banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2009, 02:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
----

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Poslednji put menjao zex-tuning dana 19 Mar 2009, 19:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 07:42 
Bili su policajci pi*ke i ostali, ne chudi me nimalo njihovo ponashanje, nabijem ih i ja takodje na onu stvar...
Sretno sa tuzbom, nadam se da cete uzeti finer pare, a taj drot sto vas je ispljesko dobiti otkaz pa neka se onda kao civil malo qrchi...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hm da li se meni samo cini ili postoji definisano u zakonu da se izmedju ostalog ni policija ne smije slikati ? (pogotovo sto ste ih uhvatili u trenutku kad ih neko pravi budalama :) )

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 08:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
druze,da ima (a nema) zakon o tome,lepo krivicnu prijavu podneses kao covek,a ne maltretiras ljude oko sebe?!
Zar nisam u pravu?

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
u pravu si, samo uzmi u obzir da je to policija i to domaca :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 09:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ej stvarno nemam rijeci, kakvi kreteni od pandura. Najbolje ti je da informises medije o ovom slucaju, n.p.r atv, pisi mejlove i sl. U svakom slucaju tuzi te govnare.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 09:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Niko ne sme da vas bije, sem Milorada i njegove policije! :mad:

90% policajaca su seljacka stoka, to nije nista novo

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Разумијем потребу да о томе пишете на форуму, али шта мислите конкретно учинити?
Писмене изјаве 20 људи са бројем личних карата, па пријава против мајмуна?
Да ли сте ишли докторима да евидентирају да сте били ударани?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Tipicno za policiju... Nasu naravno...
Jbg momci sta da vam kazem, nadam se da cete izganjati to na sudu al kakvo nam je pravosudje hm...
Da smo u Americi ovo bi bila potpuno drugacija prica :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Slažem se sa nekim od forumaša iznad.

Napišite svoje viđenje. Stavite imena (samo imena, bez prezimena i nick-ova), pošaljite svim novinama.
Od Press-a, reportera, Dnevnog Avaza (jedva će dočekati), Glasa, Nezavisnih,....

Pa da vidimo ko će da objavi.
Ono što je sigurno, Reporter će objaviti.

taman da dobijete malo publiciteta pred tužbu.

Čak i TV (ATV mislim da bi pristao da napravi reportažu)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Takve situacije kod nas više nisu ništa novo :angry4: ...Policije se najmanje boje kriminalci i lopovi, a najveća sranja od njih trpi upravo pošten čovjek i normalan građanin...A, takve stvari se moraju desiti kad staviš značku u ruke nepismenog seljaka...Moja preporuka je tužba, mada to vjerovatno povlači još njihove torture...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 10:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Kao sto sam vec pisao na "automobili i saobracaj" - ovo NE SMIJE da da ostane bez reakcije :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
Ccc, sramota. Obavezno sastavi dobar tekst, detaljan do u sitnice, i priloži fotke naravno :)

A što se fotografisanja tiče: Jednom sam se prilikom sa društvom zatekao u busu na graničnom prelazu Stara Gradiška. Upada hrvatski policajac, pregleda pasoše, standardna procedura. Kolega međutim vadi aparat, i slika nas sve... policajac naravno primjeti, priđe kolegi, i kulturno kaže kako na granici nije dozvoljeno fotografisanje, i zamoli ga da sliku pred njim obriše. Nikakav dodatni problem nije pravio...

Ah da. U Rusiji sam lično fotkao sve od saobraćajne policije do specijalaca, i niko se nije bunio :D
A po nekom stereotipu, baš bi Ruje trebale šamarati odmah kad im ne štima nešto...

I eto, ostaje onaj stari vic, kada naša milicija lovi slona... surova realnost...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Samo ih tuzite, majmuni umisljeni, kada im neko jaci zavrce usi sute i puse, a odmah traze priliku da se na nekome izive, da lijece komplekse svojih zaostalih mozgova! :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislim da od tuzbe nema nista (na zalost). Samo cete izgubiti vreme, pare i zivce. Pravosudje je kod nas sporo i uvek ce stititi drzavu (sto je u ovom slucaju policija). Jedina iole realna sansa je da to odradite uz pomoc medija i da celi proces sudjenja ispratite sa njima

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 12:02 
koliko ja znam apsolutno ne postoji u zakonu neka odredba da se policija ne smije slikati na ulici...nego ljudi, znam slicnu pricu, ljudi zaustavili i izudarali likove bez ikakvog razloga, pa skontali da su pogrijesili.. onda ih priveli zbog remecenja javnog reda i mira i trazili da potpisu u stanici da ih nece tuziti!!!! i to pod prisilom!!!!
ne znam sta bih vam rekla, objavite sto prije na sva zvona, to vam je najbolje, jer tako cete upoznati javnost, da vam kasnije neko od njih ne sjedne za vrat a za vasu pricu zna samo vasa raja i nas par :D objavite na sva zvona, sigurno ce nasi mediji objaviti... sretno

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Postoji li jos mogucnost da prijavis stracima?? Ili je to ukinuto?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 12:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2009, 23:57
Hertzog je napisao:
Mislim da od tuzbe nema nista (na zalost). Samo cete izgubiti vreme, pare i zivce. Pravosudje je kod nas sporo i uvek ce stititi drzavu (sto je u ovom slucaju policija). Jedina iole realna sansa je da to odradite uz pomoc medija i da celi proces sudjenja ispratite sa njima

kako nema,pravosude u bl je sporo,proci ce godinu i po dok nekrene sudenje,ako je sve ovako kako je ispricao i dokaze to na sudu ,dobice najmanje 10 000 km a moze traziti i vise za dusevni i fizicki bol,maltetiranje,samo treba advokata dobrog angazovati,najbolje je dogovoriti sa njim procenat,znam covjeka koji je dobio 300 000 km zato sto je nevin uhapsen i lezao u zatvoru,pre par godina je slican slucaj bio kad su pretukli neke polupijane likove pa ih ovi tuzili i dobili bruku para za fizicku i dusevnu bol,a drotovi dobili otkaze .....samo na sud ima da se oparite

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2009, 23:57
Helena je napisao:

stranaca nema vise

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2009, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Helena je napisao:

Naravno

IPTF je još uvjek u BiH kao i EUPM koja nadgleda Policije Entiteta i Kantona kao i SIPu

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]