banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mangia je napisao:
jedna vrlo bitna cinjenica. telekom recimo uplacuje 80 mil. doprinosa godisnje. (slucajno sam lupio cifru). e sad ako neko kupi telekom onda drzava mora da zna da ce samo za prvu godinu kako telekom vise nije u drzavnom vlasnistvu ostati uskracena za te novce jer ce one otici u privatni dzep. e sad niko ne garantuje da ce biti jeftinije usluge, da ce biti vise usluga, da ce tete za salterima nositi dublji dekolte, da ce onaj visoki u info centru biti malo upuceniji u posao koji radi, ukratko ostace isto samo ce drzava tj mi da naje****.
Pravi posao ce da bude tek kad se na trzistu pojavi konkurencija. e tek tada prodavanje ima nekog smisla. sta je Deutche telekom radio u Hr prije konkurencije. ljudi bubrege prodavali da isplate racune :) e sad im je tek Meka.

e bravo....o tome pricam...
kod nas je sistem...nek' crkne i komsijina ako je moja otegla krava......
svi ljubomorni na zaposlene...ima ih uprijeko padobranaca....kao i u svakoj firmi....al'....koliko se porodica hrani od tih plata....

nije prodaja telekoma ....zdrava konkurencija... i garant smanjenja cijena........

a drzavna kasa laksa za nekoliko desetina miliona godisnje.....pa da vidim madjionicare iz Vlade kako ce krpati jednokratno rupe u budzetu i .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 10:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
The Godfather je napisao:
e bravo....o tome pricam...
svi ljubomorni na zaposlene...ima ih uprijeko padobranaca....kao i u svakoj firmi....al'....koliko se porodica hrani od tih plata....

nije prodaja telekoma ....zdrava konkurencija... i garant smanjenja cijena........

a drzavna kasa laksa za nekoliko desetina miliona godisnje.....pa da vidim madjionicare iz Vlade kako ce krpati jednokratno rupe u budzetu i .....

Ljudi, pa nije Telekom socijalna ustanova... Kakvo prehranjivanje porodica, kakvo krpljenje budžeta?
Da li imate predstavu otkud Telekomu toliki novac, da može čak da posuđuje za penzije, auto puteve i sl? Pa od nas, to su naše pare! Cijene usluga na ovakvom monopolističkom i nacionalno orijentisanom tržištu su im takve da 'ladno mogu da se razbacuju parama i prave privid socijalne pravde.

Znate šta će biti prodajom Telekoma?
Prvo, stotine miliona dolara u budžetu države.
Drugo, kresanje troškova u firmi - otpuštanje manje sposobnih radnika, normalnije i pravednije nabavke, veća kontrola i manja korupcija.
Treće, u situaciji konkurencije tri zdrava privatna operatera doćiće polako i do boljih usluga i nižih cijena. Mislim, plaćaćemo mobilni i dalje 30-40 KM mjesečno, ali ćemo trošiti više minuta (odnosno tada sekundi) i normalnije ga koristiti, kao i ADSL i slično.

Pustite tu šuplju priču Telekom treba da hrani gladna usta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slazem se da su to pare 'nas' potrosaca....

Ne posudjuje telekom za puteve i penzije sto zeli ...nego zato sto drzava muze uprijeko tu lovu....jer naravno zasto rukovodstvo je politicki postavljeno....pa kad pisne premijer da ..telekom odmah keshira....

te pare od prodaje su jednokratne i OK...a slijedece godine...a trece, pete .dalje......e moj druze ....
Pravednije nabavke, kontrola i manje korupcije..........ma sta to tebe-mene drzavu zanima kad se proda...kad ''svabo'' kupi ...ti sa tim nemas nista majstore..ne tangira nas...

otpustanje manje sposobnih radnika.......e moj jarane...otpustice ga ''svabo'' i na teret drzave ostaju i na zavod za zaposljavanje....i sta ces od njih..pobiti.... a ?
imas samo jos nekol'ko raje bez posla....

sve u svemu ne slazem se s' tobom al' ni sekunde :wink:

pozz

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 10:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
po ovoj racunici kako sad stvari stoje Telekom uopste ne puni budzet, vec uplacuje ono sto je ukrao od nas (ne racunam pri tome utrosene impulse vec koje kakve besmislene poreze i dodatke)
to ti se zove bacanje para u oci

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
po ovoj racunici kako sad stvari stoje Telekom uopste ne puni budzet, vec uplacuje ono sto je ukrao od nas (ne racunam pri tome utrosene impulse vec koje kakve besmislene poreze i dodatke)

daj ne lupaj matere ti...ti znas kakva je racunica....ne seri ziv bio....

gdje si ti to racunicu ucio i znas je.... ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

te pare od prodaje su jednokratne i OK...a slijedece godine...a trece, pete .dalje......e moj druze ....

