banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Horor u zoo vrtu
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Tibetanski medvedi Miša i Maša rastrgli i pojeli radnika Pošte Branka Jovanovića (22), koji je juče pao u njihov kavez

Slika
Slika

Citiraj:
BEOGRAD - Rastrgnuto telo Branka Jovanovića (22), radnika pošte, pronađeno je juče ujutro u kavezu para tibetanskih medveda u beogradskom zoo-vrtu! Zasad nije utvrđeno kako je on stradao, ali se pretpostavlja da se mladić vraćao sa Bir festa, okliznuo se i upao u kavez s medvedima Mišom i Mašom, koji su ga rastrgli!

Oglodano telo, pojedenog lica, primetio je juče oko sedam sati stražar u vrtu, koji je odmah po preuzimanju smene pošao u obilazak. Odmah je pozvana policija, ali su radnici zoološkog vrta s teškom mukom izveli medvede i premestili ih u drugi kavez da bi došli do ostataka unakaženog tela!

Iako su pored tela pronađena dokumenta i mobilni telefon, policija je mladića identifikovala tek posle nekoliko sati! Naime, zbog toga što je Brankovo lice bilo unakaženo od ujeda medveda, policija nije mogla da ga uporedi s fotografijama iz pronađenih ličnih dokumenata!
Direktor beogradskog zoo-vrta Vuk Bojović kaže da je prizor unakaženog ljudskog tela u kavezu tibetanskih medveda bio stravičan.

- Bilo je strašno! Bio sam duboko nesrećan što sam video tu scenu i mislim da unakaženo lice tog čoveka neću nikada zaboraviti - kaže Bojović.
Medvedi su mladiću unakazili lice i pojeli deo desne noge. U trenutku dolaska policije, medved Miša je još glodao mladićevo stopalo!

Zasad je još nejasno i kako je nesrećni čovek dospeo u kavez medveda. Istraga bi trebalo da utvrdi da li je on slučajno pao sa zidina, s visine od oko pet metara, ili ga je neko gurnuo.
Prema jednoj verziji, tragedija se dogodila kad se mladić u povratku sa Bir festa okliznuo i pao u kavez s medvedima. Bio je svestan, i kad je video gde se nalazi, pokušao je da se uzvere uz šipke. Međutim, mladić nije imao šanse, jer ga je medved Miša ščepao za stopalo i vratio u kavez. Zapomagajući krici za pomoć bili su uzaludni.
Inače, medvedi su podivljali kada su radnici pokušali da ih izvuku iz kaveza:
- Miša je čak napadao Mašu, jer je leš smatrao svojim ličnim plenom i zbog toga je bilo veoma teško izvesti ga iz kaveza - zaključuje direktor zoo-vrta.

I. C. LAĐEVIĆ

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
strasno, slusao sam to jutros na tv-u ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Vracao se sa Bir festa...kroz zoo vrt.. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ne, nego ulicom iznad Zoo vrta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Maša i Miša su pre deset godina, kao bebe, došli u Beogradski zoološki vrt. Beogradu ih je poklonio izvesni vojni komandant Sibirske oblasti. Oni nisu jedine ubice koje stanuju u vrtu. U njemu je nastanjena i slonica iz Belgije koja je u svojoj domovini ubila svog hranitelja, kao i nilski konj koji je nasrnuo na čoveka koji je godinama brinuo o njemu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar nije i neki lav ili tigar predprošle godine rastrgao neko dete?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste,ne kontam sto ne stave neku zastitnu ogradu,zasto ti kavezi gde su opasne zivotinje nisu bilje obezbedjeni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Generalno jesu... Npr. ti lavovi, kurčevi, šta su već.. prvo što su u kavezima, drugo što ispred kaveza ima distanciona ograda jedno metar ipo udaljenja od kaveza, ali klinac je, ako se dobro sećam, preskočio tu ogradu i privukao se kavezu da pomazi lava, što je ovaj iskoristio krajnje podlo..

Što se tiče medveda, vidiš i sam na slikama da imaju kavezi, tako da kad sam pročitao naslov i meni je samom bilo čudno kako je uopšte dospeo tamo. Jedino mi pada napamet da su se pijani nakurchili pa kao..ajmo "prcat" medveda, pa da su ušli kroz vrata... Do duše, jedan deo nije sa svih strana ograđen kavezom, ali opet na prilazu tom kavezu su postavljene visoke rešetke sa šiljcima, tako da je stvarno jako teško "slučajno upasti" u kavez.
Druga je stvar sa kavezom sa polarnim medvedima, tu možeš ući kako i kad poželiš..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 09:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
nazalost uvjek ali bas uvijek treba neko da pogine da bi nekom iz dupeta doslo u glavu da kavez treba zatvoriti i obezbjediti sa svih strana !!!
Veliki veliki minus za beo zoo vrt i za bojovica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest, sigurno je do Bojovića. Medvedi su tu 10 godina, niko nije dirao njih i oni nisu dirali nikoga. Bojović je napravio za taj Zoo i za Beograd kao što niko nikada nije, i ajde sada da ga popljujemo jer je neki pijanac ušao u kavez da se igra sa medvedima..

