banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 02:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jel samo meni ovo nenormalno?....ima li neki slican primjer u bih?......npr,da mi na Grbavici ili u Mostaru obiljezimo godisnjice osnivanja nekih nasih jedinica?
i da li ijedan nas medij izvjestava o ovom skandalu,posto je ovo izgleda bilo jos prije tri dana a ja tek sad saznao?...ili je to sve u duhu novouspostavljenog partnerstva Covic-Dodik?

http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=102

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
iskreno, da je čudno-jeste. ali ja tome ne bih pridavala toliku pažnju, vjerovatnije je da je obično polaganje vijenaca ovaj portal "malo" prenapuhao. da je stvarno bilo neko obilježavanje, organizovano, izbio bi skandal za koji bismo svi čuli na vijestima do sad ko zna koliko puta u ovih par dana. tj od juče, kad li je već bilo.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

volio bih da si u pravu,ali upravo dobih pp od jednog naseg forumasa iz dervente sledeceg sadrzaja :( :( ....po meni zaista neshvatljivo....

Citiraj:
Bilo je organizovano i najavljeno u policiji, tako da je dogadjaj obezbjedjivala skoro cijela stanica derventskog MUP-a.

Bilo je u nedjelju prije podne.

50 metara od ovog nalazi se spomenik 608. poginulih dervencana a 100 metara na drugu stranu je Dom kulture, koji su 1992. Hrvati pretvorili u logor u kojem je muceno i ubijeno na desetine ljudi.

Postoji naselje Cardak koje su jednog dana na samom pocetku okruzili i isli od kuce do kuce ubijali i klali, tada je stradalo oko 50-ak ljudi, spasili su se mnogi samo zahvaljujuci cinjenici sto je bila nedjelja pa nisu mnogi bili u kucama.

Sad zamisli da u Drakulicu Hrvati drze pomen.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da je normalna drzava to ne bi odobrili ili bi kao sav normalni svet rekli da ne mogu obezbediti sigurnost tom skupu. Derventa je sama sebi kriva sto dozvoljava takve stvari nakon svega sto je taj grad preziveo.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Pretpostavljam da je onaj fratar iz Dervente bio u prvom redu?

Pa ovo je strašno. Kako se niko ne usprotivi?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
... ne znam stvarno šta da kažem, ja sam se nadala da je moja verzija tačna, jedino mi to im smisla, ovo sve ostalo nije u redu prema ljudima tamo. neću dalje ni komentarisati jer se ovakve teme lako pretvore u sukobe vjerskih/nacionalnih/političkih i ko zna kakvih sve strana i mišljenja.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ma kod nas u RS se radi sta hoce, od vehabija preko HVO ... kao da nam sve izmice, tiha okupacija

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma niko ne zna tako dobro jesti govna ko mi Srbi

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ne bi niko od Srba mogao ni pomisliti da postavu ploču sličnog sadržaja u Mostaru, Čapljini, Konjicu (bila bi minirana istog dana) ali mislim da bi mogla proći u Drvaru i Grahovu. Dodiku će se kad tad obiti o glavu šurovanje sa Čovićem. Ja ne znam kako ste to dozvolili. Gore je ravničarski kraj gdje su ljudi po prirodi mirniji tako da sumnjam da bi spomenik iko polomio. Da je negdje drugo vjerovatno bi i sam pokušaj bio unaprijed osujećen.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma Srbi su obične pizde, u federacij Srbin ne smije reći da je Srbin, međutim po RS-u radi ko šta hoće i opet spika kako je RS ovo ono, vaka naka, svaka čast Hrvatima, a Srbi su pizde što to isto ne rade u Ilijašu, na Ilidži, Kupresu, Sanskom mostu, Ključu i širom federacije, još jednom svaka čast Hrvatima imaju ljudi drskosti i muda za razliku od nas.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Ma Srbi su obične pizde, u federacij Srbin ne smije reći da je Srbin, međutim po RS-u radi ko šta hoće i opet spika kako je RS ovo ono, vaka naka, svaka čast Hrvatima, a Srbi su pizde što to isto ne rade u Ilijašu, na Ilidži, Kupresu, Sanskom mostu, Ključu i širom federacije, još jednom svaka čast Hrvatima imaju ljudi drskosti i muda za razliku od nas.

Ugrubo... to je to ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sramota...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
old fashion men je napisao:

Обиљежавају Срби,само на себи својствен начин,без провокација као што се ради у РС од стране друга два народа. ;)

У Илијашу одеш на задушнице и видјећеш српско гробље и посјетиоце који дођу да спомену своје најближе,запале свијећу,очисте. За Петровдан је народно весеље око православне цркве,гдје буде 2-3000 људи и гдје се такође врши помен на српске жртве. ;) Јер тако мала средина а много погинулих бораца ВРС. Што се Чемерна тиче (за то сам емотивно везан,јер с мајчине стране су ми многи побијени) ко ће то обиљежити кад једноставно ко је год живио заклан је тог кобног дана од стране муџахедина. За остала мјеста у ФБиХ не зна. Слажем се у вези онога да смо као народ пасивни и да најмање поштујемо од сва три народа своје борце.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
A ko npr. reaguje 11. jula kada po Srebrenici šetaju Bošnjaci sa majicama sa Naserovim likom i tada ih čuva policija RS.

Na kraju krajeva "manifestacija" se održala na njihovom groblju, kada pokušaju zakupiti dom kulture, onda zovite nas Ravnogorce.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naslov teme govori o sasvim necemu drugome od ovoga o cemu namjerno ili nenamjerno pise drinin vuk...ko je uopste pomenuo da je problematicno polaganje vijenaca ili sjecanje na zrtve?...Ne bih to ni primjetio,a kamoli otvorio temu zbog sjecanja na zrtve...

OBILJEZENA 20 GODISNJICA OSNIVANJA HVO DERVENTA.

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Mar 2012, 15:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Шлагеру осврнуо сам се на ОФМу констатацију,ваљда си бар то могао сконтати. ;)

Сам кажем да је провокација да се обиљежава на територији РС оснивање икакве војне формације Хр или БХ.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da ni sami Hrvati ne vjeruju u to, postojali su u prvih nekoliko mjeseci rata, dok ih nije JNA pobucala i kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 16:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Koliko god da su postojali, postojali su. I imaju pravo to obilježavati. Ta na svojoj zemlji obilježavaju branjenje svojih domova.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al su ih branili svaka ima cast, klanjem, mucenjem i ubijanjem na razne nacine. Ne lupaj ziv bio. Zamisli da Srbi u Vukovaru organizuju proslavu godisnjice neke od svojih brigada. Kako bi javnost i drzava reagovali. Sigurno bi tako kao ti rekli da je to OKi

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve što ste vi uspjeli tu napraviti je nekoliko koncentracionih logora za Srbe, a čak ni uz pomoć snaga iz HR to vojno niste mogli odbraniti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]