bosnjak061 je napisao:
onda nek se ukine i republika srpska i federacija i bice sve u redu.
Не знам да ли је то твоје мишљење или твој закључак из онога што си прочитао у мом претходном посту, јер сам већ тамо навео шта значи укидање ентитета. Не знам чему позитивном би то водило јер љубав се из пепела не диже, а нема тих пара које могу да покрију и потисну све оно што је мој, српски народ, и остали народи, у претходном рату доживио! ... не постоје паре које ће платити цијену губитка најмилијих!
bosnjak061 je napisao:
Jebes ti nacionalne interese ako se moras vozati u Yugi 45. Ne jebu ni francuski ni talijanski Svicarci nacionalne interese nego hoce stabilnu Svicarsku i po mogucnosti da vozaju novog Mercedesa.
Баш си смијешан! Они итекако брину о својим националним интересима. Разлика је у томе што они имају одговорне политичаре у које народ има повјерења и у чију националну политику народ не сумња, јер они свој посао обављају професионално, бринући о националном интересу својих држава и народа. Поред тога, ни њихов народ није пасиван. У Швајцарској се референдуми одржавају скоро сваког мјесеца, иако се ради о земљи код које су сва важнија државна питања ријешена прије него смо ми знали шта је демократија, правна држава, слободно тржиште,...
Ово је мој задњи пост на ову тему јер смо се потпуно удаљили од оригиналне теме!