banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Mar 2008, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ako ne uspijes upisati katolicku gimnaziju, preporucujem medresu.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 19:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Nov 2007, 14:47
ako ima neko ko ide u katolicku neka mi se javi da cujem sta on misli :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Vidim da ovde spominjete privatna vs. državna. Koliko ja znam, Katolička Gimnazija nije privatna škola.
U BL postoji privatna škola a to je Srednja poslovna škola, gde školovanje košta 1650 km/godina.

I da, već postoji ovakva tema: viewtopic.php?f=40&t=30541&hilit=+katolicka+gimnazija

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
stormbringer
Koliko ja znam, Katolička Gimnazija nije privatna škola.

pa nije ni drzavna

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
pamella_morrison je napisao:
"izmedju pelagica i jacimovica" je tako -odredjeno mjesto- :oops: da pogotovo nekome ko nije iz bl :D , da naravno opet pojma nemam gdje se nalazi ta skola... :-?

da se ne nalazi mozda u srpskoj ulici, mislim da tamo ima neki samostan, mozda je u sklopu toga, poslije onih sindikata silnih.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
..upravo..

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не знам како у католичкој,али знам да је у градској увек било добрих риба :D
За разлику од техничке школе,мајку му ми смо увек заостајали за другма по том питању :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2007, 17:01
--

Poslednji put menjao Digital-Phantom dana 06 Jun 2010, 22:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Digital-Phantom je napisao:
@Timotic- ma naravno a kad zavrsis gradsku gimnaziju mozes u pm. Sorry zbog izražavanja ali nemoj se praviti pametan (il smijesan) kad ne znas o cemu pricas

Ja sam iz Katoličke i od sad pratim temu, i koga sta zanima nek pita... :D :D

Dobro, a sta sam ja pogresno rekao? Sta imas protiv medrese?!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

medresa je iskljucivo vjerska skola iz koje izlaze svi vjerski poglavari i sl. i mogu ići iskljucivo djeca islamske vjeroispovjesti, dok ovo nema ni 5% veze sa vjerom

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2009, 15:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Feb 2009, 15:20
stvarno bih voljela da cujem misljenje nekoga iz katolicke gim. namjeravam se upisati ali neznam sta da ocekujem .... :confused3: kakvi su kriterijumi??? molim za odg... :)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 19:41 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2009, 15:59
mila ... je napisao:
stvarno bih voljela da cujem misljenje nekoga iz katolicke gim. namjeravam se upisati ali neznam sta da ocekujem .... :confused3: kakvi su kriterijumi??? molim za odg... :)

Ako te sta zanima u vezi katolicke gimnazije, javi mi se na

iva.mali.covjek@hotmail.com

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 21:53 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2009, 15:59
ivka je napisao:
mila ... je napisao:

Ako te sta zanima u vezi katolicke gimnazije, javi mi se na

iva.mali.covjek@hotmail.com

Samo za jednog slatko cupavo dete koje cu da ubijem :D Frle je jedno pokvareno stvorenje I samo zbog njega bi ili mozda ne bi trebalo upisati ovu skolu!Molim potencijalne kandidate da DOOOOBRO razmisle!

Ovako...
Sa moje tacke gledista,drustvo je fenomenalno,nema onih tipicnih `grupica`,svi smo kao jedno.Verujem da ovo vazi za vecinu.
Jos uvek ne znam kakvo je stanje sa novim ljudima (tj. tvojom generacijom),ali ne smatram da ce biti ikakvih problema.
Kao sto si vec,pretpostavljam,cuo - nas u biti nema puno,tako da se svi na neki nacin poznajemo Medjusobno druzenje je ipak najuocljivije kod ucenika iste generacije...
Profesori su super,stvarno su nam posvecni i vecini njih je vidljivo stalo da sto bolje prodjemo.Ako postoji ikakav problem,mozes im reci, a moj savet ti je da im se ne zameras ni u kom slucaju,jer ce onda da te bas uzmu na zub.Generalno su ok,znas i sam da uvek ima onih nekih `specificnih`,ali nije se tesko uklopiti.

