banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2003, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
sta vi mislite o ovom neobicnom dogadjaju? u mnogim banjaluckim lokalima organizuju se raznorazne manifestacije sa, jel, talijanima kao glavnim protagonistima. juce sam bio u kicu i bilo je, 'nak, veselo. na vratima sam procitao samo naslov, dok mjesta odrzavanja nisam pogledao, pa mi sad krivo. ako neko jos ima neke informacije gdje se sve to odrzava, bio bih mu zahvalan.

uzdravlje! :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2003, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Pa to nije tako neobicno jer se odrzava vec 2-3 godine, s tim sto unaprijed mjesec ili dva vec po gradu budu programi tj mjesta, datumi i vrste manifestacije ;)
Poprilicno dobra stvar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2003, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
misk0 je napisao:
Pa to nije tako neobicno jer se odrzava vec 2-3 godine, s tim sto unaprijed mjesec ili dva vec po gradu budu programi tj mjesta, datumi i vrste manifestacije ;).

Ejs sad :P , mjesec ili dva nece biti, ali ok :P , sedmicu ili dve modza :P .
Imas dosta plakata po gradu, a najvise u Batinom prolazu, pa pogledaj sta ti moze biti interesanto, jer zabava traje do utorka!
Jako je raznovrsan program, i svaki dan ga pratim! U petak navece su bili u Gammi, a sinoc i Castri, iako razlicite vrste bendova, ali bilo je molto bene:)
Vrijedi propratiti sve! :wink:
pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2003, 17:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Avg 2002, 14:41
SiCkNeSS slusaj me sada gde se sta odrzava posto sam ja sinoc bila u klubu gamma a i sestra vodi grupu italijana pa cu ti napisati gde se sta odrzava...
subota 11.10 u 19.30h -vece gastronomije sa kuvarima iz italije u restoranu Ellas
-22.00h jazz klub gamma
-22.00h rok koncert Kastra
-dj i vj u Boomerang

nedelja 12.10
-11.30h banski dvor a ovo sta ima mrsko mi kuckati
-12.00h Banski dvor
-18.00h kino Palas
-21.30h italijanska narodna muzika u Muzeju R.S.
23.00h kic

ponedeljak13.10
11.00 vrtic plavi cuperak
12.30h trg krajine
18.00h kino palas
21.30h mister x
23.00h castra

14.10 utorak
-17.00h dom rada vranjesevic
18.00h kino palas
-22.00h boomerang

izvini sto nisam kucala ni velika ni mala slova na trk sam upala na forume i da ti javim najnovija desavanja, pa sretno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2003, 19:13 
Početnik
Početnik

Evo me ponovo.SiCkNeSS prvo kritike sto si me preduhitrio i sto si otvorio ovu temu, posto sam je planirala otvoriti. No, nema veze. Prosle godine kada se odrzavala pomenuta manifestacija bilo je ocajno.Ove godine je bolje i drugi umjetnici su dosli. Malo mi je cudno sto "puse" travu na javnom mjestu i nikako ne mogu da shvate da je to kod nas, da ne kazem zabranjeno jer je to kod njih sasvim normalno.
Zanimljivo je u svakom lucaju, duga kultura,drugi ljudi i njihov nacin zivljenja....
Zelim ti ugodan provod....
PS.Usput izvini sto nisam obracala paznju na velika i mala slova,bila sam u zurbi,moja kolegica je igrala Counter i zavrsila je pa sam ja o brzinom munje kucala i bla,bla,bla...Ako jos sta bude zanimljivo javicu ti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2003, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
tweety81 je napisao:
Malo mi je cudno sto "puse" travu na javnom mjestu i nikako ne mogu da shvate da je to kod nas, da ne kazem zabranjeno jer je to kod njih sasvim normalno.

Interesantno zapazanje ..
Inace, nije ni u Italiji trava depenalizovana, znaci i kod njih je isto zabranjano kao i u RS. Rizikuju da nadrljaju, jer kad si u nekoj zemlji podlezes zakonima te zemlje bez obzira odakle doshao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2003, 22:08 
Početnik
Početnik

Da ,ali isto tako sam cula da je konzumiranje "trave" dozvoljeno to je tvoj izbor i to ti niko ne moze zabraniti ali nije dozvoljeno (po pravilu koje u nasoj drzavi ne vazi) da se to prodaje u ogromnim kolicinama osobama koje ce to konzumirati.Nije mi tu jasno jos dosta toga, no ovo nije tema gde bih pisala o tome.

Sinoc sam bila u Muzeju gde se odrzavao koncert narodne italijanske muzike i bilo je fenomenalno. Stefani je na kraju izvela fantastican trbusni ples.Ne mogu vam recima opisat kako je bilo..... I muzika je bila interesantna. Posle se trebala odrzati svirka u Kic-u no policija je dosla i zabranila odrzavanje koncerta.Strasno!

Danas su imali koncert na Trgu Krajine.... i nije bilo nesto spektakularno kao sto je bilo u Muzeju.Veceras odoh u Kastru da vidim sta se tamo desava pa cu se javiti. Sutra navecer je oprostajna zurka u Boomerang-u i tamo definitivno idem.

Jos jedno zapazanje da je ove godine raznovrsniji program nego sto je bio prosle godine, tako da nam ostaje nada da ce iduce godine biti jos raznovrsniji program.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2003, 20:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
ma moje misljenje je da su talijani sjajni, imala sam priliku da se druzim s njima, i upoznam jednu grupu, tako da su utisci sjajni... ali dobro, to je sve zato sto su u stranoj drzavi, pa ih boli uvo kako ce sta izgledati...
bas kad sam bila u castri, dvojica talijana su plesali jedan uz drugog, ali naravno samo su se zezali, pa je neka cura valjda to poprijeko pogledala, da bi na kraju oni pomislili da smo mi zaprepasteni takvim jednim "scenskim nastupom". u svakom slucaju, svidjeli su mi se, bila sam dvaput u castri, i znaju biti dobri, naavno, njima je ta muzika mnogo poznatija, pa time i bolja nego nama, ali sve je to ok...
P.S. komentarisem samo muziku, jer samo za to i mogu, ostalo nisam imala prilike da vidim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2003, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
sta da ti kazem, vidi se, a i osjeti da su veseli i dobro raspolozeni, samim tim ih je milina gledati i slusati. e sad, ja se licno ne mogu pohvaliti da sam ih nesto pratio (samo jedno vece u kicu) i zbog toga mi je sada jako krivo, pogotovo sto nisam isao u banski dvor na jazz (juce, jel?), cuo sam da je bilo fenomenalno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]