Te pare će biti jednake (lupam) petogodišnjoj zaradi Telekoma. Na državi je da ta sredstva uloži u nešto pametno (profitno i dugoročno)

Pravednije nabavke, kontrola i manje korupcije..........ma sta to tebe-mene drzavu zanima kad se proda...kad ''svabo'' kupi ...ti sa tim nemas nista majstore..ne tangira nas...

Treba da nas tangira upravo sadašnja situacija - namješteni tenderi, skupe nabavke i velike provizije.
Vidiš, meni to smeta, jako.

otpustanje manje sposobnih radnika.......e moj jarane...otpustice ga ''svabo'' i na teret drzave ostaju i na zavod za zaposljavanje....i sta ces od njih..pobiti.... a ?
imas samo jos nekol'ko raje bez posla.....

Pa je li tome kriv Švabo ili neko ko je to sve pozapošljavao? Zaboli njega za tatinim sinovima...

Iskreno, Godfather, imaš vrlo ograničene poglede po ovim pitanjima. Pusti patriotizam i pusti socijalizam. Ta vremena su prošla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 11:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
BSE je napisao:

daj ne lupaj matere ti...ti znas kakva je racunica....ne seri ziv bio....

gdje si ti to racunicu ucio i znas je.... ???
A cemu takvo izrazavanje? Ako se ne slazes s necijim misljenjem, ne moras se ponasati ko primitivac...

Posto ti radis u Telekomu (ispravi me ako grijesim), normalna je reakcija da ces braniti Telekom. Zasto ne zelis da se proda Telekom? Zato sto si mozda jedan od onih, koji bi medju prvima ostali bez posla? Eh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

najmanje je bitno da li ja radim il' ne u Telekomu.....i ne govorim iz toga ugla.......
slazem se da ima vjerovatno zaposlenih ''uprijeko'' i bez kvalifikacije za ono sto rade....kao i svugdje ...naravno...
A to digresija ko ce bez posla ostati.....sto tebe sikira i tangira....jel' ti drago....to te ispunjava a ??
e jesmo jadni i cemerni.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

elixir je napisao:

Iskreno, Godfather, imaš vrlo ograničene poglede po ovim pitanjima. Pusti patriotizam i pusti socijalizam. Ta vremena su prošla.

o nek' ti imas evropske siroke poglede na ekonomiju i privatizaciju......... :lol: :lol: :roll: ......
ko prica o patriotizmu......

ti znas da ce drzava da ulozi 'pametno i dugorocno' od para telekoma....
kao i sve do sada ulozeno..daaaj...ne nasmijavaj me.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

o nek' ti imas evropske siroke poglede na ekonomiju i privatizaciju......... :lol: :lol: :roll: ......
ko prica o patriotizmu......

ti znas da ce drzava da ulozi 'pametno i dugorocno' od para telekoma....
kao i sve do sada ulozeno..daaaj...ne nasmijavaj me.....

Ako je ovo tacno da si iz Telekoma, onda tvoja priča konačno ima nekog smisla... Digresija je fino pojasnio, tako da ne bih ponavljao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Jebo vas Telekom!

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da ti kazem ja licno sto se tice posla i odnosa ..prvi bih volio da se proda i srede neke stvari....unutar mikroorganizacije....jer ce se znati ko sta radi i kada....
plate ko ostane mislim da ce samo vece biti ili iste ...manje ne vjerujem...

ali u sustini i glede ...drzave i svega drugoga uopsteno mislim da nije rjesenje prodaja....ali to je neizvodljivo naravno....jer dok god je 'drzavni'.....politika igra igranke sto je besmisleno.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja kad cujem rijec VJEROVATNO ima onih koji nisu kvalifikovani dobijem osip.

