banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2007, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Nov 2006, 14:23
Članovi banjalučkog Rafting kluba "Kanjon" izvukli su u četvrtak iz Vrbasa porše 911, vrijedan oko 150.000 evra, kojim je Goran Popović (42) prethodnu noć sletio s puta i upao u rijeku u naselju Ada.

Popović je nakon slijetanja uspio da se izvuče iz vozila i ispliva na obalu, nakon čega je u pomoć pozvan "Kanjon" čiji su ronioci pretražili Vrbas i izvukli luksuzni sportski automobil.

Zdravko Samardžija, sekretar "Kanjona", kazao je da je Popović lakše povrijeđen, a da na poršeu nije pričinjena velika šteta. Vozilo je imalo strane tablice, a njegov vlasnik navodno živi u inostranstvu. Samardžija je istakao da su pripadnici "Kanjona" u potragu za poršeom krenuli oko sedam časova ujutro i uspješno je završili oko 17 časova.

"Iako je vozilo teško tonu i po, rijeka ga je odvukla čak dva kilometra nizvodno od mjesta na kojem se nezgoda dogodila. Pronašli smo ga tek kod željeznog mosta u blizini preduzeća 'Incel' na dubini od oko tri metra", kazao je Samardžija.

Porše je, priča, bio na nepristupačnom mjestu, pa su ga uz pomoć alpinističke opreme dovukli blizu obale gdje ga je preuzela šlep služba.

"Ovo je dokaz da je naša ekipa sposobna za spasavanje i obavljanje drugih poslova iz oblasti civilne zaštite u vanrednim prilikama. To nije prvi put da smo angažovani u ovakvim situacijama", kazao je Samardžija i dodaje u šali da im je to bio ujedno i dobar trening za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Koreju.

U policiji su potvrdili da su upoznati sa ovim događajem i da je istraga u toku.

"Vozač je izjavio da je pokušao izbjeći drugo vozilo te da je tom prilikom sletio u rijeku. Uspio je da se izvuče iz vozila i dopliva na obalu", naveli su u policiji.

Dodali su da je vozilo, po nalogu dežurnog tužioca, poslato na vještačenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Jeli to onaj sivi porshe? Jedino njega sam vidjao u bl. Ali mislim da njega ne vozi popovic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
"Ko Porschea vozi, ni `ladna voda mu ne moze nista".

Salim se, dobro je da je isplivao...to zna biti bas zajebano. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
ne znam ko je lik ali drago mi je da mu nije nista. 'ebes auto (pogotovo ako nije velika steta).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Jeli to onaj sivi porshe? Jedino njega sam vidjao u bl.

Nije. Taj ima 'nase' registarske tablice.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
bio je i momak iz jedinice za spasavanje pri civilnoj zastiti, a koristena je oprema (koturace, uze itd) civilne zastite

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:39
Otkad u Kanjonu imaju ronioce?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2007, 16:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2006, 00:29
[Rs-Clan] je napisao:
Članovi banjalučkog Rafting kluba "Kanjon" izvukli su u četvrtak iz Vrbasa porše 911, vrijedan oko 150.000 evra, kojim je Goran Popović (42) prethodnu noć sletio s puta i upao u rijeku u naselju Ada.

Popović je nakon slijetanja uspio da se izvuče iz vozila i ispliva na obalu, nakon čega je u pomoć pozvan "Kanjon" čiji su ronioci pretražili Vrbas i izvukli luksuzni sportski automobil.

Zdravko Samardžija, sekretar "Kanjona", kazao je da je Popović lakše povrijeđen, a da na poršeu nije pričinjena velika šteta. Vozilo je imalo strane tablice, a njegov vlasnik navodno živi u inostranstvu. Samardžija je istakao da su pripadnici "Kanjona" u potragu za poršeom krenuli oko sedam časova ujutro i uspješno je završili oko 17 časova.

"Iako je vozilo teško tonu i po, rijeka ga je odvukla čak dva kilometra nizvodno od mjesta na kojem se nezgoda dogodila. Pronašli smo ga tek kod željeznog mosta u blizini preduzeća 'Incel' na dubini od oko tri metra", kazao je Samardžija.

