banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2010, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Garant u S. Koreji potrošili zalihe riže iz humanitarnih pošiljki pa od gladi unezvjereni neznaju šta rade, trebalo bi taj bastion ludila i komunizma jednom zauvjek izbrisati sa političke scene.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/98830/Severna-Koreja-napala-Juznu-Koreju

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ne postoji nikakva "juzna koreja" vec okupirana teritorija koreje juzno od 38 paralele pod kontrolom amerikanaca.

a ove gluposti koje si napisao o s.koreji ne vrijedi komentarisati. "dragi lider" je trenutno najmocniji covjek na svijetu i potpuno opusten ceka reakciju amerikanaca.

ja se iskreno nadam da ce ovo biti podstrek iranu da pusti kobalt 60 na amerikance.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Meni je ovo mnogo simpatično:
Citiraj:
Kina: Koreje, smirite se!

Njaaaaa :)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Najdraži vođa Kim Jong 2 poludio je nakon što je pročitao ovaj članak:

http://www.tip.ba/2010/11/21/tito-sad-u ... -mig-a-15/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xh_9QhRzJEs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kim Dzong Il je inace veliki fan filmova ima privatni bioskop i jedini je u drzavi koji gleda americke filmove. Posto je J. Korea mnogo jaca kada je kinematografija u pitanju ostoji cuvena prica da je kidnapovao reditelja iz Juzne Koreje za potrebe snimanja propagadnog filma, cuveni Pulgasari . Film sam gledao i jako je zanimljiv neko cudoviste koje jede zeljezo.

Sad sam trazio info o reditelju , umro je prije par godina http://www.nytimes.com/2006/04/13/arts/13shin.html?_r=1

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
S. Koreju ne moze niko izbrisati sa bilo kakve scene jer je to nuklearna sila i niko se nece usuditi da pokrene 3. svj.rat. Pa pogledajte koliko puta su provocirali J.Koreju sa ovim napadima, i povrh svega toga od juzno korejskog predsjednika cujete izjave kako hoce da smiri strasti i ne izaziva dublji sukob :). Da je to neka druga drzava davno bi izbio rat.
Isto tako S.Koreja u zap.drustvu predstavlja neku vrstu "osovine zla" i zapitajte se sta bi Ameri radili da nema njih. Morali bi izmisliti neku novu koreju :) Jer kako onda opravdati toliki novac za finansiranje tajnih sluzbi, spijunskih aktivnosti i vojne industrije uopste. Ponekad imam uvjerenje da Amerika zeli Sj. Koreju takva kakva jeste.
A opet kod mene izazivaju osjecaj zadovoljstva i simpatija, jer postoji bar neko da se suprotstavi zapadnoj kvazi-demokratiji i procesu globalizacije koji sve vise prerasta u ideologiju mocnih sila.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
A štaš, komunjare su uvijek bile ološ (mislim na one izvan Juge :lol: ), evo sad Sj. Koreja puca po šavovima ali zasigurno manje zbog trzavog odnosa sa komšilukom i svijetom.
Izgladnjivanje naroda = ulaganje u silno naoružanje.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spacedwarf je napisao:
Isto tako S.Koreja u zap.drustvu predstavlja neku vrstu "osovine zla" i zapitajte se sta bi Ameri radili da nema njih. Morali bi izmisliti neku novu koreju :) Jer kako onda opravdati toliki novac za finansiranje tajnih sluzbi, spijunskih aktivnosti i vojne industrije uopste. Ponekad imam uvjerenje da Amerika zeli Sj. Koreju takva kakva jeste.
A opet kod mene izazivaju osjecaj zadovoljstva i simpatija, jer postoji bar neko da se suprotstavi zapadnoj kvazi-demokratiji i procesu globalizacije koji sve vise prerasta u ideologiju mocnih sila.

Zapravo, za to im sluze zemlje kao sto su Kuba ili Venecuela, a kada je u pitanju S. Koreja ona je potpuno van kontrole i sada imamo situaciju da je Koreja ta koja moze da postavlja uslove. Mi cemo sledecih nekoliko mjeseci dobiti potpuno novu geopoliticku situaciju i to sve zahvaljujuci cinjenici da S. Koreja proizvodi kobalt 60.

Kada imate kobalt 60 nuklearno oruzije postaje nepotrebno. Nacin ratovanja se potpuno mijenja. Male takticke grupice od 2-3 covjeka na strateskim mjestima po nekoliko grama kobalta prave vecu stetu od nuklearnog oruzja. Ovo potpuno unistava americku ideju bezbjednosti koju su gradili 50 godina zaboravite na nuklearni stit i bajke o nato paktu, vojska na terenu vise nije potrebna. Jedino efikasno I ubojito oruzje je terorizam sa radioaktivnim kobalt izotopom. Nakon sto je amerika priznala da ne smije da napadne Iran njihova „globalna sigurnost“ vise ne postoji.

