DOBOJ - Uroš Đurić (66) iz Doboja ubio se juče vješanjem u blizini hotela "Bosna" u centru grada, dok je Marina Bjelošević (21) život okončala skokom sa sedmog sprata solitera.
"U malom parku ispred hotela 'Bosna' objesio se muškarac starosti 66 godina, a oko 12 sati pronađeno je beživotno tijelo mlađe ženske osobe, za koju su očevici tvrdili da je skočila sa sedmog sprata solitera. U oba slučaja Kriminalistička policija CJB Doboj izvršila je uviđaj zajedno s ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja", izjavila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.
Beživotno tijelo Đurića oko 10 časova primijetio je Nedeljko Todorović, radnik parking servisa.
"Krenuo sam po doručak, a kada sam se vraćao vidio sam čovjeka. Odmah sam otišao u hotel i upravniku rekao da zove policiju. Uplašio sam se", rekao je Todorović.
Oko 12 časova samoubistvo skokom sa sedmog sprata solitera u Ulici kneza Miloša izvršila je Bjeloševićeva.
Prema riječima stanara solitera, šestogodišnje dijete koje se nalazilo na igralištu bilo je svjedok samoubistva. Prema nezvaničnim informacijama Bjeloševićeva je ostavila ceduljicu na kojoj je pisalo: "Kremirajte me".
"Ne znam kako se zove, ali je imala crnu, dugu kosu i podočnjaci su joj bili mnogo crni. Nisam vidjela kada se to dogodilo, ali sam čula", rekla je jedanaestogodišnja S.Đ. koja kaže "da je djevojka bila narkomanka".
Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj Željka Radović naredila je obdukciju tijela Bjeloševićeve.
Marina Bjelošević treća je osoba koja je izvršila samoubistvo skokom s istog solitera.
Na području Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj u prva tri mjeseca ove godine samoubistvo je izvršilo 11 osoba, devet muškaraca i dvije žene
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=8192&meni=6
Sta je sa ljudima sta se desava, sto se ubijaju?