banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2015, 10:38 
Zinula guzica...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Skeva za preCjednika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
doživotnog!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
Bice krvi

Na moje veliko zaprepastenje izgleda da nece, nekako mi je mirno uzimajuci u obzir da je rijec o parama bez motike.
Kad sam vidio spisak kandidata nisam mogao sebi doci danima :lol: , imamo tu ljudi koji imaju samo osnovnu skolu, zanatlija, ljudi za koje garantovano znam da nikad nisu bili u Stanarima itd :) .
Pocecemo od SDSa, bili su moji favoriti, odnosno najdrazi na pocetku ove price jer se bilo ukljucilo par mladih skolovanih ljudi (do duse neki su sa privatnih fakulteta ali nema veze) koji su zagovarali nesto najslicnije mom poimanju ispravnog puta ovog naseg mjesta, ali gle cuda, tik pred objavljivanje spiskova kandidati svi ti mladi su sklonjeni sa spiska da bi se ugurali gospoda iz Doboja, "ljudi" koji sjede po dobojskim skupstinama godinama zahvaljujuci glasovima iz ovog mjesta a u Stanare su donijeli sipcinu.
SNSD je tek posebna prica, oni su se nesto razdvojili, ne mogu se iszedju sebe, klasicna seoska prica, dva malo jaca kandidata i ostali poltroni oko njih, za snimiti dobru Indijsku seriju.
PDP, ljebe peceni, PDP mislim da nije imao ni jedan glas na proslim izborima :D , a sad imaju desetine kandidata, u glavnom ljudi koji nisu upali na spiskove drugih stranaka pa skoknuli da probaju tu. Veselje zivo :)

Sto se tice kandidata za nacelnika, kad bi kojim slucajem pored njih kandidat bio Alija Izetbegovic razmislio bih da glasam za njega.

Mislim, ocekivano je to da se usere odmah na pocetku, ovo govno od drzave ne moze imati nista lijepo u svojim okvirima, ali ocekivao sam bar da imam opciju da ne moram zguzvati glasacki listic.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
S obzirom na broj kandidata ispade da samo ti nisi na listi :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjeruj da bih bio medju boljim opcijama :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U to niko ne sumnja,mbar ne na forumu, kao sto vidis imas 100% podrsku 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hvala vam od srca :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Trebao si biti aktivniji. Ti se kandiduješ. Dijaspora plati kampanju. Mi se prijavimo u Stanarima i uzmeš vlast :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako, novi izbori su za dvije godine, imacemo vremena da se pripremimo. Kampanja i to. Posto sam siguran da sada ovi nista nece uraditi a svi su se kandidovali ja cu biti jedina svjeza opcija za promjene! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
E to je plan. Već si prevazišao sa dugoročnim planovima opoziciju u ostatku RS :lol:

Svi smo mi iz Stanara!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A jest tesko njih prevazici :lol:

Nego od konkretnih inicijativa, nudim Krolu i TNSu kao i ostalim radnim ljudima povlastice u otvaranju firmi. Bleki ce dobiti ekskluzivan ugovor na sve bus linije koje prolaze kroz moju opstinu. Enter ce dobiti monopol nad internet komunikacijom, Slager ekskluzivni zastupnik Total TV, dok cemo Zokinoj knjizari srediti da dobavlja knjige nasim skolarcima. Herca cemo ubaciti u farmaceutske poslove, trebace kad krene termoelektrana raditi, a Ziri ce biti zaduzen da upozna sve ljude u krugu od 20 kilometara i isprica se sa njima. Bice tu jos poslova u administraciji, zdravstvu, policiji, ugostiteljstvu, rudarstvu, i drugim granama privrede.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto na tome stati, zasto ne State of Stanari, drzava u drzavi, pa da idemo na ministarske pozicije

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
I jos da se ne zaje-avas... za dvije godine da si uzeo stvar u svoje ruke! :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
District Stanari :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Serbian Republic of Stanari :D :D
Imate li vi u Stanarima nekih firmi osim tog rudnika i sada termoelektrane?Dvije banke?Sta jos?
Gdje stanovnistvo iz tog iseljenog sela?
Pitanja za Skevu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kog iseljenog sela? Dragalovaca? U Hrvatskoj. A ako mislis na ove sto se sele sa rudnog polja, pa kupe zemlju pored, kao da je to problem :)
Nemaju Stanari nista osim Rudnika i Termoelektrane, bar ne znacajno od firmi. Postoje neka stovarista materijala, 2 apoteke, bezbroj kafana, dvije banke, poljoprivredna apoteka, automehanicarske i limaske radionice, domacih zanatlija tipa malih pilana i izrada drvenarije kao i livenih ograda, par farmi, vocnjaka, mini firmi za transport tri kamenoresca koji drze vecinu regije i sl., ali znacajnijih privrednih subjekata nema. To naravno ne znaci da nema potencijala za njih ali mislim da je vise manjak ideja lokalnog stanovnistva kao i novcanih sredstava nego nekih drugih prepreka. Sa moje tacke gledista fascinantno je kako niko nije mogao da razvije neki mini biznis od novcanih sredstava koje su dobili prodajom zemljista, do duse vecina iseljenih kuca su po cukama gdje su ljudi naucili samo na poljoprivredu ali brate, pa bilo sta da se probalo, ali jok.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 19:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Kog iseljenog sela? Dragalovaca? U Hrvatskoj. A ako mislis na ove sto se sele sa rudnog polja, pa kupe zemlju pored, kao da je to problem :)
Nemaju Stanari nista osim Rudnika i Termoelektrane, bar ne znacajno od firmi. Postoje neka stovarista materijala, 2 apoteke, bezbroj kafana, dvije banke, poljoprivredna apoteka, automehanicarske i limaske radionice, domacih zanatlija tipa malih pilana i izrada drvenarije kao i livenih ograda, par farmi, vocnjaka, mini firmi za transport tri kamenoresca koji drze vecinu regije i sl., ali znacajnijih privrednih subjekata nema. To naravno ne znaci da nema potencijala za njih ali mislim da je vise manjak ideja lokalnog stanovnistva kao i novcanih sredstava nego nekih drugih prepreka. Sa moje tacke gledista fascinantno je kako niko nije mogao da razvije neki mini biznis od novcanih sredstava koje su dobili prodajom zemljista, do duse vecina iseljenih kuca su po cukama gdje su ljudi naucili samo na poljoprivredu ali brate, pa bilo sta da se probalo, ali jok.

Pa dobro.Niste vi selo.Imate dosta karakteristika gradica ili varosice.I potencijal.Kada tu dodje opstina+neka firma sa par stotina zaposlenih+autoput koji ce da prolazi kroz to podrucje,ako se ne varam.
Kakav je migracioni saldo tog podrucja?Jesu li ti ljudi iseljeni zbog rudnika ostali na tom podrucju?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi su ostali, nemamo mi problem sa migracijom, jer je zaposlenost veoma dobra zbog rudnika, kao i zbog blizine svih okolnih gradova. Pa Stanari i jesu varosica :) , rudnicko naselje sa podrucjem MZ Stanari se ne moze nazvati bas selo :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2015, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Svi su ostali, nemamo mi problem sa migracijom, jer je zaposlenost veoma dobra zbog rudnika, kao i zbog blizine svih okolnih gradova. Pa Stanari i jesu varosica :) , rudnicko naselje sa podrucjem MZ Stanari se ne moze nazvati bas selo :)

Je li to znaci da dolazite na drugo mjesto po zaposlenosti u RS-u? :D :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 227 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]