Porše je, priča, bio na nepristupačnom mjestu, pa su ga uz pomoć alpinističke opreme dovukli blizu obale gdje ga je preuzela šlep služba.

"Ovo je dokaz da je naša ekipa sposobna za spasavanje i obavljanje drugih poslova iz oblasti civilne zaštite u vanrednim prilikama. To nije prvi put da smo angažovani u ovakvim situacijama", kazao je Samardžija i dodaje u šali da im je to bio ujedno i dobar trening za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Koreju.

U policiji su potvrdili da su upoznati sa ovim događajem i da je istraga u toku.

"Vozač je izjavio da je pokušao izbjeći drugo vozilo te da je tom prilikom sletio u rijeku. Uspio je da se izvuče iz vozila i dopliva na obalu", naveli su u policiji.

Dodali su da je vozilo, po nalogu dežurnog tužioca, poslato na vještačenje.

porsche je losa investicija :drinking: bolje da je kupio BMW i neki camac :drinking: a mogo je za tolike pare :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2007, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Bolja investicija:

Slika

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 01:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jan 2007, 23:46
dobro da je zivu glavu izvukao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 02:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Malko je nezgodno kad sjebeš auto od 150 000 evrića!
kako nije potonuo?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 02:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nekad_sam_bio_Bik je napisao:
Otkad u Kanjonu imaju ronioce?

e i ja se to pitam, od kada su jos i ronioci postali ???

Taj Samardzija lopov , prvo je BUK izmuzao gdje god uhvatio pa su ga Cevapdzije i mama SNSD prevukli sebi u jazbinu.......kurva politika mamu joj *ebem.....

oprtost na OFF-u ....al' morao sam.KAkvi klosari i lopovi..... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
:lol: Htjedoh i ja izlajat, al reko bezze da zakuvavam... aj nema veze, fino je to sve...

Jel im ovo prva akcija?? I jel ono porse na plin ide majku mu, ili tako inace izgleda rezervoar???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 15:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Onaj bojler je vjerovatno neka bova(plutacha) kojom su obiljezili auto.Meni je u ovoj prici interesantno sto gore reose da auto gotovo uopste nije ostecen a cak i na ovoj slici se vidi da je dobro izubijan.Kako i ne bi bio kad ga je rijeka drljala po koritu ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bi ja rekao da je ono bova... Onolike bove onog oblika se koriste u pristanistima a ne za obiljezavanje lokacije. Mada mi stvarno omaleno za rezervoar izgleda. Ono mi bas lici na plinsku bocu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ona "bova" nije "bova" nego najverovatnije "balon" za specijalne namene kakvi se koriste za podizanje tereta sa dna.

Oblikom odgovara... a i pozicijom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
i ja sam procitao negdje da nije puno ostecen :lol:
od tog auta nema nista
usla voda
vrbas ga nosio 2km ....

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2007, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
Ona "bova" nije "bova" nego najverovatnije "balon" za specijalne namene kakvi se koriste za podizanje tereta sa dna.

Oblikom odgovara... a i pozicijom...

E vidis, moguce... Mada ne bi rekao da odgovara oblikom (ja bar takve nisam vidio, a nije mi ni logican oblik). I sto je bas ono odgovarajuca pozicija? Mislim, i da jeste taj balon, mogao je tamo da zavrsi samo ako su ga tamo namjerno stavili i to nakon sto je auto izvucen, i to onda nema veze sa pravom pozicijom.
Ajoj zavrzlame... jupiii.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 00:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 16:23
Nema od njega nista, to ce se samo neko zaje*at pa kupit za nekih > 30,000eura u nadi da se to moze popraviti. A na kraju ce ga izaci "skuplja pita nego tepsija".

Em sto je usla voda totalno u njega, em sto mu je krov sje*an totalno.
Jedan moj drugar je ovde kupio sportsko auto "jeftino" koje je bilo sletilo u jezero. Kao nista nije osteceno, jeftino ce se to srediti. Lik ga je radio preko pola godine, izmjenio mu je sve zivo iznutra, pocev od instalacije pa do sjedista i tapacirunga. Naravno motor je uzet odma nov. Na kraju ga izaslo duplo skuplje (kad se sracuna potroseno vrijeme i novac).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]