Ja proklinjem dan kad sam upisala privatni fax...eto priznajem,
sve su to govna koja su željna para, i da me neko imao istući sa mojih 18. god. kad sam ga upisala danas bih mu bila veoma zahvalna.
Sva sreća moja da sam uspjela s nostrifikacijom u Slo., jest doduše da imam 10 predmeta za položit, al' sve je bolje od privtnog faxa, nikako, ali nikako nemojte ta govna da upisujete.
Na moju sreću imam dobar posao ovdje u Slo. ali tek kad završiš privatni fax shvatiš da si govno, koje je dalo, ja recimo 6000 KM, a nije dobilo ništa, a sve to dođe do izražaju u zadnjoj godini faxa kad ti traže pare za razne gluposti. I zahvalna sam Bogu što sam evo sad s nostrifikacijom pri kraju i to na jedvite jade, jer sam čekala dugo da priznaju bilo šta....
eto, moj savjet svim budućim naraštajima, jeste da nikako, ali baš nikako, ako vam je zdrav razum, ne upisujete privatne fakultete..
Mislim nije da se tamo ne treba učiti, već za džabe dobiješ isto znanja i na državnim fakultetima, a to čovjek skonta tek kad počne da radi i kaže sebi jebote gdje sam ja pukao pare...i za šta. Jer sam nakon faxa ja morala sama da tražim posao, na moju sreću Van BIH, iako sam kao student radila sve i isvašta u RS, od promotera do šofera

Aj uzdravlje ljudi moji i ne upisujte privatne fakultete, NIKAD..
iako će za par godina biti u istom rangu kao i državni, na žalost..istinito, jbg.
Može im se, kad im država sve dozvoljava...