banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Komunalna policija..
PostPoslato: 27 Feb 2004, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Cujem da ce u nasem gradu od skoro u funkciji biti i ovakav organ javnog reda.
Dakle ko baci papir, ciko mu naplati cenera, ko baci kravu u Vrbas njemu kaznica od 20 000 KM.
Licno mislim da su kazne i dosta male, ja bih to poduplao.

Slusajuci reakcije ljudi pomalo sam i iznenadjen, vecina smatra da su cijene previsoke i da to nije u okviru nasih standarda..

Zar to sto smo siromasni znaci da se mozemo ponasati kao stoka..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Feb 2004, 23:37
bacis papir = cenera, bacis smece gdje ne treba = otkidamo saku, bacis pile u kanalizaciju = ode ruka i na kraju za kravu u vrbasu te zavezu za nju pa opet bace u vrbas, ako prezivis placas 20 000 KM :D :D :D
ja bi to ovako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ah kao i svi zakoni kod nas bice nepostovan i ovaj

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
nije to loshe ni malo.....mada....aj znaj cija je krava koja pluta vrbasom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 17:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stari mi je u komunalnom preduzecu i na zadnjem sastanku su predlozili da ce za pocetak nekoliko stotina ljudi biti zaposleno na otkrivanju vrbaske krave, tj. njenog vlasnika :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2004, 12:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2004, 12:43
ma ljudi sve je to valjda dobro zamisljeno ali mi smo ti bosanci, a znate kako bosanac trci maraton, zabasa ko zna gdje i na koji nacin, pa ce tako biti i sa ovom komunalnom policijom. eto vam ga primjer, svaki dan kada idem na posao prodjem pored haniotija, a banjalucani znaju gdje je taj birc i ne mogu reci da je svaki dan a ono svaki drugi pred istim parkirana shkoda :) jel domaca proizvodnja ili nije, komunalne policije i ja se onda pocinjem pitati da li je ona i formirana da bi ishla u ophodnju po kafanama ili ima neke vishe ciljeve. i josh onda kao mlade ovcice sve shto hoda i prica satjeraju u nekoliko lokalnih lokala, jel sve ono shto je prohodalo od 7-77, i sad dodje do razilazenja misljenja, povade se "utoke" i alal vam komunalna.
samo jedan primjer koji jednostavno pocinje kao algoritam i ko zna gdje ce da se zavrshi.
istina hapse oni i kola, shto je opet dobra strana, ali malo je to sve............
i opshte poznato je da zakone krshi najvishe onaj ko ih i pravi jer im on samo rupe najbolje zna, pa sad vi meni recite jel to komunala stvar, i da, josh ce neko da pogine zbog tekomunalne policije jer cuh da bi neki dan pushkaranja bash oko gore spomenute kafanice.

rjeshavajuci jedan problem prave drugi, ali to valjda tako i treba, manji rijeshi vecim i budi sretan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2004, 20:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2004, 22:05
to je fantasticno, ako ocemo da ikad bude bolje tamo,morase malo po malo mjenjati stvari i ovaj novi law je dobar pocetak.oh nemogu docekati da dodjem tamo iduceg ljeta.yeyeyeyey :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2004, 15:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
MALA_ZIVI_STROJ je napisao:
...i opshte poznato je da zakone krshi najvishe onaj ko ih i pravi jer im on samo rupe najbolje zna...

Naravno. Uvodjenje novog zakona kod nas samo znaci da ces imati jos jednog "reketasa" (haracliju...) za isplatu... U ovom slucaju to znaci da, ako hoces da se rijesis svoje kravice, vise ne mozes da je samo bacis sa Venecije, i produzis na kaficu u K4 - prvo se moras obratiti Vukovom caletu (zeza... :D), "podmazati" nekoliko "zupcanika", platiti nekoliko bureka, PA TEK ONDA frljacnuti kravicu u Vrbas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 02:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:lol:
dobar fol ;) njemu vise ako su problemi sa kanalizacijom i sl. :)
ama ljudi, bolji bilo kakav zakon nego nikakav, a tu nije bilo nikakvog sjecam se..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 11:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2004, 12:43
ma jelte sada bolje ikakav nego nikakav, po definiciji bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

nije bash al ako ti kazesh necem da se svadjam :))). a shto se tice krave, neka hrane oni ribice, ali samo neka to rade poslije onog dijela vrbasa gdje je sagradjena fabrika vode...
i josh me interesuje jel ima neka strana na internetu koja je posvecena komunalcima, novi soj, jer bih da znam u kojim slucajevima mogu da ih zovem ako prmjetim da bi trebalo da djeluju, i josh me interesuje da li prijava moze biti anonimna ili je tuzakanje samo javno.

ako se uputite prema zaluzanima starom cestom organolepticki mozete utvrditi da bi samo prostor dervisha trebao imati svoj odsijek komunalne policije.
znam iz iskustva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

MALA_ZIVI_STROJ je napisao:
...a shto se tice krave, neka hrane oni ribice, ali samo neka to rade poslije onog dijela vrbasa gdje je sagradjena fabrika vode...

