbor.
talija: misli si što god hočeš, imaš to pravo, ali to je samo ono što ti želiš da vidiš, a ne realnost. Svijet nije ovisan od Bosne.
Ne ide se meni, da bi vas u nešto ubijedila. Nisam superheroj niti Bog da bi spašavala vas i državu. Što tražite, to i dobijate. Imamo ja i još mnogi drugi posla i bez vas i vaše ''jadne'' države. Imamo od čega živjeti i bez vas, ružno rečeno. Ali jedino što sam vam htijela reči jeste to, da svak ima svoje pravo reči ''ne'' nečemu, što mu se ne svidja, ali neima pravo o tome i da sudi i da osudjuje druge, što im se to isto nešto svidja i od toga ili za to žive. Dajte se prvo pravilno informisati i pogledati šta je u pozadini, a ne tek tako nešto po svoje pametovati i govoriti nešto što vi to tako želite da bude, umijesto onako, kako je. Uzmi ili ostavi, a ne otrcavati. Jer ja sam svaku stvar do sada argumentirala, a vi mi do sada ni jedno objašnjenje niste podali za koje sam vas molila. Pa sam jedna ''protiv'' vas sviju. Ljudi, poštujte se jer ono šta se vam ne svidja, još ne znači da je to sad nešto i protiv vas. Previše ste zaraženi mržnjom i ne vidite ničeg dobrog ispred nosa. Budite ljudi a ne budale.
|