banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2009, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
predlazem da osnujes svoju banku

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
poslusaj cinka, zna coek

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2009, 19:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
11 minuta je napisao:
Da li neko moze iz licnog iskustva preporuciti drugu banku koja ne stvara ovakve probleme?
Je l' ti ocekujes da svaka banka svoje usluge pruza besplatno i da pri tome kvalitet usluga mora biti na top nivou? To ni najveci sanjari utopisti ne ocekuju ...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
11 minuta je napisao:
Da li neko moze iz licnog iskustva preporuciti drugu banku koja ne stvara ovakve probleme?
Je l' ti ocekujes da svaka banka svoje usluge pruza besplatno i da pri tome kvalitet usluga mora biti na top nivou? To ni najveci sanjari utopisti ne ocekuju ...

ko kaze da je bilo sta tu besplatno??

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2009, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 12:17
Evo ja koristim usluge Volks banke vec godinama (tada je bila Zepter)!
I zadovoljna sam.

A za Uni-credit iz iskustva znam da brljaju...
Pocev od pogresnog knjizenja uplata i isplata do ne unosenja perioda pri uplati javnih prihoda!
A kakvu to zbrku pravi.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi, ja ne znam šta da radim :( KArtica mi ne radi već 5 dana, javlja mi stalno istu grešku - "morali smo da zamijenimo vašu karticu, obratite se sopstvenoj banci". Tata je išao pitati i rekli su mi da će problem biti ubrzo riješen, međutim ja od srijede ne mogu da podignem novac. Ne znam da li se kartica sama od sebe razmagnetisala ili šta se već desilo, al ja nemam nikakav način da je zamijenim. Je li se ikom dešavalo? Inače meni se dosta problema s ovom bankom desilo, al ovo je stvarno vrhunac. Da bi stvar bila gora rekla sam mu da stavi druge pare na karticu iz razvojne, a ona je istekla u aprilu... Sad imam pare na obe kartice, a ne mogu podići... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Не можеш подићи ни на шалтеру?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu ako nije od te banke, u inostranstvu mi ne daju na šalteru dizati novac s bosanske kartice... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2009, 21:46 
eileen poslala sam ti pp.. :wink:
ja cesto placam karticom kad kupujem negdje, i desilo mi se jednom, iznos je bio 55 km, ja dam karticu, ona provuce i izadje papiric kao neuspjela transakcija, i ona ponovo provuce karticu i kao uspjesno.. ja onako sumnjicava zatrazim i onaj prvi papiric i vidim pise neuspjelo, ali ja ga sa onim ispravnim stavim u novcanik... i kako mi bliska osoba radi na tim karticama upitam je da provjeri, kaze ona skinuli su ti 2x po 55 km.. ja poludim... kaze ona samo sacuvaj taj papiric o neuspjeloj transakciji i donesi u banku i sve ce biti ok...
ono sto sam htjela reci je, da pazite na to, da vam se ne desi isto, uvijek uzimajte one papirice i kad vam uspije naplata i kad ne...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Sestra učinila katastr. grešku... Otvorila tekući račun u Hypo Banci... Dobar dan, ja hoću karticu...

Dobila poštom karticu ali ne i PIN kod.... Ode na šalter i kao poslaćemo ponovo... Nakon 30 dana poslaće ponovo itd... Naravno nikada nije stigao PIN... Od tada 6 mjeseci prošlo... I tako ona nosa bezvrijedni komad plastike i svaki dan otključava sanduče u nadi da će stići PIN... Na šalteru odbijaju da joj lično uruče PIN...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 00:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Ne mogu ako nije od te banke, u inostranstvu mi ne daju na šalteru dizati novac s bosanske kartice... :( :( :(

sto jednostavno nisi sebi otvorila racun tu u nekoj od lokalnih banaka, i koristis njihovu karticu i usluge, a stari ti samo po potrebi odradi transfer novca sa svog racuna iz bl na tvoj racun tu....da se ne patis dzaba sa ovim levatima

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Otvorila sam... Al i ovdje su banke isto sranje... Prvo što se održavanje plaća 12€ svaka 3mj... Al dobro, to je najmanje bitno... Plaća se stavljanje para iz Bosne na talijanski račun i čeka se da legnu 7 dana. Pošto na unicredit nisam imala proviziju, a pare legnu isti sekund, smatrala sam da je to najbolje rješenje... Sad sam skontala da je najbolje stavit 500€ odjednom i bog te veselio... A ovako svake sedmice gledat hoće li te isplatit il neće, ma daaaaajjjj... Imam ja račun u Carisbo banci, poslali su mi pin poštom i to odmah. Nisam još otišla po karticu u banku, al pin imam... Al to mi je zadnje rješenje da mi uplati na taj račun jer znam da se čeka dugo dok legnu, već sam to radila... A mislim da u ako u roku 2 dana ne proradi otići u Bl i odsjeći im glavu i otvorit račun u Zg banci koju je isto Unicredit kupio... Kako me ovo nervira, ne mogu vam opisat... Kao kad u izlogu gledaš slatkiše, a nemaš para da kupiš... E pa tako ja u izlogu gledam 200€, a ne mogu uzeti, mislim wtf?!?!?!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
majlili je napisao:
ja cesto placam karticom kad kupujem negdje, i desilo mi se jednom, iznos je bio 55 km, ja dam karticu, ona provuce i izadje papiric kao neuspjela transakcija, i ona ponovo provuce karticu i kao uspjesno.. ja onako sumnjicava zatrazim i onaj prvi papiric i vidim pise neuspjelo, ali ja ga sa onim ispravnim stavim u novcanik... i kako mi bliska osoba radi na tim karticama upitam je da provjeri, kaze ona skinuli su ti 2x po 55 km.. ja poludim... kaze ona samo sacuvaj taj papiric o neuspjeloj transakciji i donesi u banku i sve ce biti ok...
ono sto sam htjela reci je, da pazite na to, da vam se ne desi isto, uvijek uzimajte one papirice i kad vam uspije naplata i kad ne...

Nisi u pravu. Nakon 7 dana, sve neuspjele transakcije se automatski brisu, tako da ako neuspjesno platis 5 puta po 50Km, prvih 7 dana ce na racunu biti 250km naplaceno a nakon toga ce racun biti vracen na prethodno stanje. Nije mi se jednom desavalo, nema nikave potrebe za nekakvim donosenjem papirica u banku.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:53 
Time trek je napisao:
majlili je napisao:

Nisi u pravu. Nakon 7 dana, sve neuspjele transakcije se automatski brisu, tako da ako neuspjesno platis 5 puta po 50Km, prvih 7 dana ce na racunu biti 250km naplaceno a nakon toga ce racun biti vracen na prethodno stanje. Nije mi se jednom desavalo, nema nikave potrebe za nekakvim donosenjem papirica u banku.

ne zelim da cekam i razmisljam, odmah papiric, a banka mi je 20 metara od stana, tako da ne rizikujem nista.. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]