banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2017, 20:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 00:57
http://www.atvbl.com/pretukli-i-opljack ... luke-foto/

Maloprije čuo i pogledao vijest, prvo na TV-u, a onda i na web strani atvbl.
Znam da ovo, nažalost, nije prvi i jedini takav slučaj na prostoru grada, okoline, a i šire, pa me interesuje, kako se postaviti u takvom slučaju? Ne znam u kakvim su odnosima bili oštećeni i napadači, niti da li su se znali prije, niti me to zanima, to ne mjenja stvar, već "bode" oko to što je čovjek pretučen zbog 30 KM. Znam da neki nemaju ni toliko, ali opet, da čovjek (ni kriv ni dužan) završi sa prelomima kostiju lica i polomljenom lobanjom mi ne ide u glavu nikako. Da li bi se trebalo oslanjati na "zaštitu" organa reda, da li bi ih trebalo biti više napolju, pošto znamo da je "pravda" obično slijepa i lijena na takve situacije i da obično počinioci takvih djela završe tako što budu pušteni na slobodu. Da li bi onda svako ponaosob trebao da nosi sa sobom sredstvo za samoodbranu (nož, peper sprej, tejzer, pištolj??) i da li bi nas to sve pretvorilo u likove sa "divljeg zapada", gdje bi svako uzimao pravdu u svoje ruke. Da li je i ovaj slučaj jedan od vidova "promovisanja" nekih novih vrijednosti??
P.S. Ako sam omašio naslov ili mjesto gdje treba biti, neka admini premjeste u pravu temu. Hvala

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 07:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Strateski gledano sumanuto je praviti nerede u blizini djamije i bankomata i glup zna da tu ima neuobicajeno puno kamera
to je u ulici gde se slavna turkinja samoubila (a ljudi to i danas slave i klanjaju se kipovima) ,stoga....
tu se inace okuplja low life thugs Srpske i bosnjacke nacionalnosti to svi znaju ali za razliku od sarajlija nasi su pra`o multi_kulti ne znam zasto cudan lobi lokalnog hodze (i hipi studenata)
Hodza za razliku od crkvi i nocnih klubova po centru ne uznemirava bukom,a vlast ima negatavna medijska (i briselska) iskustva sa racijama na studentskim zurkama
Anomalije se mogu desavati 1% vremena ali vreme racija u blizini fakulteta je proslo to svi znamo
Sto se oruzja tice nema self defence sva su one way mene su klepili tu na parkingu za skakavac i nato999 to apsolutno nije dozvoljeno nositi (500-800km sto je nekom kockaru mozda granica zivota) u gradu posebno u blizini djamija,skola,vrtica...tako da nije da ne rade nista,ali hriscani drotovi vjeruju u 9. krug pakla (smrt u ledu) toplije je kockat se u europlay
A takodje je finansijski zabranjeno voziti i pijanog suvozaca (uskoro sledi kad hodza pronevjeri turske pare na nekom hriscanskom poroku)
Takodje bi napomenuo da cim je posjetio bl ahmet glupoglu je naprasno postao politicki mrtav,sto implicira da ce opet doci sa vrecom para za oprati
Sutra za domacu zadacu imamo slikati turisticku punudu ferhadija te sa smjeskom pozdravljati zene u burkama i slusati glasnu islamsku muziku uz naravno 100 000 000 odstete za djamiju i posipanje pepelom

Conspiracy theory:kazne bosnjaku i Srbinu ce se znacajno razlikovati ili ce zrtva tiho umreti i biti zrtva trgovine organima (vec je pregledan a iz ruralne sredine je)

**********note******ove je sve u domenu teorija i hipoteza ali masa ljudi se tu drogira***********

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Broj dilera?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 08:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
To je to, od rijeci do rijeci! Potpis!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Realno smisleniji je dr jabuka 10x

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2013, 12:06
Gdje je sad "udrio milicijo moja, čelična pesnica komunizma" ?!
Ološ će opet da ispliva i sve ispočetka...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Brale level pro

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
mRCINa je napisao:
Strateski gledano sumanuto je praviti nerede u blizini djamije i bankomata i glup zna da tu ima neuobicajeno puno kamera
to je u ulici gde se slavna turkinja samoubila (a ljudi to i danas slave i klanjaju se kipovima) ,stoga....
tu se inace okuplja low life thugs Srpske i bosnjacke nacionalnosti to svi znaju ali za razliku od sarajlija nasi su pra`o multi_kulti ne znam zasto cudan lobi lokalnog hodze (i hipi studenata)
Hodza za razliku od crkvi i nocnih klubova po centru ne uznemirava bukom,a vlast ima negatavna medijska (i briselska) iskustva sa racijama na studentskim zurkama
Anomalije se mogu desavati 1% vremena ali vreme racija u blizini fakulteta je proslo to svi znamo
Sto se oruzja tice nema self defence sva su one way mene su klepili tu na parkingu za skakavac i nato999 to apsolutno nije dozvoljeno nositi (500-800km sto je nekom kockaru mozda granica zivota) u gradu posebno u blizini djamija,skola,vrtica...tako da nije da ne rade nista,ali hriscani drotovi vjeruju u 9. krug pakla (smrt u ledu) toplije je kockat se u europlay
A takodje je finansijski zabranjeno voziti i pijanog suvozaca (uskoro sledi kad hodza pronevjeri turske pare na nekom hriscanskom poroku)
Takodje bi napomenuo da cim je posjetio bl ahmet glupoglu je naprasno postao politicki mrtav,sto implicira da ce opet doci sa vrecom para za oprati
Sutra za domacu zadacu imamo slikati turisticku punudu ferhadija te sa smjeskom pozdravljati zene u burkama i slusati glasnu islamsku muziku uz naravno 100 000 000 odstete za djamiju i posipanje pepelom

Conspiracy theory:kazne bosnjaku i Srbinu ce se znacajno razlikovati ili ce zrtva tiho umreti i biti zrtva trgovine organima (vec je pregledan a iz ruralne sredine je)

**********note******ove je sve u domenu teorija i hipoteza ali masa ljudi se tu drogira***********
Klosari grada BL su ti zahvalni na ovom tekstu. Sad ce vjerovatno da preispitaju svoje takticko-strateske metode pa ce na proljece u akciju :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2017, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Valjda kako novinari zude za senzacijom, pa covjek citajuci, pogotovo psihopate iz blica, koji vjerujem da se oslade kad bude tragedija, stekne utisak da smo mi evropska Kolumbija po tucama, pljackama, ubistvima...
A u stvari... svaka moguca statistika kazuje da smo relativno sigurna zemlja.. i BIH/RS i okolne zemlje. Ko ne trazi problem nece ga ni naci.

99% krsenja zakona kod nas ide preko ljudi sa kravatama i odijelima, namjestanje tendera, pljacka budzeta i sl, nista puske, pistolji, ubistva, otmice i sl.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]