banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: AQUA park u Banjaluci
PostPoslato: 22 Jul 2004, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Gradska uprava počela je sa planom rekonstrukcije vojnog stadiona u Boriku, odnosno devastiranog bazena, koji, do narednog ljeta planira pretvoriti u savremen ''akva – kompleks''.

Namjera Gradske uprave bila je da se bazen u Boriku renovira još prošle godine, ali je to bilo nemoguće zbog toga što zemljište nije bilo u vlasništvu grada, već Vojske RS.

''Već smo obavili konsultacije sa firmama koje se bave izgradnjom bazena i akva – kompleksa. Predočili smo im trenutno stanje na terenu i rezultate istraživanja o potencijalnom broju posjetilaca. Najbolji prijedlog dala je jedna Italijansko - austrijska firma. Oni su nam prezentovali način na koji bi se najbolje mogao iskoristiti postojeći prostor , odnosno predložili gradnju jednog savremenog akva – kompleksa '', rekao je gradonačelnik Dragoljub Davidović. Ovaj prijedlog će razmatrati Skupština grada, na zasjedanju 9. jula ove godine. Ukoliko odbornici Skupštine grada podrže prijedlog izgradnje akva - kompleks bi mogao biti završen naredne godine, odnosno grad bi već narednog ljeta dobio još jedan bazen i to na veoma atraktivnom prostoru okruženom zelenilom i idealnom za rekreaciju i zabavu u vrelim ljetnjim danima.

Objavljeno od strane Portparola Kabineta Gradonačelnika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 13:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Veoma pozitivna vijest! Bas sam se obradovao. Nek uzme sebi svako provizije koliko mu je dovoljno, samo da se ovaj projekt uradi.
I treba staviti ulaz najmanje 5 km da ne bude prevelika guzva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ulaz ce biti 6 maraka.. kako sam cuo, po procjenama to je jedini nacin da se isplati kredit.

Poslednji put menjao vuk dana 23 Jul 2004, 14:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

za takav jedan kompleks bice to OK cifra, supak u onom cumezu na seheru uzima petaka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 17:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2004, 16:31
Super!
Imacu bazen preko puta :D

Bilo je vrijeme da se neko pozabavi sa tim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
ovo je stvarno odlican vijest!
to treba ovom gradu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vuk je napisao:
Ulaz ce biti 6 maraka.. kako sam cuo, po procjenama to je jedini nacin da se isplati kredit.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2004, 14:30 
Ja se takođe radujem aqua centru kao i drugim dobrim idejama kao što su sportski centar i mnogi drugi projekti ali onošto me strašno iritira je činjenica da od svega toga nema ništa jer se navodno radi o predizbornim kampanjama vodećih stranki u BL. Tako je aqua centar i sportsko rekreativni centar na BL polju dio predizborne kampanje SNSD-a a jučerašnji svečani početak gradnje auto puta dio predizborne kampanje PDP-a i SDS-a.

Volio bih da su ovo istinski projekti jer trebaju gradu ali se plašim da je ovo malo intelegentnija navlakuša za razliku od ranijih godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2004, 16:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nikson je napisao:
Ja se takođe radujem aqua centru kao i drugim dobrim idejama kao što su sportski centar i mnogi drugi projekti ali onošto me strašno iritira je činjenica da od svega toga nema ništa jer se navodno radi o predizbornim kampanjama vodećih stranki u BL. Tako je aqua centar i sportsko rekreativni centar na BL polju dio predizborne kampanje SNSD-a a jučerašnji svečani početak gradnje auto puta dio predizborne kampanje PDP-a i SDS-a.

Volio bih da su ovo istinski projekti jer trebaju gradu ali se plašim da je ovo malo intelegentnija navlakuša za razliku od ranijih godina.

Sto se ovog tice mislim da nisi u pravu, aqua centar ce da se gradi od septembra, a vecinski ulagac je neka austrijsko njemacka firma.. tako da tu nema bas mnogo udjela politickih stranaka..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2004, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sto se sportskog centra na BL polju tice..
pa jebemu sta je sa tim, ima li neko malo vise informacija, sramota 5 godina se skoro to najavljuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2004, 11:40 
Kako sam ja čuo aqua centar treba da rade neki talijani a sportski centar švabe.

Volio bih da se ti projekti počnu realizovati i da grad dobije takve sadržaje kojima će se moći hvaliti plus što bi oba centra bili blizu jedan drugog.

Vjerujem da bi BL onda bila poprište i velikih takmičenja što je vrlo profitabilno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2004, 12:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2004, 12:43
mene ovo vishe podsjeca na trava park a ne na aqua park, vishe zelenila nego vode, a ako ce to biti to onda nema potrebe da se ishta gradi jer imamo to i na shehitlucima. jeste da nije centar ali i bolje.

slabe su im staze, i nema ama bash nishta od drugih potrebnih sadrzaja. mislim da bi trebali da vide Gardaland u Italiji ili neki drugi stvarno dobar vodeni park, pa ako nishta da ga bar malo kopiraju.

jedna lasta ne cini proljece=jedan tobogan ne cini park :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 02:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MALA_ZIVI_STROJ je napisao:
mene ovo vishe podsjeca na trava park a ne na aqua park, vishe zelenila nego vode, a ako ce to biti to onda nema potrebe da se ishta gradi jer imamo to i na shehitlucima. jeste da nije centar ali i bolje.

slabe su im staze, i nema ama bash nishta od drugih potrebnih sadrzaja. mislim da bi trebali da vide Gardaland u Italiji ili neki drugi stvarno dobar vodeni park, pa ako nishta da ga bar malo kopiraju.

jedna lasta ne cini proljece=jedan tobogan ne cini park :)

mislim da je decko koji je pravio ovaj 3D malo zaostao u razvoju, nemoguce da je razmjer pogodio, mislim mjesta ima za jako puno peskira ondak..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 11:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2004, 12:43
ma treba tu josh vodenih povrshina. ma daj, onda ne treba da se zove tako kako ga zovu, nego cisto bazen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bice jos dvije cesme malo dalje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 22:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
vuk je napisao:

Ma jebem im ja.... Necu nikad uci tamo. :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 02:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Ja koliko sam imala priliku cuti kad se o tome razgovaralo na nekoj sjednici, istina je planiraju renovirati taj bazen na vojnom igralistu, a aqua-park bi se trebao praviti negdje van Banjaluke,sto je i logicno a ne tako sa svih strana okruzeno ulicama. Mislim tu je previse zagadjeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 13:15 
Mene raduje svaki novi projekat u našem gradu ali se zaista bojim da je riječ o predizbornoj kampanji bilo da je riječ o aqua parku ili sportskom centru.

Slično je bilo i sa zgradom parlamenta RS u centru grada kada su iskopali rupu pa je ostavili praznu do dana današnjeg.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 13:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 22:29
:flower: Iskreno receno iako vise ne zivim u BL,ali dolazim svake godine mislim da to nije losa ideja.Banja Luka je tako velik grad a skoro da nema bazena 1otvoreni i 1zatvoreni su ionako premalo za toliki grad.Nadam se kao i drugi da to nije samo zbog predizborne kampanje i da ce bar jednom odrzati rijec i nesto podariti gradu,a ne samo trpati pare u svoj djep.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 15:54 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]