Smijalo je napisao:
Carneiro je napisao:
Ma fakultet i nije toliko težak koliko je izvikan (i neorganizovan

), samo jbg.treba raditi i ako se dobro organizuješ uopšte nije ništa toliko strašno...pa bar prva godina nije. Uglavnom, redovno uči male kolokvije iz anatomije, ako tu puno zaostaneš dosta ti se smanjuje šansa da je poloziš. Evo moj jedan savjet, predavanja (pri tom ne mislim na vježbe) u suštini su mlaćenje prazne slame, osim iz histologije. Tu dobro obrati pažnju i hvataj bilješke, trebaće ti na kraju itekako. Ostalo...pa, možeš iskoristiti vrijeme da učiš nešto drugo (:
I, ni slučajno nemoj kupovati GRANTOV atlas!

A ja već kupila taj :/
Zašto ne njega :S
Što se predavanja tiče i s rasporedom vježbi meni je dobro, sve završim do pola 3. Ali nama su užasno navikali anatomiju, da se teško položi, a i mene je strah kad sam je uzela učiti. Koliko god da provodim vremena nad njom, čini mi se da ništa ne znam
A rekli su da je histologija jako teška, a mi je nismo imali do sad. A s obzirom da sam završila gimnaziju, to mi je sve na nuli

И ја сам завршио гимназију
Е види овако, само учи редовно колоквије из Анатомије, и не мисли ни на шта друго, осим на то да је покушаш положити у јуну/јулу... Припреми се на свакодневно учење, јер ћеш имати два колоквија седмично, па још и 3 интегрална у току године...
Успут, помало учи биофизику... генетика није тешка преко тестова, и то ће вас већина нагурату бар за 6, а и за већу оцјену...
Хистологију не дирај док не ријешиш Анатомију... И јесте, зезнута је , не због самог предмета, него преофесора..
Ето, то ти је мој савјет ако хоћеш да очистиш прву годину....
Ја сам поштено нажуљао гу*ицу, али исплатило се...
Само схвати озбиљно од почетка, јер тако једнио и можеш даље... И неће бити проблема...
Срећно !
И да, што се тиче атласа, ма дај није то толико битно, ја сам имао неколико различитих, ако ти је нека слика нејасна или нешто, имаш интернет, може се иштампати... само ти учи, и неће бити проблема!