banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 21:04 Danas je 15 Jun 2026, 21:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2014, 03:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Ne, ne vrijedi, pokusati lijepo uci u diskusiju, ma kakvi...

Razumijem donekle tu potrebu upraznjavanja sarkazma na dnevnoj bazi, ali, dragi korisnice, da li si se na neki nacin osjetio prozvanim ili direktno nesto upitan?
Ocigledno da nisi, jer sam fino trazio nekoga sa iskustvom, da to podijeli s nama, mislim da je to donekle sustina jednog foruma, neke diskusije, ako nista bar uctivo.

Vidim da se bas trudis da ispadnes kopija tog pacijenta sa svog avatara, ali brate, ako trazis paznju, a ti na Facebook lagano, jos stavis isti avatar, sve klipace ce misliti da si "kul", mozda te koja i saslusa.
Ali ovdje te niko nista nije pitao, tog idiota bar neko nesto pita, ipak je covjek doktor, pa ispadne "kul" sa svojim sarkazmom, ipak je on neko i nesto, a ko si ti?

'ajde molim te, postavio sam pitanje, nisam trazio da se neko izdrkava jer mu je dosadno, ima i drugih tema, cekaj Cobru da se vrati, radi nesto, sta ja znam...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 09:20 
Citiraj:
ako je i zaradio nesto da to dokaze.

Ako je i zaradio nesto zaradio je jer je zajebao najmilije ili poznanike koji opet moraju prejebati nekoga da bi se iskobeljali...

U svakom slucaju ko ne postuje svoje pare neka slobodno ulaze... :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mene su onomad htjeli vrbovati, al' cijela ta prica mi je izgledala odvec nategnuta. Toliko zarade za njih toliko na ovako malom prostoru (trzistu) izaziva sumnju. Prosta matematika se protivi njihovoj prici. Pogotovo sto van BL imaju jako malo tih partnera kod kojih su sredili popoust.

Ne znam sa cim bih to uporedio, al' podsjeca me na tijesto kad se ceka da naraste za hljeb. :D Moze rasti do odredjene granice, al' onda staje i pada... Tako i ovo, vjerovatno je dobro ovima koji su jako rano usli pa navukli ljude, al' je pitanje vremena kad ce to sve stati zbog nemogucnosti sirenja.

I jos nesto, zapitaj se zasto na toliko velikom trzistu od par drzava oni imaju samo tri miliona korisnika?

P.S. Kad su mene vrboali prije godinu i nesto vise, najavljivali su veliki bum u Srbiji proslog ljeta, preuzimanje trzista ovo ono, reklame picke materine i osvajanje trzista cijele BiH. Nesto ne vidim da se i jedno od tog ostvarilo.

P.S.2. Imam jednog prijatelja koji je vec dugo u tome, pa ako hoces mogu ti dati kontakt, da se opet uvjeris kako zvuci ispran mozak. Ima da te navuce u Herba life i sto nekih kuraca :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 09:29 
Uh, tek herba life je teska sekta...

U Srbiji te na sred ulice starta punija gospodja koja ti objasnjava da imas visak kila i da ce ti ona pomoci da smrsas uz pomoc HL... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
С тим што је "Хербалајф" сасвим легална ствар, а и фукнционише. За то једино могу да кажем да сигурно није превара, тј. ако имаш талента за продају - почни. А са истим можеш и да се удебљаш а не само да мршаш, ал већина има проблема са вишком кила а не са мањком. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:30 
Citiraj:
Herbalife International is a multi-level marketing company that sells nutrition, weight management and skin-care products.

Gledaj, htjeli su moju djevojku uvuci u to, ko god dovuce drugog dobija neki kp, ako to nije piramida onda ne znam sta jeste...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па сваки МЛМ је прирамида. Само ти говорим да је фирма ок, да има производе који се траже и да плаћају за оно што продаш.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:45 
sinip je napisao:
Па сваки МЛМ је прирамида.

Citiraj:
С тим што је "Хербалајф" сасвим легална ствар

Po toj logici je i lyoness legalna stvar...