Situacija No1:
Ja dolazim na salter u telekom da zamolim da izadje ekipa na teren i da dvije uticnice za telefon koje su u [b]istom[b/] stanu spoji na isti broj. Ocigledno je da je provucena instalacija u slucaju da stanar zazeli dva broja ali stanar nije to zelio nego je zelio da mu radi i druga uticnica koja naravno nije bila spojena u razvodnom ormaru pa je dva puta nosio racunar na servis jer nije skontao da je kvar do uticnice a ne do modema ili racunara. Prilazim ja fino kulturno i pitam kome da se obratim. Kad ce lik od 2m u nekom extra odijelu meni "Hm, ne moze to!". Dzaba sam proveo pola sata objasnjavajuci. Jednostavno mu nije islo u glavu. Na kraju sam samo ladno trazio broj nekod terenskog majstora i dalje je lako.

Situacija No2:
Odem ja da se raspitam za ukljucivanje caller ID fazona i pitam sta treba da donesem od dokumenata, takodje pitam da li moze sin od vlasnika prikljucka da popuni zahtjev uz priloenu licnu kartu od vlasnika, posto vlasnik ne moze da dodje . Teta fino kaze da moze. Odem ja po sina od vlasnika i pokupimo licnu kartu vlasnika i kad smo dosli ona ce meni "Ne moze. Odakle vam ta ideja da se tako moze!" Dzaba sto sam ja objasnjavao da sam bio prije 10 minuta li jednostavno ni njoj nije islo u glavu sta je rekla a sta je mislila.

Situacija No3:
"Dobar dan. Jel poceo sa radom ADSL i moze li se dobiti na testiranje?"
"Ha Ha, Momak GPRS radi vec nekoliko mjeseci!"

Situacija No4:
"Dobar dan ja se zovem tako i tako evo moja licna i zelim da uzmem telefonski prikljucak. Molim vas da pazite kod prezimena posto nije IĆ nego AĆ na kraju."
"Ma nista se vi ne bojte sve će biti u redu!"
Nakon mjesec dana stize racun i naravno pise IĆ na kraju. Pogledam u tel. imenik i naravno ime je pogresno uneseno.

E sad problem je sto sam samo 4 puta trazio neku uslugu u telekom centru u RK Kastel. Sta bi bilo da sam vise puta trazio neke informacije ili usluge ja ne znam ali i ovo je dovoljno da se vidi ko sta radi tamo.

i da i ja bi se takodje slozio sa tvrdnjom da nije telekom socijalna ustanova. dok vi "prehranjujete" svoje porodice i uzimate kredite ostatak nacije skoro da gladuje. ne kazem ja da vas treba na ulicu ali vas treba zaposliti tamo gdje ste kvalifikovani na ne po info salterima razbacati samo zato sto ste neciji sinovi, ocevi, kumovi, sto ste neciji jebaci, neciji pusaci itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
pa laicko razmisljannje je da preduzece koje pozitivno posluje i donosi prihoda extra, ne traba prodati zar ne ???
Al' bolje i prodati kad ne znaju chobani voditi

Не, то је примитивно размишљење. Сасвим је нормално у процесу приватизације довести фирму у стање у којем позитивно послује и у којем показује тренд раста прихода и онда га продати по доброј цијени, као што раде све државе у окружењу осим наше у којој је већина проданих предузећа прије продаје пропала или била на рубу пропасти. Типичан примјер је Србија која је добила енормне износе за ДИН, жељезару у Смедереву и неколико банака које су приватизоване у задњих неколико мјесеци, а која ће да добије још веће износе за свој удио у Мобтелу, за НИС и за РТБ Бор. Према теби приватизација је процес продавања оних фирми које не послују позитивно!?
Једноставно постоји граница до које једно предузеће у државном власништву може брзо да напредује за разлику од истог тог предузећа у приватном власништву. У другим земљама нису приватизована само она предузећа која чине такозвани "национални монопол" као што су електро-привреда, жељезничка инфраструктура, телекомуникациона инфраструктура, понегдје и нафтна индустрија,...

InfernuS je napisao:
Pa da, morali su, zato što do nove godine HT (Hrvatski Telekom) dolazi ovdje kao novi provajder ... Sad ovi naši moraju da čupaju kako znaju i umiju ...

