banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2004, 07:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
Ipak je podignuta optuznica protiv Michael Jackson. Gremijum je nakod 2 sedmice iza zatvorenih vrata, provjeravao dokaze o optuzbama i dosli su do zakljucka da je postoji dovoljno dokaznog materijala za sudski proces.

Jackson je izmedju februara i marta 2003, jednog, tada jos 14-godisnjaka, u 7 slucajeva seksualno zlostavljao. Takodjer se optuzuje zato da mu je dva puta davao alkohol da bi ga opustio za intimni odnos. Zato mu prijeti zatvorska kazna od 20 godina. Popstar govori o jednoj velikoj kampanji protiv njega i istice da je sve izmisljeno.

Sta vi mislite, govori li "Petar Pan" istinu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2003, 19:00
Licno mislim da roditelji te djece jednostavno pokusavaju da dobiju koju paru jer su vidjeli da je ta prica prosla i prosli puta kod onog malog, Jordan ili kako se vec zvao. Nadam se da nije istina

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 11:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2002, 01:00
Ah, kako doktori i "njegove" zene tvrde, on je seksualno nesposoban.
Samo, nemoras biti sexualno sposoban, da bi nekog zlostavljano.
Misljenja su podijeljena, samo, sto se tice mene, ako je bolesnik, treba
da se lijeci i da se sprijeci dalji protok djece kroz ono njegovo sranje.
A sa druge strane, ako su ljudi skontali nacin za brzu zaradu, ako se tako dokaze, ja bi NJIH zatvorio na 30 godina, radi rusenja autoriteta pop ikone!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
ma ja znam da je meni taj lik vise dosadio, tacno mi ga zao da ga non stop optuzuju a nikad kraja a ni iostine, je li ili nije
mislim da pretjeruju vise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ma i da nije zlostavljao tu djecu ( mada sumljam- valjda je imao skrivene kamere postavljene svuda po kuci npr. iza ogledala u vc-u u koji su odlazila djeca, vc u koji se ulazi samo iz djecije sobe da budem tacan ) treba ga zatvoriti i baciti kljuc u rijeku Hudson da se vise ne nadje

to nije covjek vec frankestajn, vjerovatno psiholoski bolesnik

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Zasto su ga roditelji uopste ostavili da noci kod Michaela? Licno mislim da je to sve zbog para, proslo jednom , procice i drugi put.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 23:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2003, 13:22
Balkan Expres je napisao:
Zasto su ga roditelji uopste ostavili da noci kod Michaela? Licno mislim da je to sve zbog para, proslo jednom , procice i drugi put.

hmm... upravo to se i ja pitam...
neznam sta da vjerujem. nevertheless, ja u njemu vidim pravog umjetnika, legendu, al' opet - kad pomislim na to, i da bi moglo biti tacno, zgadi mi se!
jednom sam gledala neku reportazu o njegovom prebivalistu, gdje je izgradio nesto slicno kao "disneyland" i djeca su mu cesti gosti. i tu se pitam... pa nekako je to sumljivo, zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2004, 02:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
aj znaj....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2004, 06:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

To sto je izgradio "Neverland-ranch" je zato sto sam nije imao pravog djetinjstva, vec sa pet godina je bio glavni clan grupe "Jackson Five". To je znacilo samo vjezbanje i batinjane od strane oca.

Jednom je jedan novinar dosao njemu i ubijedio ga kako on hoce svjetu da pokaze kako je Michael dobar covjek sve to i Michael je povjerovao u to i dopustio tom novinaru, koji je se ulizivao do iznemoglosti, da napravi reportazu o Michaelovom zivotu i Neverland-ranchu. Srecom pa je Michaelova ekipa snimala sve paralelno sa novinarskom ekipom jer je taj novinar u konacnoj verziji svoga dokumentarca, koja je emitovana na TV-u sve izokrenuo naopako, sve okrenuo protiv Michaela, mnoge djelove filma isjekao tako da Michael ispadne kao pedofil i bolesnik.
Nakon tog dogadjaja Michael je pustio u opticaj njegove snimke, kompletne, koje pokazuju sta je sve taj novinar isjekao, izbacio iz svog dokumentarca, kako je se ponasao itd itd.