Druga stvar, proizvodi su im golo go**o (od HL), platis 150 maraka pola kile smrdljivog sojinog proteina, omega 3 kod njih kostaju 50 km 100 kapsula od 500 mg u svakoj (u bilo kojoj apoteci je jesftinije minimum duplo) itd, itd...sad sto su ljudi glupi pa kupuju te stvari...edit, zaboravih spomenuti tuzbe koje se protiv njih vode jer su im u dodacima pronadjeni efedrin i jos neke zabranjene supstance...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Пошто немам благог појма шта "Лајонес" продаје и колико већ фирма ради, суздржао бих се од коментара. Што се тиче Хербалајфа, једино што могу да кажем је да тај протеин није ни смрдљив ни "смрдљив". О цијенама и саставу би се могло дискутовати, а што се тиче тужби, па макаре се у лАмерици људи туже око свега, али не видим да их је неко негдје забранио. Да се разумијемо, ако неко сад нешто мисли, нисам ни на који начин повезан са Хербалајфом, користио сам неке ствари пар година прије непар година, док је било више пара и то је то. Мени је било ок. А свако нек сам донесе одлуку.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Evo ja cu odgovoriti iskreno, nikad ne bih usla u to. Jednostavno sam skeptik i nikad ni ne razmisljam o tim nacinima zarade, ja sam za nesto konkretno.
Medjutim, drug mi je to poceo jos ljetos, znaci na pocetku, ukljucio brdo ljudi i njemu je super, zaradjuje i isplatilo se.
Ono sto nisam sigurna je da bi ti se isplatilo sad, kad vec dosta ljudi zna, ko je mislio uclanio se, i bice ti dosta teze sad ostvariti tu zaradu nego ljudi koji su poceli na pocetku.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Е да, што се тиче ефедрина, то му дође допинг, је'л тако? :) Одеш у апотеку, купиш "Галеникин" производ против прехладе, не могу сад да се сјетим имена, и унтра је ибупрофен и псеудоефедрин. Али би пао на допинг тесту, наравно.

Дефринол, сјетих се.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@Bahamut: Jesi li procitao ovaj tekst, koji sam napisao u vezi MLM-a, konkretno u vezi Amwaya?
viewtopic.php?f=52&t=58215&p=1424040&hilit=marketing#p1424040

Ako nisi, procitaj.

Jesi li pogledao i saslusao intervju sa bivsim Lyoness menadzerima, kojima provizija nije isplacivana?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QJfJAt1aMU

Trenutno je u toku sudski proces, u sklopu kojeg se pokusava dokazati da je Lyoness piramidalni multilevel marketing, koji je po zakonu u Austriji zabranjen. Pametnom bi to bilo dovoljno da razmisli i bude oprezan...

Racunica je jasna - oni na vrhu piramide se obogacuju, a oni na dnu su gubitnici. Onaj ko ima dosta rodbine i prijatelja, koje moze uvuci u to, on ce zaraditi dosta. Znam nekoliko njih, koji su zbog tih MLM sranja sjebali rodjene roditelje i bracu, te ihahaj rodjaka i prijatelja. Ti prijatelji ne zele vise ni da cuju za njih...

Sta da ti kazem - isprobaj, jer ako ne isprobas, kajaces se vjecno sa dilemom:"Zasto nisam probao? A sta bi bilo da sam pokusao barem..."

Ali budi spreman na "gubitak" prijatelja/poznanika/rodbine, tj. koga god uvedes u tu shemu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
kod herbalifea i amwaya je proizvod u prvom planu...lyoness ima lepu pricu o popustima sto moze biti dobro jer postoji izbor mesta gde se moze dobiti popust,ali... u praksi je lyonness drugaciji i samo se prica o premium clanstvu koje se placa i koje je skupo i za strane prilike...cilj nisu popusti,cilj je privlacenje premium clanova...u takvoj semi mogu profitirati samo oni koji su usli na pocetku...sve moze puci kada ne budu imali koga vrbovati...

ps eudamonia taj video o lyonessu ima na ovoj temi

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Gubitak prijatelja neće ga brinuti, jer su oni već u tome :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
onda mu je manji prostor za vrbovanje i"napredak"...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:41 
sinip je napisao:
Е да, што се тиче ефедрина, то му дође допинг, је'л тако? :) Одеш у апотеку, купиш "Галеникин" производ против прехладе, не могу сад да се сјетим имена, и унтра је ибупрофен и псеудоефедрин. Али би пао на допинг тесту, наравно.

Дефринол, сјетих се.

Mogu se kod nas i steroidi kupiti sve sa racunom u apoteci, ali nije to poenta price...

Pseudoefedrin nije isto sto i efedrin i ne bi pao na testu jer moras popiti istoga toliko da bi unisito zeludac ako zelis pasti, ali dosta o tome, nije to tema danasnje emisije...