Opet zvučim malo grubo, ali opet mi ne znamo šta se tu zaista desilo, ali smo se naravno zaleteli da optužimo one koji nam deluju najpogodniji za to..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 09:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
Sumnjiva smrt

Interesantno je da je Branko Jovanović u kavezu nađen potpuno nag, a da je po kavezu bila razbacana njegova kompletna odeća: patike, čarape, donji deo trenerke, majica. U prvom trenutku izgledalo je da su odeću sa njega rastrgli medvedi, ali je utvrđeno da nijedan komad odeće nije bio pocepan.

Zbog toga su se na mestu nesreće mogli čuti komentari uviđajne ekipe da je to veoma sumnjivo i da bi trebalo ispitati mogućnost da je Jovanović ubijen, pa bačen u kavez da ga rastrgnu medvedi, čime bi svi tragovi na telu žrtve bili uništeni.

Citiraj:
- Strašno je šta sve rade. Gađaju životinje ciglama, konzervama piva i drugim predmetima. Neki čak vode ljubav u stražarskoj kućici na tvrđavi, koja je nebezbedna i samo što se ne sruši. To je neverovatno! Čuvari ne mogu da se izbore sa njima. Iste večeri dvojica momaka začikavala su jedan drugog da će da skoče u kavez sa belim medvedima, da bi na kraju jedan od njih rekao da će on skočiti, ako to uradi i onaj drugi. Sva sreća pa je sa njima bio još jedan drug, koji ih je obojicu odvukao odatle - kaže veoma uznemiren Vuk Bojović.

Press

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
WeeBoo je napisao:
Vracao se sa Bir festa...kroz zoo vrt.. :roll:

Da.standardan trip na Kalishu poslije nekog certa ili partyja ici do zooa////par puta sam imala slicnu fix ideju...(napomena:bila sam prepijana)sad kontam kakav sam ten``...lik jesigurno bio cuga ili na hemiji....uzasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
ali je utvrđeno da nijedan komad odeće nije bio pocepan.

....Slika hmm zanimljivo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Sad su krivi medvjedi i rukovodeci u Zoo vrtu zato jer je lik vrlo vjerovatno izvodio bjesne gliste ili je ubijen iz nekog razloga. :roll:

Drze zivotinje u kavezu, budale se izivljavaju na njima i lijece svoje komplekse (i na ljudima, a kamoli na zatvorenim zivotinjama), a kad ih medo popapa nekog - kriv je medo sto nije znao da ciko nije na meniju. :roll:

Mada, jako jako jako mi je gurava prica o likovima koji slucajno upadaju u kaveze po zoo vrtovima. :roll:
A i cudni su mi medvjedi koji se razumiju u razodjevanje... :-?

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
strasno... :(
najezila sam se...
mislim da nas narod jos uvijek nije spreman za zoo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 11:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Po kavezu je bila razbacana garderoba, koja nije bila mnogo poderana, dva mobilna telefona i novčanik sa dokumentima. Čuvari su pronašli i kamenice i prazne limenke piva.

Bože budala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2006, 14:49
Sva sam se naježila od ove priče....
Ne znam kako je došlo do ovoga, ali kakva je ovo strašna smrt....ne mogu ni zamisliti ništa strašnije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citam u novinama da je on poginuo od pada. bio je mrtav kada su dosli medvjedi.
Mene u ovoj prici nervira i izvjestavanje pojedinih medija,pogotovo Pres-a. Ljudi su na naslovnoj strani stavili sliku unakazenog lesa sa vidljivim genitalijama. sta sve ne rade samo da bi povecali tiraz.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
mishur, razumjeli smo te :D

zalosno, ali meni smrdi na neko ubistvo, pa ga neko ubacio u kavez, prije nego da je sam upao...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Citam u novinama da je on poginuo od pada. bio je mrtav kada su dosli medvjedi.
Mene u ovoj prici nervira i izvjestavanje pojedinih medija,pogotovo Pres-a. Ljudi su na naslovnoj strani stavili sliku unakazenog lesa sa vidljivim genitalijama. sta sve ne rade samo da bi povecali tiraz.

Da i ja sam pomislila na to...strasno!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]