Ako te ista jos zanima,slobodno pitaj...ili dodji u skolu,nije mi nikakav problem da ti pokazem

kissie

Iva

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 14:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Jun 2009, 14:18
Da li neko zna da li se moze upisati katolicka gim. ako si npr. sesti razred prosao 4 a ostalo sve 5???Hitno mi je potreban odgovor i ako neko zna nesto vise o njoj neka slobodno kaze!!!!!!!Plizzzzzzz ludim..... :confused2: :wav:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 15:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2009, 17:31
Katolicka gimnazija jeste privatna srednja skola, kao i sve druge privatne skole koje osnivaju lica ili organizacije koje nisu drzava. Dakle, koliko znam osnivac je Katolicka crkva, a ona nije dio Ministarstva prosvjete. A posto je tako, mozda je i dobra... cuo sam, npr, da je srajevska katolicka gimnazija daleko bolja od tamosnjih drzavnih, ali najbolje ce vam reci oni sto tamo idu u skolu, kao i profesori iz skole, pitajte nekog tamo...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 15:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

mozes upisati, ali moras na prijemni, koji je za 2-3 dana, tako da ti je bolje da pozuris

I.Kandidati za upis dužni su priložiti sljedeće dokumente:

1.Prijava za upis (dobije se u školi);

2.Originalna svjedodžba o završenoj osnovnoj školi, odnosno nostrificirana svjedodžba ukoliko je učenik osnovnu školu završio u inozemstvu;

3.Đačke knjižice (donijeti na uvid);

4.Izvod iz matične knjige rođenih (original).

II.Prijaviti se mogu kandidati sa završenom osnovnom školom koji nisu napunili 18 godina na dan upisa.

III.Vrijeme prijema dokumenata za učenike koji su sve razrede osnovne škole završili odličnim uspjehom: 01. i 02. 06. 2009. od 09.00 do 12.00 sati. Rezultati upisa bit će objavljeni na školskoj oglasnoj ploči 04. 06. 2009. u 10.00 sati.

IV.Prijem dokumenata i prijemni ispit za učenike koji nisu sve razrede osnovne škole završili odličnim: 08. 06. 2008. od 08.30 sati. Rezultati upisa bit će objavljeni na školskoj oglasnoj ploči 11.06. u 10.00 sati.

V.Broj učenika koji će biti primljeni nakon natječaja: 48 (2 odjeljenja).

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2009, 16:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2009, 17:31
Digital-Phantom je napisao:
Broj učenika koji će biti primljeni nakon natječaja: 48 (2 odjeljenja).

Evo, sama cinjenica da ce u odljenjima biti najvise 24 ucenika meni govori da to ne bi trebalo da je losa skola. Standard kome se tezi u svijetu je 15 ucenika u odjeljenju. Na americkim fakultetima zlatno pravilo kvaliteta je "20 ili manje studenata" u grupi, a na britanskim mentorski rad. Ako natrpamo u ucionicu 30 i kusur dripaca kako ocekivati normalan rad? (O nasim fakultetima da i ne govorim, na nasem pravnom fakultetu zlatno pravilo je "200 studenata ili vise, inace nam amfiteatar osta pust".)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 22:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Dec 2009, 22:22
Aleksandraa je napisao:
Uskoro ce upisivanje u srednje skole.Mene intresuje sta mi je bolje upisati obicnu gradsku ili katolicku gimnaziju?
Odlican sam ucenik koji ce u maju zavrstiti osnovnu sa uspjehom 5.00.

haah..i ja imam tu dileemu...moj brat ide u gradsku i mnogo se zali...a za katolicku gimnazijuu cujem samo hvale...besplatne knjige,bazen,extra profesori,"malo ucenja"...sad nzm da li su to samo pricee....moja drugaricaa je upisala katolicku i kaze da joj je odlicnooo...;))

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2009, 22:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

-JeLLeNa- je napisao:
Aleksandraa je napisao:
Uskoro ce upisivanje u srednje skole.Mene intresuje sta mi je bolje upisati obicnu gradsku ili katolicku gimnaziju?
Odlican sam ucenik koji ce u maju zavrstiti osnovnu sa uspjehom 5.00.

haah..i ja imam tu dileemu...moj brat ide u gradsku i mnogo se zali...a za katolicku gimnazijuu cujem samo hvale...besplatne knjige,bazen,extra profesori,"malo ucenja"...sad nzm da li su to samo pricee....moja drugaricaa je upisala katolicku i kaze da joj je odlicnooo...;))

koje crne besplatne knjige, itekako se one placaju; a sto se tice bazena, barem ga ja nisam vidio u toku ove 3 godine :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Katolicka ili pravoslavna, pitanje je sad :D

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]