Citiraj:
ukljucio brdo ljudi i njemu je super

Upravo, njemu je super, a ostale ko je*e...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Nisam fan MLMa, pogotovo kompanija koje progaju "maglu" a ne nesto opipljivo.
Ipak su me navukli da se zaposlim u Zepteru, gdje sam i radio skoro pola godine.
Ne bih na to nikad pristao da nisam znao da postoji kvalitet iza imena i da ti proizvodi stvarno rade kako je opisano (cijena je vec druga prica).

Ono sto je istina je da sve MLM firme na kraju pretvore zaposlenog u osobu koja najveci dio svog vremena, i radnog i privatnog provodi razmisljajuci o profitu i novcu. Mislim da je to najvise zbog toga jer su veliki pritisci odozgo da se naprave pare i zbog toga taj silni brainwashing i silni motivacioni razgovori od strane direktora i drugih menadzera da se razmislja pozitivno (da se misli na pare non stop). Potrebno je odraditi jako veliki dio norme samostalno i to nikako nije mogao biti usputni posao, nego je to bilo ful tajm zalaganje. Mene je to poprilicno smaralo, posmatrao sam kolege kako se lagano pretvaraju u puppete mupete, a da nisu toga ni svjesni. Isprva mi je to bilo smijesno, a onda sam se poceo zgrazati pa sam se pokupio i otisao. Meni je to bio samo jos jedan posao, nisam htio da mi se zivot vrti oko para, jednostavno nisam imao intelektualnu stimulaciju i to me cinilo nesrecnim. Postalo je mind-numbingly repetitivno.

Druga stvar, mozda i glavna zbog koje sam otisao je sto sam svakodnevno morao da baratam sa najgorim ljudskim osobinama, uzasnim psiholoskim profilima klijenata koje sam svakodnevno morao da trpim sto me emotivno bacalo u najdublji ambis. Emotivno je ekstremno iscrpljujuce raditi takav posao jer je spektar klijenata ogroman, ne postoji nekakva ciljana grupa pa ne mozes znati ko ce ti sutra doci u goste - inzenjer, sudija, uciteljica ili serijski ubica - bilo je svega i raznoraznih neugodnih scena.

Kao sto rekoh, Zepter ima jako mnogo korisnih proizvoda i nije magla nego se vidi iz prve ruke da je to top-notch proizvod.
Ovo je moje vidjenje, kao osobe koja trazi odredjenu intelektualnu stimulaciju. Jednostavno mi se taj posao ogadio i nadam se da necu vise nikad u zivotu nista takvo raditi. Bar ne u tom intenzitetu. Prodajni skilovi koje sam stekao su vrijedno iskustvo, ali ubuduce, to ce biti u okviru struke nadam se :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
Jos jedno pitanje, vezano za MLM, da ne otvaram novu temu. :)
Nekidan me pozvala prijateljica na kafu, kofol ima neku poslovnu ponudu
Rekoh, aj da vidim sta ce to bit, kontam da nije neku porizvodnju pokrenula, hahaah, silly me
Naravno, sumnjao sam da je opet neka sarena laza, neka prodaja, kakva proizvodnja ba, ovdje se samo magla proizvodi.

Odem ja, kad eto s njom i njen sef. I tako odmah mi rece u cemu je caka, prodaja polisa osiguranja, a fabrika polisa je Merkur, navodno austrijska firma za koju radi ova njena firmica. Odma on meni pljuno zvaku, kofol - cuj ba, ja mlatim velike pare, svake godine 250k EUR, a ne radim nista samo managerisem ove moje mupete. :) Reko aj nek ti je sa srecom, ne bih ja vise, imam pametnijeg posla :D

Ima li ko iskustva sa ovim merkurovcima, ja ne znam nikog da je ostao u prodaji osiguranja dugo, sve je to bio masovni fail poslije vrlo kratkog vremena.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
svaka cast i hvala sto si prouso dzigere po forumu

kapa dole haveru

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Last December je napisao:
Ima li ko iskustva sa ovim merkurovcima, ja ne znam nikog da je ostao u prodaji osiguranja dugo, sve je to bio masovni fail poslije vrlo kratkog vremena.

Gubljenje vremena...čim počneš tražiti pare od ljudi bježe od tebe ko da imaš kugu!

Vrh

[ 221 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]