banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2013, 16:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Okt 2011, 11:12
Da li je istina ovo?

Odavno se prica da je covjek presisao svakoga, u pitanju nisu milioni, vec stotine miliona koje je izvukao na racun gradjana.

Govore ljudi (ovi sto imaju veze sa zdravstvom i vladom) da ako dodje do promene vlasti i hapsenja, da on prvi leti u buvaru i da je to gotovo sigurno. Koliko je ovo realna opcija?

Navodno ova hapsenja koja su se desila u KBC su uradjena samo zato sto su htijeli da napakuju nesto ovom Racicu, a on tek dosao na poziciju. Po prici vecine ljudi uredan covjek.

GROBARI RS ZDRAVSTVA:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nismo mi sud i tužilaštvo,pa da imamo podatke.Moja lična percepcija je da on jeste umješan u svašta nešto,ali ne mogu da lajem kad nemam nikakve podatke.Ovo vjerovatno čita i njegova porodica i prijatelji,pa ne bi bilo OK da pišemo nešto o čemu blage veze nemamo.

I inače,nevezano za njega...Naš problem i nisu političari,već pičkice u tužilaštvu i sudovima,koji i nakon 20 godina demokratije nisu shvatili koliku moć imaju u rukama,već se boje političara kao groma,a u svakoj normalnoj državi je obrnuto.Političari su obični mali miševi u odnosu na njihove poluge kojima raspolažu!

Šupčine bjelosvjetske!

Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Da je čovjek ojadio i državu i zdravstvo, jeste...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da ce doci do smjene vlasti i situacije u kojoj ce on da odgovara za to sve, nece ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Eto,ako admin ovoga foruma,akademski obrazovan građanin,očekuje od promjene vlasti da hapsi nekoga,tuži i sudi mu,i taj neko odgovara,onda ne trebam ni govoriti šta neka baba misli o tome.

Nažalost,zato i jesmo tu,zato i ne shvatamo trodiobu vlasti. I onda nije ni čudo što se sudije i tužioci toliko boje jebenih političara..Naravno,samo kod nas...

Čak ni u glupoj Hrvatskoj nije ništa neobično kad Sanader,Barišić,Polančec,Vidošević i ostali završe u zatvoru,ili Berlusconi u Italiji...Ali u Italiji jednog sudiju čuva deset tjelohranitelja,a kod nas sudija sjedi neki dan pored mene u caffe Aria,sa djetetom i pije kafu!!

Zašto...?

Zato što razmišlja ovako kao Vanja,sluša političare,boji se,gura škakljive predmete u ladicu,ne zamjera se nikome,i boli ga q... :( ..A on je za političara-BOG!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Svaku smjenu vlasti je pratila ista priča.Bivše lopove ćemo zatvoriti,naslušali smo se toga još otkad je SNSD zajašio da vlada.Ne znam ko još vjeruje u ove bajke.
Još kad mi za primjer navedu Sanadera :roll: koji nikad nebi bio uhapšen da nije optužnice iz vana.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ti ne shvaćaš da nisu političke starnke te koje bi trebalo da hapse za kriminal?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jel se Skrba opet ozenio, da mi neko kaze?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
I ti ne shvaćaš da nisu političke starnke te koje bi trebalo da hapse za kriminal?

Shvatam,naravno.Ali shvatam i zašto ne daju deset tjelohranitelja sudijama .

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posto sam pojeo govno pa napisao nesto na ovu temu, a Slager me prozvao da mu i odgovorim:

- ne, ne mislim da se ce vlast da hapsi i sudi, ali samo lud i glup covjek moze tvrditi da ista nema uticaja na pravne mehanizme nase drzave (entiteta, cegagod)
- ne, ne bojim se nikoga, pogotovo ne politicara, a ne trebas mi ti niti bilo drugi iz opozicije da mi objasnite sta ja to mogu, a sta ne mogu uraditi (a ja sam svoje uradio, izasao sam na sve i jedne izbore koji su bili i uredno glasao, a da sam ja imao pravo glasa na njima)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ministar unutrašnjih poslova u RS je po pravilu nestranačka ličnost? Antikorupciona tijela osnivaju i ovlasti im daju neki nepoznati ljudi koji ne pripadaju strankama u RS? Stranke, kada su na vlasti, upravljaju svakim segmentom društva. Glupo je tvrditi da one ne bi trebale voditi bitku protiv kriminala kada svojim uticajem optužuju, osuđuju i oslobađaju.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je to
Jedno je sta bi trebalo biti
Sasvim drugo je ono sto se trenutno desava

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisam se za ove tri godine ni sa kim prepirao ovdje,iznezem stav,i drzim se one "i onaj koji "pobjedi" u raspravi na internetu-ipak je idiot!!",zato necu ni sa vama...

