banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2009, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Servisni centar MAX, 4KM po stanu za ulaz sa 20-ak stanova. 2x sedmično i pristojno odrade svoj posao. Telefon ne znam, valjda se može naći na informacijama.
U svakom slučaju bolja iskustva nego sa samostalnim čistačicama (zabušavaju, stalno su nezadovoljne i gunđaju itd.)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
cvox je napisao:
pitajte SIJUKSA za savjet.....ona dvoica salabajzera (Vuk i Hertzog) na ligi sampiona nesto gundjaju da je on pravi i iskusni tip za to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [size=50] izvini SIJUKS ali sam morao [/size]:cat:

Sta ce Vuk i ovaj mali Hertzog.pravi alkoholicari,ja neku noc nisam tjeo cugati tj udaro sok(pret toga jedno sedam dana smo se ubili) a oni odma kao Sijuks spavao u stubistu nije mu mala dala uci u stan.A sto se punice tice ona je dva sprata ispod mene tako da to nema veze sa vezom.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Sta ce Vuk i ovaj mali Hertzog.pravi alkoholicari,ja neku noc nisam tjeo cugati tj udaro sok(pret toga jedno sedam dana smo se ubili) a oni odma kao Sijuks spavao u stubistu nije mu mala dala uci u stan.A sto se punice tice ona je dva sprata ispod mene tako da to nema veze sa vezom.

Cupaj se cupaj :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:

Cupaj se cupaj :lol: :lol: :lol:

Ne cupam se ja,vec sam tebe cupao kad sam tvojos zeni onu noc na tvoj nagovor morao slati poruku da si samnom,inace majka podrum :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]