banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 08:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2008, 21:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Kum_Ruzvelt je napisao:
Prijatelji,
i pozitivni a i Vi koji imate dozu straha prema ovakvim stvarima!Naravno ako ne Vas nekoga od Vaših je opeklo!
Želim samo kratko da Vam kažem da se ne bavim forexom ali da sam položio veliku količinu novca kod jednog brokera u Austriji i evo već 4-ta godina kako sjedim kod kuće,putujem okolo,i uživam!
Nikome ne dajem savjete niti garancije,samo je ovo moje iskustvo!
Možda sam hrabar,možda sretan ali upalilo je i djeluje!!!

laverage 2500:1 i naravno je uspio i ti si zaradio milion i on to tako radi svaki mjesec i ti putujes svijetom....

bla bla bla, kako te nije sramota napisati ovako nesto glupo...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 22:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Okt 2008, 22:40
Pozdrav!

U nedostatku adekvatne literature na našem jeziku, želja mi je podijeliti sa vama informacije kojima raspolažem o najvećoj burzi svijeta, odnosno koje sam prikupio sa raznih edukativnih siteova. Pojedini tekstovi su čisti prijevod stranih siteova, jer zašto izmišljati toplu vodu...

Blog http://www.croatiaforex.bloger.hr je namijenjen svima koji tek žele sakupiti znanje vezano uz trgovanje na Forexu, kao i iskusnijima koji žele podijeliti ili produbiti već stečena znanja. Razmjenom iskustava, strategija za trgovanje te analize tržišta, trebali bi skratiti vrijeme potrebno za savladavanje pravila trgovanja na Forexu.

Kako je blog tek u fazi stvaranja, iako već ima 100tinjak tekstova, slobodni ste slati svoje komentare, prijedloge, potrebe pa čak i pokude. Truditi ću se svima odgovoriti u što je moguće kraćem roku.

Isto tako Vas pozivam i da posjetite prvi specijalizirani forex forum u regiji http://www.forex.ponuda.hr/forum.

Želim vam svima puno uspješnih tradeova!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]