Ali,eto,cisto iz postovanja prema vama dvojici,jer vas cijenim,pojasnicu stav..Kod @Vanja me iznenadilo ovo

Citiraj:
Da ce doci do smjene vlasti i situacije u kojoj ce on da odgovara za to sve, nece ..

Od nekoga tako profilisanog,prije bih ocekivao da od neke buduce vlasti ocekuje da obezbjedi nezavisnost pravosudja,nego da revolucionarnim metodama hapsi prethodnike...I tako ce i biti...nekad...mozda mi to i ne dozivimo,ali nasa djeca i unuci hoce sigurno...

A za @Zoka,samo objasnjenje taj ministar unutrasnjih poslova (tj policija),ima pravo zadrzavanja do 24 ili 48 sati,a sve ostalo,pa cak i jednomjesecni pritvor-je u rukama pravosudja!!

A ta antikorupcijska tijela su po definiciji,sama po sebi,smijurija....Sluze za uhljebljenje podobnih,a uloga im je totalno nejasna u drzavi gdje sudije i tuzioci imaju ogromne plate za posao-koji ne rade!

Uz izvinjenje ako sam bio malo grublji,a to je bilo iz razloga jer sam skoro i na jednom stranackom tijelu imao slicnu raspravu sa jednim visokopozicioniranim likom koji se raspricao o tome kako cemo mi "pohapsiti sve zivo",kad dodjemo na vlast (vjerovatno narod to voli da cuje) :angry4: :angry4:

Toliko od mene na ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Eto danas bio u Zavodu za stomatologiju, čisto zbog mišljenja. U onom obnovljenom dijelu koji je otvorio spomenuti u naslovu. Privatnik za to ne uzme ni pf. Ali ova javna zdravstvena ustanova...
Konsultativni pregled: 26 KM
Analiza snimka koji sam ja donio: 1KM
Motivacija i obuka: 2.6 KM

Motivacija i obuka :lol:

Ne daju privatnim ambulantama da potpišu ugovor sa fondom, a mogu misliti koliko ovi izvuku novca iz fonda ... Sa ovjerenom knjižicom, odnosno plati se "samo" participacija, cijena skoro kao kod privatnika...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... aluci.html

Nicija nije do zore sijala pa nece ni glavonje iz Laktasa i njegovih mu pajdasa. Polako se narod budi i buni.. jos malo i desice se velike stvari. Zivi bili pa vidjeli.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/plakat-sa-likom-ranka-skrbica-u-banjaluci.html

Nicija nije do zore sijala pa nece ni glavonje iz Laktasa i njegovih mu pajdasa. Polako se narod budi i buni.. jos malo i desice se velike stvari. Zivi bili pa vidjeli.

Dzabe. Sve i da ukinu ekipu, ne vjerujem da ce on u zatvor.

Kad bolje razmislim, kad je vec skrba ukrao tolike milione, da ih je bar zadrzao u zemlji. Kontate.. hoce on vilu, e angazovace nase majstore, angazovace nasu firmu.. hoce da kupi namjestaj za tu vilu, e kupice negdje ovdje.. kupice sebi neko prespremno auto.. e pa platice i malo poreza drzavi i tako..

Nego, desi se situacija da sve pare odose iz zemlje, a to je ono najgore. Je*ala ga vila u monte karlu.. pa jel moguce da ljudi nikako nemaju mjeru.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja filozofiram sad, al jos jedna stvar. :oops:

100% nekorumpiranu vlast ja ne ocekujem, nas mentalitet je takav i to se nikada nece iskorijeniti. Ali, jel realno da covjek ukrade nekoliko stotina miliona i da ne osjeca nikakvu savjest da neko na drugoj strani neko nema pare da kupi jedan obicni lijek koji je poskupio, ili jos gore, postao nedostupan..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Od nekoga tako profilisanog,prije bih ocekivao da od neke buduce vlasti ocekuje da obezbjedi nezavisnost pravosudja,nego da revolucionarnim metodama hapsi prethodnike...I tako ce i biti...nekad...mozda mi to i ne dozivimo,ali nasa djeca i unuci hoce sigurno...

Nismo mi razumjeli
Ne trazim ja ni revoluciju ni neka spektakularna hapsenja
Moj post se vise odnosio na to da sam, nazalost, poprilicno pesimistican u neku specijalnu promjenu nabolje
Barem ne u skorije vrijeme

Naravno da nece javasluk trajati dovijeka, naravno da se nesto mora desiti, ali ja kod nas ne vidim kod nas nikoga (pozicija il' opozicija) ko je spreman i sposoban da uradi nesto kako treba
Opet kazem, nazalost

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije da nema sposobnih. Samo niko nece. Vlastitog komoditeta radi.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Piskara i Vaskovic `pomalo`o tome:)
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/20 ... kusao.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]