Глупост, у БиХ постоје три телеком оператера (Телеком Српске, БХ Телеком и ХТ Мостар) и сасвим сигурно се у мало дужем наредном периоду неће дати дозвола и лиценца за јоше једног оператера. btw. Хрватски Телеком више не постоји, приватизован је.

e sinko tebi je bitno da imas internet i da surfas.chatujes ..pizdarije...

Хм, можда је теби интернет пиздарија, али не значи да другима није неопходан. Чак, много више него мислиш да јесте.

a kad ga braca raskrcme....znas li ti sinko koliko ce manje para biti u kasi....nema vise daj 30.000.000 KM da penzije podjelimo pa daj 20.000.000 Km da zapocnemo autoput....pa takvih ''uprijeko'' transakcija jos ....a da ne govorimo o redovnim prihodima koji se sljevaju u budzet...toga vise nece biti kad svabo kupi to...a otpusta pola ce biti raje........e moji pioniri...

Ово никако не разумијем. Свој удио у ТС има и Фонд ПИО који се неће продавати. Самим тим ће индиректно и дио добити ићи том фонду. Одакле ти то да је добит ТС ишла за исплату пензија и грађење аутопута и сличне ствари!?

Pa samo doprinosi svakoga od radnika a ima ih oko 2.500 ...na platu od oko 1000 Km uplati se oko 350 KM doprinosa ....o tome niko ne zbori a ??

Шта сад хоћеш да кажеш, да су радници у приватним фирмама ослобођени директног опорезивања!?

Slazem se da ima propusta i pizdarija to treba mijenjati...al' prodati tako olako....e sa tim se ne slazem....

А по чему је то приватизација ТС олака!?

Warrior of the Light je napisao:
Hm, zato su oni navalili sa dizanjem cijena usluga ko ludi _ kad nakon Nove godine puknu da mogu kao spustiti cijene a da ustvari vrate sve na "normalu"

Телеком Српске испуњава директиве Регулаторне агенције за комуникације. Ако то не уради биће кажњен. Од оснивања РАК се знало да ће цијене ићи горе јер је циљ бар приближно изједначавање цијена локалног и међународног позива. И ако се неко томе чуди, ево нека зна и за убудуће, цијене ће и даље ићи горе, више нема назад!

Poslednji put menjao меди dana 25 Okt 2005, 16:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
godfather stvarno ne znam otkud ti takva reakcija
ali promisli ovako
prilikom uvodjenja telefona placas neku prikljucnu tarifu
i zatim svaki mjesec placas po 4.5 km za prikljucak koji si vec platio
zatim placas porez za zeljeznicu (stvarno ne znam kakve veze ima telefonija sa zeljeznicom)
itd
itd
uglavnom 100 stavki niti jedna nema veze sa vezom
i reci mi onda kako Telekom zapravo puni budzet RS ? u stvari oni pune svoj budzet, da ne spominjem pri tome vec nekoliko puta utvrdjene nepravilnosti u njihovom poslovanju
i naravno da ne spominjemo sposobnosti zaposlenika, mangia je dovoljno rekao

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2005, 13:09
Telekom obavezno prodati Svabama ili Slovencima,a Godfathera posto izgleda da radi u telekomu poslati na biro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
najmanje je bitno da li ja radim il' ne u Telekomu.....i ne govorim iz toga ugla.......
slazem se da ima vjerovatno zaposlenih ''uprijeko'' i bez kvalifikacije za ono sto rade....kao i svugdje ...naravno...
A to digresija ko ce bez posla ostati.....sto tebe sikira i tangira....jel' ti drago....to te ispunjava a ??
e jesmo jadni i cemerni.....
Ako si strucnjak i ako znas svoj posao, onda te moja izjava nema sta pogadjati... I nemas zbog cega da strahujes...

Moj rodjak radi u Telekomu i on mi licno kaze da njih u nekom odjeljenju ima 10-ak, od kojih samo 2-3 nesto rade, a ostali vise zuje, te ulete tu i tamo po potrebi da se odradi neki sitni poslic. On kaze da ne zeli da prigovara nekome u vezi nekoga, jer je covjek naucio odavno da "ne treba previse talasati"...

