tropico je napisao:
Ja mislim da su Dodik i cela ta svita pomanitali,ljudi su izgubili razum i izgubili osjecaj realnosti,sa svim tim milionima koje svrcu u depove ,sa svim tim bjesnim automobilima,super lukzusne zgrade vlade...ubjedili su sami sebe da je postignut nekakav napredak ali nek izadu malo iz te lukzuzne zgrade medu narod i audija od miliona maraka,pa ovde vlada jad i bjeda ,djeci dodadak je 40 km,koliko ljudi zivi od toga djecijeg dodatka,koliko je nezaposlenih,svaki dan sve vise ljudi napusta RS i ide na zapad,pa ovde se prezivljava od tih nasih gastabajtera koji salju i donose ogromne novce ovde ..da nije gastabajtera ovde bi bilo gore nego u africi.ali sta Dodik zna ...mozak su mu pomjerili ti silni miloni
Bolje nisi mogao opisati situaciju u RS i BiH!! Ja ne kazem da nije fino za one koji imaju svoje firme i vladaju ovom zemljom ali ne treba se na to zaustavljati...kao vidi kolika nam je zgrada vlade, u jest ljepa Banja Luka, ma ovdje je super...jeste preljepa je Banja Luka ali nije sve u tim zgradama sto nicu,u audima, i u sminkanju kad se izadje na kafu...realna situacija je ta da svaki dan nas narod ide preko grane! Sto se tice gasterbajtera i njihov doprinos razvoju RS, taj doprinos je ogroman!! Ljudi moji kad nasi dodju na odmor oni imaju 1500 eura/po osobi za potrositi u 7/10 dana i sve sp....ju ovdje...sto kafane sto restorani, sipaju gorivo, kupuju garderobu sebi placaju razne racune i sve te pare ostaju ovdje...tamo dobiju 13. i 14. platu i ovdje ju skroz potrose. Da ne spominjem oni koji redovno dolaze koji za vikend potrose 300 eura/po osobi...ili oni pravi koji dignu kredit na zapadu i uloze ovdje (stan,kuca,itd...)!!! Sta vam je da nije njih kao sto tropico kaze i afrika za nas bi bila zapad...