Citiraj:
Od objekata tu je samo posta koja izgleda...mrak!
Jedna lasta ne cini proljece - jedna posta ne cini grad.
Citiraj:
Podrucije grada je odnedavno bescarinska zona
Teoretski, to bi trebalo da privuce gomilu ulagaca, trgovaca i sl. To doprinosi razvoju grada, ekonomije...
Citiraj:
Specificnost grada je to sto je STROGO zabranjeno praviti objekte kako ti volja, nego ce se svaka kucica, kamen praviti kako grad odobri.
To je sasvim normalno, a ne specificno.
Citiraj:
Svakako najveci srpski gradjevinski poduhvat! Slobomir ce imati nekvecu crkvu na Balkanu!! Bice veca od Hrama Sv Save!!!
Grad bi prvo trebao da ima vjernike, pa tek onda toliku crkvu. Ne shvatam tu pomamu za mega-giga projektima.
Citiraj:
Vec je iz USA i Kanade oko 50 000 stanova rezervisano i uplaven predugovorni iznos.
Koliko sam ja razumio grADski budžet će se puniti novcem od granicnog prelaza Pavlovoca cuprija.
Moram da priznam, i jedno i drugo mi cudno (nerazumno) zvuci.
Prvo, jer ne kontam sto bi se toliko ljudi pozeljelo vratiti u grad koji jos nije ni izgradjen. Da je to projekat palminog ostrva (UAE) mozda bih i razumio toliku potraznju, ali ovako...
Drugo, jer ne kontam kako misle da usmjere lovu od carina u budzet grada.
Sve nekako lijepo zvuci, prelijepo. Bio sam na sajtu, stvarno obecavaju dvorce i kule. Medjutim, vrijeme ce pokazati koliko je tu maste, a koliko stvarnih mogucnosti.
eto..