banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Nekretnine
PostPoslato: 20 Avg 2009, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...zaluzani... od 70 do 90 maraka za kvadraz zavisi od infrastrukture...na rebrovcu je oko 100 km...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 14:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Avg 2009, 17:04
Bilo tko? Zna li iko koliko koštaju zemljišta u predgrađu Banja Luke??

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 22:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Avg 2009, 17:04
Hvala veterane!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 15:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
narod pokazao sta misli o dodikovom porezu na nekretnine,masovan bojkot,sad kao prijete narodu kaznama ko se ne prijavi :lol: :lol: :lol: :lol:

a ova majli je najbolja ona se nafurala ko da zivi na beverli hilsu a ne u zemlji gde se narod masovno iseljava i gde ljudi prezivljavaju jeduci samo hljeb,duso smanji malo filmove

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 17:37 
naravno, pa zar nije logicno da ako imas veliku kucu, a vec si u poodmaklim godinama, i jos jedva sastavljas kraj s krajem, da je logicno da je prodas, kupis neki stan ili manju kucu ili sta god, a imas novca da provedes finu starost..
a sto se tice zakona, najbolje je ni ne procitati ga, a doci pricati gluposti razne..

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 09:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Ne vidim ja nista logicno u tome da te drzava pljacka. I to najsirmasnije. A pogotovo pasnjake i nazovi nekretnine u "elitnim naseljima", sramota me reci gradovima, gdje svako malo protaljigaju konjska kola i neki baja zapjeva neku iz kraja, da oporezuju kao da je Kalifornija u pitanju...

Cuj proda i kupi manji stan? Stariji covjek? Pa znas li ti koliko je to pocedura, koliko volova uvaljenih po rodbinskoj vezi moras podmazati, ljubavnica u kancelarijama i platiti poreza i nameta za budale? Da te jos malo pljacka neko? Smrt je ljepsa, nema potreba da se ljudi pate. Skrate sebi muke, brate... ionako zivi nece docekati.

Ja k'o mlad covjek godinu i po dana stan kupujem, tek skoro dobio papire. Podmaz'o svaku konjinu i volinu glamocku, svaku kobilu i kravu iz nove topole, svakog usranog nazovi umisljenog starosjedioca ovog popisanog sela banjaluke, svakog stranog govnara koji je ovdje dosao da ubire ekstrapofit... i zivot mi se ogadio. Sreca pa sam imao odakle.
Sad nek' oni mene ganjuju da zavrsim sve procedure, ja vise ne idem na "razgovor sa sefom", sa kovertom u dzepu. Nedostupan sam, i na sluzbenom putu. Mogu da mi ga samo produvaju... jer jebeni povrat poreza cekam skoro godinu dana, kao npr. jedan od razloga. Mnogih.

Ma, lopovska drzava, suplje rijeci koje nikome ne znace, toliko se vise koriste da su isprane. Al' zna onaj koji pokusa normalno i kao covjek da ostvari svoja prava, shvati on puno znacenje tih rijeci.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 01:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Kako u BL ide na šalterima Poreske uprave?

Kod nas u Gradišci hoće se narod podaviti da preda prijavu. Opet penzioneri najagresivniji. Danas neki čičica sestru udari rukom u trbuh samo što je pitala može li proći da uzme formulare. :roll: Tako ti je kad zakaže tehnologija (crkne printer), pa ne možeš fino kao čovjek koristiti prednosti informatičkog doba i skinuti sa sajta prijave.

Trebaće se dobro naoružati strpljenjem kad se krene prijavljivati. Ko mi je kriv kad mi bilo teško na vrijeme popuniti 5 listova i odnijeti. :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 08:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
tropico je napisao:
Ja mislim da su Dodik i cela ta svita pomanitali,ljudi su izgubili razum i izgubili osjecaj realnosti,sa svim tim milionima koje svrcu u depove ,sa svim tim bjesnim automobilima,super lukzusne zgrade vlade...ubjedili su sami sebe da je postignut nekakav napredak ali nek izadu malo iz te lukzuzne zgrade medu narod i audija od miliona maraka,pa ovde vlada jad i bjeda ,djeci dodadak je 40 km,koliko ljudi zivi od toga djecijeg dodatka,koliko je nezaposlenih,svaki dan sve vise ljudi napusta RS i ide na zapad,pa ovde se prezivljava od tih nasih gastabajtera koji salju i donose ogromne novce ovde ..da nije gastabajtera ovde bi bilo gore nego u africi.ali sta Dodik zna ...mozak su mu pomjerili ti silni miloni

Bolje nisi mogao opisati situaciju u RS i BiH!! Ja ne kazem da nije fino za one koji imaju svoje firme i vladaju ovom zemljom ali ne treba se na to zaustavljati...kao vidi kolika nam je zgrada vlade, u jest ljepa Banja Luka, ma ovdje je super...jeste preljepa je Banja Luka ali nije sve u tim zgradama sto nicu,u audima, i u sminkanju kad se izadje na kafu...realna situacija je ta da svaki dan nas narod ide preko grane! Sto se tice gasterbajtera i njihov doprinos razvoju RS, taj doprinos je ogroman!! Ljudi moji kad nasi dodju na odmor oni imaju 1500 eura/po osobi za potrositi u 7/10 dana i sve sp....ju ovdje...sto kafane sto restorani, sipaju gorivo, kupuju garderobu sebi placaju razne racune i sve te pare ostaju ovdje...tamo dobiju 13. i 14. platu i ovdje ju skroz potrose. Da ne spominjem oni koji redovno dolaze koji za vikend potrose 300 eura/po osobi...ili oni pravi koji dignu kredit na zapadu i uloze ovdje (stan,kuca,itd...)!!! Sta vam je da nije njih kao sto tropico kaze i afrika za nas bi bila zapad...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]