Takozvanoj "Juznoj Koreji" nato nece pomoci, morace da se sele u Japan ili ko ih vec primi, za to vrijeme ce moj omiljeni politicar "dragi vodja" da prodaje okolo kobalt, i gleda preko satelita kako Izrael, Amerika i ostali nestaju.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Друже ти баш запео за тај Кобалт 60. :)
Зар мислиш да би га они стварно смјели употребит?
Па какву би одмазду Америка направила послије тога?

Цитираћу Ајнштајна,
"Ја не знам како ће трећи светски рат бити вођен, али знам да ће се у четвртом светском рату људи тући тољагама и камењем."

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cekamo da vidimo odmazdu. Jedva cekam...
Najvazniji je psiholoski efekat. Da Hamas,Talibani , Al Kaida i ostali bjelosvjetski islamski fanatici i teroristi shvate da amerikanci nemaju muda da reaguju. Ako ne reaguju - ceka ih kobalt, ako reaguju, e tek onda su najebali. Znaci sta god urade-gube. Ovo je prvi put da neko otvoreno napada teritoriju koju je amerika okupirala i to jos 45. Ovo je zapravo napad na Ameriku.
S. Koreja ih je stavila pred svrsen cin. Gotovo je

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Frisky_Dingo je napisao:
Najvazniji je psiholoski efekat. Da Hamas,Talibani , Al Kaida i ostali bjelosvjetski islamski fanatici i teroristi shvate da amerikanci nemaju muda da reaguju. Ako ne reaguju - ceka ih kobalt, ako reaguju, e tek onda su najebali. Znaci sta god urade-gube. Ovo je prvi put da neko otvoreno napada teritoriju koju je amerika okupirala i to jos 45. Ovo je zapravo napad na Ameriku.

Ајде не проваљуј се више.

Какав напад на Америку? Ово је мало већи напад у последњих пар година али овога је било и раније гомила.
Једина снага коју С. Кореја има је вера у фирера, јер има огромну подршку у народу С. Кореје. У оружију су они танки.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ti nisi normalan - prizeljujes treci svjetski rat , tebi ako se gine - opasi se dinamitom i raznesi se u po njujorka, ako zelis , ako se zarati - znas i sam - mi smo ga, kao i obicno sigurno na.....li.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 17:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Silvio Dante je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:

Ајде не проваљуј се више.

Какав напад на Америку? Ово је мало већи напад у последњих пар година али овога је било и раније гомила.
Једина снага коју С. Кореја има је вера у фирера, јер има огромну подршку у народу С. Кореје. У оружију су они танки.

Otprilike isto mislim.Samo da dodam da će "dragog vođu" skenjati sopstveni oficiri...Prije će doći do državnog udara u S.Koreji nego do ovoga što Frisky priželjkuje...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
Frisky_Dingo evo novi avatar! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 17:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Block out je napisao:
Slika
Frisky_Dingo evo novi avatar! :D

Samo dodaj ludačku košulju tom smajliju... :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Prije nego se dva Kima dohvate za vratove, moraju nam obećati da proizvodnja u LG i SAMSUNG nikada neće prestati bez obzira koja ideologija pobjedila.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja mislio da je ta kobaltna bomba samo teorijsko oružje i da nije napravljena.

A ako imaju Co60 mogu efikasno sterilizovati medicinsku opremu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Silvio Dante je napisao:

Čak i ovo je diskutabilno, narod koji gladuje ne bori se rado da sačuva postojeće stanje, jer time ništa ne dobija. Tim nesrećnicima teško da može da bude gore, a vlast se održava zahvaljujući represiji, pitanje je samo koliko je jaka represija i do kojeg stepena može održavati status quo.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Frisky_Dingo je napisao:
ne postoji nikakva "juzna koreja" vec okupirana teritorija koreje juzno od 38 paralele pod kontrolom amerikanaca.

a ove gluposti koje si napisao o s.koreji ne vrijedi komentarisati. "dragi lider" je trenutno najmocniji covjek na svijetu i potpuno opusten ceka reakciju amerikanaca.

ja se iskreno nadam da ce ovo biti podstrek iranu da pusti kobalt 60 na amerikance.

:lol: :lol: :lol: :lol:
I ja navijam za stanovnistvo sa sjevera korejskog poluostrva.
Dosta vise samsunga,hjundaia i ostalih njihovih sranja..... :D
Zivjeli blaupunkt, grunding i VW :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao fantastikus1 dana 23 Nov 2010, 19:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Citiraj:
Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti koršteno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.

Evo šta je rekla ona luda baba... :D
Studeni je tu, počinje neko obično kuvanje. Sad će da prave neki nuklearni gulaš... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]