banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
..super, ja sam se vratio 2000-te i ne mislim vise u bg...a za sobe mozes na googlu da nadjes banjalucke oglase...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
rambler je napisao:
U poslednje vreme razmisljam ozbiljno o dolasku u Banja Luku na studije. Moji roditelji su poreklom iz bosanske krajine i nesto me je stalno vuklo tamo.
Zanima me kakav je zivot u Banja Luci? Da li je bolji nego sto je u vecim gradovima Srbije? Koliko kosta iznajmljivanje sobe u vasem gradu? Kakvi su uslovi zivota za studente? Sve me zanima.
Mislim da cu uskoro doci u Banja Luku i voleo bih da imam makar delimicno realnu sliku o vasem gradu u kojem nisam nikada bio. Nesto me vuce kod vas, krv nije voda.
Veliki pozdrav mojim sunarodnicima.

haug !!!
iskreno, banjaluka ti je najobičnija žabokrečina, ako možeš studirati u bg ili ns idi tamo nećeš se pokajati ... btw ove glupe priče ne slušaj ima tu istine ali je malo "naduvana" više ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahha stanovnika 400 000 buuhhhhaahahahaaa možda "ruralaca" ... sobe imaš od 40e pa do 100e, stanovi od 100e pa do xxxe ... +režije obavezno... hrana je onako malo skuplja od srbije definitvno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pih, ne znam odakle ti te cifretine, pa u inostranstvu možeš s cimerom živjet za 200€ soba...
Dakle, Blejalo ti reče, cijene su niske... Faxovi su bezveze, raja je ok... Al i to je individualno... Reci šta hoćeš da studiraš, pa ćemo ti reći kakva je katedra..
A što se stranih tablica tiče, pusti ovog drkamnabanjalučanke...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eti ti blejala iz prve ruke... A ja ti za FF mogu reći samo grozno... Dezorganizacija teška... Još zere promisli...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije teško uopšte, dolaze gostujući prof iz bg, zg, ljubljane ... malo rada i rezultati su tu ... najteži ispiti su teorije soc. rada i soc. politika na prvoj ostali su mnogo lakšiiiiiiiiii ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
fin je zivot ovdje :D :drinking: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
rambler je napisao:
thanx Narcisa

Ajde dodji da smrdimo zajedno od ustajalosti :lol: :lol: :lol:

Bolje ti je ne dolazi, svako kome nije IZUZETNO ZABAVNO da svaki vikend sjedi u parku (eventualno ode do Pub-a), volio bi da zivi u BG ili NS, ili da se barem na par god izvuce tamo iz ove zabokrecine!

A cijene su, od 100 eura (ako hoces da si sam u garsonjeri) pa vishe... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako ti gubljenje vremena nije mrsko dodji u bl i zezaj se
a ako si ozbiljan po pitanju svoje edukacije, onda zaobidji bl u sirokom luku

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ako ćeš studirati FF, bilo koji smjer, imaćeš vremena za provod jer je FF u rangu sa srednjim školama!!! Tri moja prijatelja su upisala žurnalistiku, koja važi za teži smjer na FF, a samo je još jedan od njih apslovent, druga dvojica su završila! To i nebi bilo čudno da nisu svi 83. godište, znači sve u roku, a po gradskim kafanama su inventar!!! Taj jedini što još ima par ispita kaže da mu je "Gimnazija" bila teža od žurnalistike pa ti vidi!!! Socijalni rad, pored toga, spada u lakše smjerove!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Sondri je napisao:
Socijalni rad, pored toga, spada u lakše smjerove!!!

Znaš li ti čega se oni sve nagledaju po centrima za socijalni rad i sanatorijumima samo za vrijeme studiranja? Po 7 dana im treba da se oporave od viđenog i doživljenog, a da ne pričam kako se do penzije bave izuzetno stresnim poslom, čega mnogi koji to upišu nisu ni svjesni.

