banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 19 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2009, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Citiraj:
Hladan tuš za kontroverznog pjevača uoči najavljenog koncerta

Policija potvrdila: Thompson tri godine ne smije u Švicarsku

Marku Perkoviću Thompsonu na tri je godine zabranjen ulazak u Švicarsku. Odlukom švicarskog Saveznog ureda za policiju (Fedpol) tako je ujedno Thompsonu onemogućeno da u diskoteci Froschkönig u Luzernu održi za subotu najavljen koncert.
Iako su švicarski mediji najprije objavili informaciju da se zabrana ulaska hrvatskom pjevaču odnosi samo za taj koncert, iz Državnog odvjetništva naknadno je objašnjeno da se zabrana ulaska u Švicarsku odnosi na tri godine.
...
Zabranu ulaska u Švicarsku Marku Perkoviću Thompsonu potpisala je savjetnica u vladi i predstojnica Ureda pravde i sigurnosnih poslova Yvonne Schärli-Gerig, a odluka je donesena na osnovi analiza i preporuka savezne Službe za analize i prevencije (DAP).

Kako se navodi, još prije četiri tjedna ona je na osnovi prijašnjih spoznaja odaslala je odgovor kantonalnoj policiji grada Luzerna u kojem se navodi da hrvatski pjevač nije dobrodošao zbog “pjesama kojima se veliča desni ekstremizam i fašizam”.
...

http://www.vecernji.hr/lifestyle/policija-potvrdila-thompson-tri-godine-ne-smije-svicarsku-clanak-26439

Ljut sam zato što su Švajcarci uhapsili slavnog režisera Polanskog, ali ova zabrana ulaska Thompsonu zaslužuje pohvalu!
Evropa se opametila! Zabranjuju mu koncerte, proglašavaju ga za nepoželjnog...!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Dok je Hercegovaca, neće taj propasti.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ovome fasisti treba zabraniti izlazak iz Virovitice,,,,,, :fist: :fist: :fist: :fist:

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 09:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Ljut sam zato što su Švajcarci uhapsili slavnog režisera Polanskog, ali ova zabrana ulaska Thompsonu zaslužuje pohvalu!
Evropa se opametila! Zabranjuju mu koncerte, proglašavaju ga za nepoželjnog...!

Sorry, ali zasto si ljut zbog Polanskog? Silovatelj je silovatelj, bio slavan ili ne - kazna treba svakom da bude ista.
Ne vidim razlog zasto bi bio postedjen kazne..

zabrana Thompsonu, ne znam sta bih rekla.. svejedan mi.. uskracuju mu koncerte u rodnoj Hrvatskoj, sad i u Svici.. mora negdje smrdit'..

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 09:44 
Kkav je covjek koji bazira svoju slavu na pjevanju i pozivanju na ubijanje i muchenje...fuy...nek' njemu Hrvatska da pa nek on pjeva...

Iskompleksirani idioti...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne znam nijednu njegovu pjesmu, znam da vazi za zesceg fasistu, ali pjesmu nijednu nisam cula.. treba takvima zabraniti pjevanje.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mamma:) je napisao:
ne znam nijednu njegovu pjesmu, znam da vazi za zesceg fasistu, ali pjesmu nijednu nisam cula.. treba takvima zabraniti pjevanje.

http://www.youtube.com/watch?v=Zr8oXi1T-fU&eurl
publika na koncertima
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 10:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

http://www.youtube.com/watch?v=Zr8oXi1T-fU&eurl
publika na koncertima
Slika
Slika
Slika

strasno.. kakav mentalni sklop moras imati da se palis na takve gluposti..

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sorry, ali zasto si ljut zbog Polanskog? Silovatelj je silovatelj, bio slavan ili ne - kazna treba svakom da bude ista.

Idemo u off, ali Polanski NIJE osuđen za silovanje, već za seks sa maloljetnicom :wink: Dakle, nije silovatelj.
Klisnuo je prije izricanja kazne. I 30 godina živi normalno i posjećuje zemlje koje izručuju svakoga SAD-u. I onda se Švajcarci sjete potjernice. :wink:

Znači, ljut sam zato što su Švajcarci sada njega uhapsili. Zašto to nisu ranije uradile neke druge zemlje?

On topic
S druge strane, Thompsonu su i druge zemlje poručile na razne načine da je nepoželjan - Švajcarci samo prate trend :wink: I neka ga prate! Šta je sve taj čovjek izjavljivao (i pjevao) javno - trebalo ga je davno uhapsiti.

Evo i nedavnog teksta britanskog Sun-a o Thompsonu i fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2626589/Fascist-rocker-Marko-Perkovic-whips-up-racist-football-fans-in-Croatia.html?OTC-RSS&ATTR=News
Citiraj:
CROATIAN football chiefs are using a sick fascist hatemonger to whip up a vile racist frenzy among fans.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Šta reći nego hrvatski knindža :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
S rizikom da podje pljuvacina....