I to sto ga nazivaju Frankenstajn (iako je Frankenstajn bio doktor,ali eto), nije bas pravo. On ima bolest, ne znam sad kako se zove, zbog koje mu koza postaje svjetlija na nekim mjestima na tijelu. Iz pocetka je bilo dovoljno da to prekriva sminkom, ali je to uzelo maha tako da je se na kraju morao podvrgavati plasticnim operacijama jer nije mogao bas da izgleda kao krava Milka, sav saren. Zasto niko ne napada Pamelu Anderson zbog operacija?

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2004, 14:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

RSKobra je napisao:
On ima bolest, ne znam sad kako se zove, zbog koje mu koza postaje svjetlija na nekim mjestima na tijelu

vitiligo (leucopathia acquisita).
hajd dobro to - sto se operisao zbog te kozne bolesti, ali sta je sa operacijama nosa? operisao je nos, jer nije vise htjeo izgledati kao crnac. :roll:
a sto se tice pamele: napadam je ja! hehe :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2004, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne mora znaciti da nije htjeo da izgleda kao crnac, to nikada nije rekao. Prije bih rekao da mu se taj "bokserski" nos, kakav je u vecine crnaca, onako velik i sirok, nije svidio iz estetskih razloga. A u sustini nije uradio nista gore ni od Pamele, ni Michaela Douglasa, niti neke druge hollywoodske "zvjezde"...

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2004, 22:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Nov 2001, 01:00
Ljudi, da mi je vidjeti da neko ovdje napise "sumnjivo" umjesto "sumljivo"....ali cisto sumLJam.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2004, 01:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

o izvinjavam se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2004, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nisi ti samo pogrijesila... (i drigi je)...
Ja njega nikad ne slusam, ali me nervira koliko je operacija napravio na nosu. Pisali su u novinama, da je od tolikih operacija dobio i trecu rupu u nosu :shocked!: :shocked!: ... Debil je zesci ako je zlostavljao tu djecu, ali ja cisto suMnjam!!! :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2004, 09:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2003, 07:33
Nevjerujem da je zlostavljao tu djecu, covjek je nevin dok se ne dokaze suprotno :)

da prikazivali su na tv o njemu i njgovom zivotu i taj interviu sa njim i djecu nejgovu, gdje je taj novinar sve montirao da izgleda da je on nastran, ima on svojih musica al bas da maltletira djecu to cisto sumnjam.

Al ostaje da vidimo......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
oki je napisao:
Ljudi, da mi je vidjeti da neko ovdje napise "sumnjivo" umjesto "sumljivo"....ali cisto sumLJam.......

hehe, e pa ima tu dosta gramatickih gresaka da se razumijemo, tako da ih ne vrijedi ni gledati
ali eto, ova tvoja opaska mi je skroz simpa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 23:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
ko je MJ?

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 29 Apr 2004, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma kakvo silovanje, to je čista smijurija. Mediji se hrane spektakularnim pričama a MJ je poznat po svojoj ljubavi prema djeci, pa je laka žrtva. A i zanimljivo je kako su Macaulaya Culkina i njegovu braću roditelji 'ladno puštali da borave kod MJ-a u kući i za vrijeme najžešće hajke protiv njega.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2004, 22:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Postoje ljudi koji su mentalno bolesni , cak i pored toga ne mogu da razumijem seksualno zlostavljanje DJECE, pedofilija populano nazvano, su ljudi koji misle da ljubav prema individui u ovom slucaju djetetu se jedino moze pokazati kroz sekusalni odnos. Naravno da li je Jackson imao takvu vrstu odnosa ne nagadjam niti me zanima, samo da komentujem da takvi ljudi trebaju medicinsku pomoc i bilo bi dobro da mogu se uoce na vrjeme prije nego sto je neciji zivot unisten.
LOL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2004, 01:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
heh debila

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]