Kakvu razliku prave nekolike "nase" raspadnute kravice, kad u taj isti Vrbas, uzvodno od fabrike vode, svoje kravice utapaju Jajcani, Mrkonjicani, Sipovljani, i svoja govna istresa Jajce, Mrkojic Grad, Jezero, Sipovo,... (znas ono, ne pij kavu u Banjaluci nedjeljom, jer se Mrkonjicani taj dan kupaju... :D ) Kravica je organska materija - znas ono, pepeo pepelu... :D Od takve vode (sa otopljenim "kravljim materijalom"...) se samo mozes udebljati... :wink: To ti je kao da jedes hamburger, i zaljevas ga casom vode... :D. Mene brinu otpadne vode iz, recimo, Elektrobosne Jajce... Zeludac nenavik'o na bornu kiselinu, i teske metale... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Duh Koji Hoda je napisao:
Kakvu razliku prave nekolike "nase" raspadnute kravice, kad u taj isti Vrbas, uzvodno od fabrike vode, svoje kravice utapaju Jajcani, Mrkonjicani, Sipovljani, i svoja govna istresa Jajce, Mrkojic Grad, Jezero, Sipovo,...

Tako ti je to kad si "donji" a ne "gornji"... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2004, 16:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

elixir je napisao:
Tako ti je to kad si "donji" a ne "gornji"... :D

"...Nemoj nikad biti dole
mada neki i to vole..."

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2004, 01:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...e ja ne bacam svoju kravicu ni za zivu glavu....pa nisam lud:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2004, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2004, 17:46
To su niske stvari, postoje jos vise, ali mentalitet nas ih teze prihvaca, narocito nakon sto smo navikli na svaku nedisciplinu, bezvlast itd.
To su dobre mjere jer indirektno znaju udariti u jako bitne stvari, a cilj nam je jel visa plata, bolje socijalno stanje itd, nas mentalitet I ljudskost imaju ovdje izvor u negativnim pojavama. Dakle kako radimo – tako nam jest. Potreba je za pravom vlasti, a ne bezvlascu, kao ovce bez pastira, svaka na svoju stranu, pa je li ljepse vidjeti kako su cuvane dobro I na okupu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2004, 11:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Malo da skrenem sa teme(da ne otvaram novu).
Pitam se stvarno da li ce u ovom gradu ikad biti siguran prelaz ceste za pjesake na pjesackom prelazu.Pa to stvarno nije normalno-isto ruski rulet.Meni je licno preslo u naviku(a polagao sam tamo kod ekonomske skole) da kad se priblizavam "zebri" usporim ili stanem po potrebi.Medjutim juce se vozim kroz Mejdan i na onoj glavnoj raskrsnici stanem da ljudi(doduse puni nepovjerenja :) ) predju cestu.Kad ono imam sta vidjeti i cuti,frajer iza mene "lego na sirenu" i mase rukama sa komentarom "...sta stajes???!".
Nesto bi se stvarno trebalo poduzeti ili uopste ne obiljezavati pj.prelaze(spara se farba) ili kakva takva kazna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2004, 17:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
To sa zebrama je bas gadna stvar, bilo da si pjesak ili za volanom. Zar ne bi bilo pametno da se npr. na raskrsnici kod rock-a stavi semafor?
Ona raskrsnica je uzaaaaaaaaas :x
Kao vozac cekam priliku da mogu da skrenem, sto automatski znaci da moram malo jace da ga udarim po gasu..... A onda uvijek neki pjesak.... i eto frke. Inace stajem na skoro svim zebrama i ljudi se cude i jos mene pustaju ( misle - sto je sigurno - sigurno je)

Zar se to ne bi moglo dovesti u red??

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2004, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Aloooo ljudi, pa ne mogu kafići u mjestima namjenjemin za život da izigravaju diskoteke i rade od 6 ujutru do 3 ujutru i to cijelo vrijeme sa muzikom da vaze poskakuju. A kod mene je tako, i to 6 kafića u mojoj zgradi, ali Bog dao da je samo kod mene...I kome ja onda plaćam porez?? Ja ne mogu da radim sa 3 sata sna!

Već sam uveliko u potrazi za nekim novim stanom, možda dole kod Vidovića jer nema kafića. I eto kako radi ta komunalna, nikako!! Poserem im se i na državu i na komunalnu! Mi smo jebeni Balkan gdje se sve riješava pištoljima i nije nam mjesot u EU. Ja sam prvi protiv da uđemo tamo jer ćemo se sjebat.

Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2004, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Nema sta Delija_BL,to je to,a i tim smecarima vec neko daje pare da cute i prodju,pa ipak je to policija jos komunalna. Pa sud je korumpiran a da nece kupiti i komunalce pppppppppprrrrrrrrrrrrrd,usput jebes EU vjeruj da je ovako bolje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2004, 15:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
LHfinaA je napisao:
usput jebes EU vjeruj da je ovako bolje

Lako je sa svijetom --- treba mimo svijeta :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]