Kamo srece, da Telekom dodje pameti i da ostavi samo KVALIFIKOVANE ljude, da ulozi dio novca u razvoj i obrazovanje svojih zaposlenika... Tada bi doslo do stabilizacije i konsolidacije ljudskih resursa i uopste cjelokupne infrastrukture, a krajnji cilj bi bio naravno zadrzavanje Telekoma u drzavnim rukama (manje moguce) ili privatizacija (pozeljno da "padne" u ruke nekom domacem investitoru) sa sto vecom zaradom...

Zasto Nijemci, Englezi i sl. ne prodaju svoje Telekome strancima? Zato sto su im Telekomi zlatne koke i nisu ludi da tu lovu prepuste nekom drugom.

Sad se postavlja pitanje - zasto su nase vlasti "prinudjene" da prodaju Telekom, odnosno da ga "privatizuju"? Zato sto imaju veeeeeliku rupu u budzetu i moraju nekako da ga popune, makar to bilo instant rjesenje kratkog daha. Neko je dobro rekao - sta ce biti za 5 godina, za 10 godina?

Dakle, da sumiram. Ja sam protiv prodaje Telekoma bilo kome. Da se postavi dobar i iole posten menadzment (sto je skoro nemoguce), da se usavrsi znanje zaposlenih (barem onih na 1. Level Supportu, a potom i krajnjih tehnicara), da se malo regulisu cijene i usluge/odnos prema krajnjem korisniku - Telekom Srpske bi bio dugorocno pozitivna firma, koja bi uveliko punila budzet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41

Не, код нас је систем да магистар електротехнике црнчи по 12 сати у приватној фирми и зарађује исту лову као она пичка која ради на пулту контакт центра ТС. А осим њега, који има све предуслове да прође на конкурсу за директора једне од радних јединица Телекома Српске, директор те радне јединице постаје лик чија спрема и радно искуство везе немају са условима конкурса. Доста је таквих сцена, слатко ћу се насмијати када се ТС приватизује.

Е стари, горак је то хљеб којим се они хране. Питање је како су дошли на та мјеста и да ли су заслужили то што добијају!? Тамо има свакаквих типова, али оних стручних за посао који захтијева радно мјесто је најмање.

Као што сам већ рекао цијене ће свакако ићи горе био ТС приватни или државни и ТС се ништа не пита по том питању. Оно што доноси приватизација је сасвим сигурно квалитетнији и већи број услуга, запослење стручних људи, плус у борби против корупције,...

Одакле теби то да ће државна каса бити лакша за неколико десетина милиона годишње!? Објасни ми то!? Приватизацијом ће се сасвим сигурно повећати приноси од пореза на добит. И то енормно ако на челу приватизованог ТС дође иоле способнији менаџмент од овог, а увјерен сам да хоће. Што се тиче доприноса, ту нема никакве разлике у закону између приватних и државних предузећа. И за једне и за друге важе иста правила.

mangia je napisao:
Situacija No1: [....]

Они у ствари и нису задужени за инсталације по зградама. Већ само до главне разводне кутије за цијелу зграду (имају и оне на спратовима али то нису те :D). Код мене, пошто су ми инсталације тотално сјебане, увијек приватно дође лик који ради у ТС, а којег старци знају. И баш каже човјек да је њихово да се побрину да све ради до те кутије а даље их не интересује, то је на станарима. Слична прича као и ова са инсталацијама за гријање.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
za situaciju No1 morao sam se obratiti njima kad niko od stanara nije imao kljuc od razvodnog ormarica koji je ipak njihov dio posla jer ima gomila zica i ne bi bilo fino da ja greskom uzmem komsin broj a on moj :)

e sad ja recimo kod sebe imam dve uticnice u stanu fino sam zamolio brku koji je vrsio spajanje da mi spoji obe da ne vucem kabal za internet preko cijele kuce. brko klimnu glavom i rece "Razumijem!" za nekih 15 sekundi je bilo gotovo.

No to objasniti nekome ko je zavrsio vjerovatno poljiprivrednu skolu ili mozda SUP ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

=D> =D> =D>

ja srucnjaka, ja menadzera..........ja se cesto zapitam kako propadosmo i propadamo pored ovolikih intelektualaca i.... :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]