Neko napisa nesto o mentalnom sklopu?
Ja se nikom vise nista ne cudim.Hr "mladez" odrasta u etnicki cistoj drzavi,gdje se velicaju raznorazne akcije,heroji a sve u cilju jedinstva i promoviranja hrvatstva,za ostale ih boli k...
Nista bolja nije omladina na drugim stranama,ko to ne vidi,laze sam sebe,pogledajte navijacke skupine,kako po BiH,tako i u Srbiji...
Razlika je samo to sto oni imaju samo ovaj unikat,koji se zove Thompson,a mi nehrvati nemamo. Sta je lik uradio?,napravio "hit" u ratu,kasnije to malo prosirio,bacio se u zanr muzike koji lezi siroj publici,slavi domoljublje,ponos,gdje mu i nije mjesto i to je to....u zadnje vrijeme,cak i kvalitetno(za nas pojam muzike).
Mozemo mi pricati sta hocemo,ali ja vjerujem da bi mnogi napaljeni patrioti voljeli imati svog Thompsona,a ne nekog Baju malog knindzu ili Nazifa Gljivu,te bi i nasi Thompsoni imali i te kako siroku publiku,vjerujte mi...
Pjeva se kod svakog sve i svasta,ali veci glavni lik nedostaje,tako da to vecinom ispada kao "neko iz mase",nemas u koga prstom uperiti....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Idemo u off, ali Polanski NIJE osuđen za silovanje, već za seks sa maloljetnicom :wink: Dakle, nije silovatelj.
Klisnuo je prije izricanja kazne. I 30 godina živi normalno i posjećuje zemlje koje izručuju svakoga SAD-u. I onda se Švajcarci sjete potjernice. :wink:

Znači, ljut sam zato što su Švajcarci sada njega uhapsili. Zašto to nisu ranije uradile neke druge zemlje?

cuj nije ju silovao.. 13-godisnjoj djevojcici je dao drogu i natjerao ju na sex. To je i priznao.. ok, nije silovatelj, samo pedofil (sto, vjerovao ili ne, je krivicna greska u gotovo citavom svijetu, ukljucujuci USA i Svicarsku)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
aco51 je napisao:
Šta reći nego hrvatski knindža :-?

Pogresno. Pogledaj Knindzine pjesme sad a pogledaj Thompsonove, Knindza je to pjevao kad se isplatilo 91-96 sad pjeva o kladionici alkoholu zenama i ostale gluposti.
Jednostavno Knindza i Thompson su bili isto 91-95, Thompson ostao isti i 15 godina kasnije Knindza fura neki drugi fazon.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

cuj nije ju silovao.. 13-godisnjoj djevojcici je dao drogu i natjerao ju na sex. To je i priznao.. ok, nije silovatelj, samo pedofil (sto, vjerovao ili ne, je krivicna greska u gotovo citavom svijetu, ukljucujuci USA i Svicarsku)

Da se citiram:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
I 30 godina živi normalno i posjećuje zemlje koje izručuju svakoga...
ljut sam zato što su Švajcarci sada njega uhapsili. Zašto to nisu ranije uradile neke druge zemlje?

Dakle,pitanje je zašto to ranije nije uradila jedna Francuska u kojoj Polanski živi godinama? Zašto to ranije nisu uradili Švajcarci - neki pišu da je i ranije bio u Švajcarskoj?

Sorry zbog off-a.

On topic
Baja Mali Kninžda je sada "mala maca" u odnosu na Thompsona! Jeste da je i on "ultranacionalista", ali Thompson, za razliku od Baje, danas drži koncerte na kojima se okuplja po više desetina hiljada posjetilaca!!!
I to je problem. Poruke koje se šalju!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ERROR je napisao:
S rizikom da podje pljuvacina....

Mozemo mi pricati sta hocemo,ali ja vjerujem da bi mnogi napaljeni patrioti voljeli imati svog Thompsona,

Pjeva se kod svakog sve i svasta,ali veci glavni lik nedostaje,tako da to vecinom ispada kao "neko iz mase",nemas u koga prstom uperiti....

Potpis, i zbog ove zabrane 100% će doći do revanšizma. Tražiće se zabrana i Baje, iako ih Topmson ima par, a Baja jednu.

Citiraj:
Od vremena jos od Krista nova lica, scena ista
vrazje sile se trude da nas ne bude
antikristi i masoni - komunisti ovi, oni
sire sotonske fraze dan nas poraze....

E, moj narode; E, moj narode
a mi gluhi, nijemi, slijepi
svatko u svom mraku strepi
narod biran od Boga gusi nesloga
iz povijesti nase slavne a i ove ne bas davne
sve smo sto nam je vrijedno stekli zajedno....

uzmimo u ruke sudbinu i srecu ni ja vise tako
ne mogu i necu
uzmimo u ruke sudbinu i srecu

Generacije junaka i pobjednicka vojska jaka
jos se brine i gine zbog Domovine
s nebeskih tih visina daj nam boze opet sina
da nas vodi iz bijede sve do pobjede.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KbqSYW6cILM[/youtube]

Ako zanemarimo da je pisana za Hrvate i ostali narodi se mogu u njoj prepoznati.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Evo Filozof se prepoznao,nije valjda jedini on iskren ovdje?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Nije mi samo jasno,,,kao niko ovaga umrloga Fasistu,sovenistu,kretena,,itd,,nestavi u zatvor,,,,zamisli idiot pjeva o Jasenovcu,,a Hrvatska cjelo vrijeme prosipa pricu o EU,Sramota,,,,,,,,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Benjamin je napisao:
Oni koji slušaju Thompsonov koncert bez bilo kakve zadrške jedva čekaju prvi nastup Cece ili Seke Aleksić.

Tebi kao jevreju je isto to sto pjeva Thompson, Ceca ili Seka pravi jevrej nema sta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 19 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]