banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2011, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://enovosti.info/index.php?option=b ... vost=21040

за ове протесте сам већ чуо негдје, а ево и потврде за то.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Loze se k'o seljaci na Rambo nozeve. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Super, ponovo čekam vazda jedva...

Stiropor revolucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Kažeš "Glas naroda" organizuje?
Taman imam vremena da kupim kilu gela, džemper na baklave, palestinski šal i sunčane naočale.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
гледао сам их синоћ на вијестима.. онај вођа протеста дјелује пресмјешно и само се нешто кези..
каже имамо два захтјева и један је рекао одмах а други каже. нека буде изненађење и онда се насмија као дерпе неки :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
imbecili,igraju se malo revolucionara kao,vjerovatno vidjeli na mtv-u da je to sad in po svijetu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
E da sjecam se kada je MTV pozivao narod Mijanmara na ustanak.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Vidim Vi internet ratnici samo sjedite za svojim kompovima dok narod nema sta da jede,dok nam je drzava u sveopstem sranju,samo prdite u ladnu vodu,a momak je imao muda da izadje na ulicu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Imas dobar vid, sokole!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
слажем се са лидером, колико год да неко био дерпе или изгледао дебилно и чудно, ја му му само могу рећи свака част, јер он макар нешто ради. Вама је изгледа свима више него добро па вас боли она ставр, те са те стране и не чуди ме ваш одобојан став, али ме чуде људи који стално кукају да им је лоше, а кад се треба нешто урадити нема их нигдје.

невјероватно је какав смо народ, све нам смета, али бисмо да нам буде боље тако што ће неко други ставити своју гузицу умјесто нас.

Ево само један баналан примјер колико нам је лоше у држави и колико се нешто мора мјењати. Прије неки дан прича ми стари, врећа брашна од 25 кг, прошле је године коштала 13 марака, а прије неки дан брашно опет поскупило. Сада та иста врећа кошта 35 марака!!! Наравно због тога се очекује и поновно поскупљење хљеба.

Волио бих да ви сви мало осјетите сиромаштво и да вам 10 марака и свјежи хљеб постану мисаона именица. Онда би вам ти педери и дебили били добри и хватали бисте се за сваку могућу сламку спаса.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Šajin je napisao:

Ево само један баналан примјер колико нам је лоше у држави и колико се нешто мора мјењати. Прије неки дан прича ми стари, врећа брашна од 25 кг, прошле је године коштала 13 марака, а прије неки дан брашно опет поскупило. Сада та иста врећа кошта 35 марака!!! Наравно због тога се очекује и поновно поскупљење хљеба.

Волио бих да ви сви мало осјетите сиромаштво и да вам 10 марака и свјежи хљеб постану мисаона именица. Онда би вам ти педери и дебили били добри и хватали бисте се за сваку могућу сламку спаса.

Za vrijeme rata je koštala 50 maraka. Znači, ipak je malo bolje, mada ne baš previše.
Već 16 godina narod okreće glavu od siromaštva i živi na kredit. Šta ćeš, neki nikad neće doći pameti.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Reci starom da ga zakidaju za deset maraka tu gdje kupuje brasno. U maksiju ta ista vreca 25 maraka i 10 pfeninga.
Kako znam? Jer sam prekujuce isao da kupim.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
BIo sam ja na ulici kada je bio Septembar 93. Najeo se šampita, malo voća na pijaci, i sestri donio lak za nokte :lol:
Ako ponudite više od toga, ili barem sličnu zabavu, eto mene opet. Čekam vas kod slastičarne MAЊА...

Ima zanimljvijih zanimacija za sirotinju. Godine sirotinjske zabave nam u svakom slučaju i u svakom smislu ne ginu. Svi nas j u mozak predugo vremena da se to promjeni nekom zamjenom za laganu proljetnu šetnju po gradu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ево ја ћу први протествоват.. али просто имам осјећај да су они ликови који организују ове протесте подметнути и не би ме изненадило да их је организовао бојан бајић или њему слични :)
имам разлог зашто то говорим.
хинт: http://www.pritisak.org/

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
STRATOKASTEL je napisao:
Za vrijeme rata je koštala 50 maraka. Znači, ipak je malo bolje, mada ne baš previše.
Već 16 godina narod okreće glavu od siromaštva i živi na kredit. Šta ćeš, neki nikad neće doći pameti.

Kostala je u Sarajevu i Federaciji i po 300 maraka u ratu. Ali u BL ne. Ocigledno se ne sjecas rata, jer se ja sjecam da je 25kg u ratu 1994 bilo 8DM=8KM. U odredjena doba se penjala do 10-12KM ali skoro nikad nije presla tu cijenu u toku rata. Znaci cista je glupost da je u ratu vreca brasna u RS kostala 50 maraka.