Život u BL može da bude ok, ako ga tako sebi urediš.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drkonjić je napisao:
400.000??? mozda u ljeto kad mi (koji smo zbog dobrog ponasanja vec usli u EU) dodjemo na odmor... :angel: :angel: :angel:

:roll: :roll: :roll:
Citiraj:
"Gimnazija" bila teža od žurnalistike

Pa svima je gimnazija teža od FF-a.. Evo, ja ne idem na predavanja uopšte i 3. sam god, lol.. :lol: Zato mi je i bezveze, FF uopšte nije fakultet, iskreno govoreći....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Tesko je reci ovako je ili onako je. Nije lako, no kao sto rece Najgora, ako uredis sam sebi, moze biti lijepo.
Ne znam iz kog grada iz Srbije se javljas, ali na osnovu onoga sto ja vidjam u Srbiji i cujem od ljudi koji zive tamo, meni je ovde bolje, zivot, standard, plate, mentalitet ljudi, pristupacnost, brzi dotok novih stavri, vegravitiranje ka Hrvatskoj, Sloveniji i zemljama zapadne Evrope..

Bg ili NS se isplati, jer su fakluteti na vishem organizacionom nivou, mozda su neke stvari stabilnije, jer su institucije sa duzim staom trajanja i vishe domaceg kadra.

No , najbolje je da dodjes u BL (kod svog roda, ako imas nekoga, ili dodjes sa roditeljima), da ostanes ovjde malo, uzonas ljude koji su odavde, pa ce ti se samo "kaz'ti" :D sve drugo, sto bi mi rekli, je subjektivno, a to je nesto sto ti sam moras da odlucis. U svakom slucaju sve najbolje zelim! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 15:49 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Dec 2006, 13:24
sto se tice provoda i raje,ja mislim da od nas nema vecih inventara svugdje,i svugdje napravimo atmosferu do ludila;za studije na FF-u stvarno nije tesko zavrsiti,a pogotovo tvoj izbor; a za zivot e to ti je vec znak da je trebas zaobici,mada je meni kao starosjediocu opet najbolja,jer ljudi moji da odes ne znam ni ja gdje ,primjer u Los Angeles,i budes tri mjeseca,godinu...,kada se vracas u BL i vidis onu tablu gdje pise DOBRO DOSLI U RS,cini mi se da mi place svaki dio moga tijela :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I meni plače svaki dio tijela što sam se vratila.. :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
EiLeen je napisao:
I meni plače svaki dio tijela što sam se vratila.. :roll: :roll: :roll:

hahaha ,iskreno,ova ti je dobra :lol:
a ne kazu dzaba da su na Filozofskom vrata najteza,ako se cesto pojavljujes ne treba ti teretana :lol:
meni je filozofski bio smijesan,doduse ja sam jezicki odsjek bila ali koliko se sjecam nije ni socijalni rad nesto strasan
good luck and have a fun u BL,simpa je to gradic... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
rambler je napisao:
U poslednje vreme razmisljam ozbiljno o dolasku u Banja Luku na studije. Moji roditelji su poreklom iz bosanske krajine i nesto me je stalno vuklo tamo.
Zanima me kakav je zivot u Banja Luci? Da li je bolji nego sto je u vecim gradovima Srbije? Koliko kosta iznajmljivanje sobe u vasem gradu? Kakvi su uslovi zivota za studente? Sve me zanima.
Mislim da cu uskoro doci u Banja Luku i voleo bih da imam makar delimicno realnu sliku o vasem gradu u kojem nisam nikada bio. Nesto me vuce kod vas, krv nije voda.
Veliki pozdrav mojim sunarodnicima.

E pa rodjace, samo da znas da je Banjaluka OK grad, "Meka" za mnoge zapadnjake koji imaju para, jer nigdje neces imati autonomiju kao sto je imamo mi ovdje. Samo malo para i zivot je lep.
S druge strane, ako ganjas operu, moderne egzibicije, karting, indijski restoran, bordele, legalnu marihuanu ili sta ti ja znam vec, onda ne dolazi. Ako hoces da za malo para zivis, a daipak imas osjecaj da se nalazis u urbanoj sredini, onda dodji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U urbanoj sredini... Preurbano je, kafići rade do 10.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
EiLeen je napisao:
U urbanoj sredini... Preurbano je, kafići rade do 10.

E pa izvini, nije ni selo. A kafici rade po propisanom vremenu kao i svugdje u svijetu. Poslije 22 imas nocne barove i klubove i to vec ih ima previse, hocu reci, prazni su osim vikendom.

Poslednji put menjao Molotov dana 12 Feb 2007, 22:00, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa, neće ni samo sjediti i učiti.. To je nemoguće ako konta studirat soc. rad jer sve može vrlo brzo da pređe.. :lol: :lol:
I nije ti tačno ovo za noćne klubove... Bar u EU vidjeh pubova koji rade i po noći i po danu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]