Sad da se vratimo na temu.

Mene interesuje za koga cete protestovati vi koji podrzavate protest?
Ja bih prvi protestovao da znam da ima neko ko bi nesto promijenio, ali na zalost ja ne vidim nikoga ko bi donio neke znacajnije promjene na bolje. A da se idem boriti i protestovati opet za neke nove lopove koji bi trebalo da dodju na vlast mi se ne isplati.
Dakle, vi sto se zalazete za proteste za koga bi vi protestovali?

Dalje, ljudi su imali priliku na izborima da iskazu svoje misljenje i misljenje vecine je da im odgovara i da im je dobra ova vlast i da im donosi blagostanje. Problem je onda sto vecina nebi protestovala jer je glasala za sadasnju vlast jer joj je sadasnja vlast dobra.

Postavlja se pitanje onda cemu protesti kad je vecina ljudi pokazala svojim slobodnim glasovima da im je ovakvo stanje najdraze?

Ja se slazem sa protestima, ali oni u BiH jednostavno nisu demokratski jer se suprotstavljaju volji vecine naroda koja je izabrala sadasnju vlast koja im odgovara. Drugo je u Africi gdje ljudi nisu imali pravo da slobodno izaberu. Ali u Bih gdje su ljudi izabrali demokratski, koga hoce sad da ruse kad su sami izabrali one koji im najvise odgovaraju?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
jellyfish je napisao:
Mene interesuje za koga cete protestovati vi koji podrzavate protest?
Ja bih prvi protestovao da znam da ima neko ko bi nesto promijenio, ali na zalost ja ne vidim nikoga ko bi donio neke znacajnije promjene na bolje. A da se idem boriti i protestovati opet za neke nove lopove koji bi trebalo da dodju na vlast mi se ne isplati.
Dakle, vi sto se zalazete za proteste za koga bi vi protestovali?

Dalje, ljudi su imali priliku na izborima da iskazu svoje misljenje i misljenje vecine je da im odgovara i da im je dobra ova vlast i da im donosi blagostanje. Problem je onda sto vecina nebi protestovala jer je glasala za sadasnju vlast jer joj je sadasnja vlast dobra.
Postavlja se pitanje onda cemu protesti kad je vecina ljudi pokazala svojim slobodnim glasovima da im je ovakvo stanje najdraze?

Ja se slazem sa protestima, ali oni u BiH jednostavno nisu demokratski jer se suprotstavljaju volji vecine naroda koja je izabrala sadasnju vlast koja im odgovara. Drugo je u Africi gdje ljudi nisu imali pravo da slobodno izaberu. Ali u Bih gdje su ljudi izabrali koga hoce sad da ruse kad su sami izabrali one koji im najvise odgovaraju?

hehheeh upravo to htjedoh napisati ali me preduhitri....
protiv koga su protesti,i kako misle da promjene sadasnje stanje,ali bez supljaka tipa vise radnih mjesta,povecanje socilajnih davanj.....
i drugo ovo sto dzeli kaze,imali smo izbore koliko toliko regularne...glasali ste uzivajte.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Takodje!
I mene samo zanima protiv koga se protestuje?!
Konkretno. Vecina ce reci protiv Dodika. Jer mi Srbi smo narod koji predsjednika drzave vide kao cara ili sultana, malo istocnije. Vrhovni vladar!!! Zato i imaju toliku moc, jer im mi dajemo.
Gdje god je neki belaj kod nas, Dodik kriv. Dodik ukrao. Itd...
Da je nekako Dusanica & co. svrgnuti s vrha, mozda bi mi i doslo do daha.
Ovako se ljudi igraju monopola. NIsu imali tablu i hotele, pa presli na vecu varijantu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tasko, jel ti to predlazes da se protestuje protiv opozicije? Ili mozda protiv guvernera litvanske Narodne banke? Protiv ludog Ale?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

50 година комунизма је урадило своје.
протесте и револуције треба да воде харизматични људи, онда се народ може и надати промјени.
треба нам српски чегевара. :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Šajin je napisao:
слажем се са лидером, колико год да неко био дерпе или изгледао дебилно и чудно, ја му му само могу рећи свака част, јер он макар нешто ради. Вама је изгледа свима више него добро па вас боли она ставр, те са те стране и не чуди ме ваш одобојан став, али ме чуде људи који стално кукају да им је лоше, а кад се треба нешто урадити нема их нигдје.

невјероватно је какав смо народ, све нам смета, али бисмо да нам буде боље тако што ће неко други ставити своју гузицу умјесто нас.

Potpis

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]