[quote]"Bluka"
Ti stvarno ili ne zelis ili ne znas citati,ko je sta rekao nesto protiv Banjaluke,pa i sama sam Banjalucanka tako da samo zelim dati svoj kom. na neke stvari koje mi smetaju,jer zbog istih sam otisla iz Bl,s tim da nosim je u srcu i svaki dan sam u toku bar u zadnjih godinu dana od kada imam internet,radujem se svakom novom pomaku ka naprijed,ali isto tako razocaram se kad cujem neke stvari upravo od Banjalucana(mislim na starosjedioce)ne na dodjose (90-tih)da nisu zadovoljni danasnjim sistemom,politikom.jer vec sam pisala ja sam otisla jer sam se u svom gradu osjecala kao stranac,na svim boljim funkcijama su sve sami dodjosi(Drvarcani,Mrkonjic,Sanjani itd)a sta je sa banjalucanima" oni eto tako malo se povukli sa scene".To te puno ne tangira,e pa ti si bas cudan tip covjeka,sory.Mislim da ces me shvatiti ovaj put malo bolje,nemam nista protiv bilo koga,ni sta nije lose imigracije su se desavale i ranije ili kolonizacije naroda, ali ipak mislim da ovako kao sto je sad nikad nije bilo,mada kako sam ja cula i u drugim gradovima je slicno,ali "Bluka" nemoj se naci u svakom mom ili komentaru drugih ljudi koji samo kritikujemo ono sto nam nije po volji uvrijedjenim.Zar mislis da bi ikada otisla iz BL da mi je bilo dobro,pa navela sam ti zasto sam otisla ,zavrsila sam skolu,ali nije mi se dalo (radila sam u struci ali rad i zalaganje nisu na cijeni,tako da sam nakon godinu dana napustila posao i rekla sam sebi od sad si sama sebi na prvom mjestu,pa onda sve ostalo.spakovala sam se i krenula u tudjinu,nemam nikog ovdje gdje sam sada,znaci sama sam se izborila za svoj sadasnji status,imam sve sto sam samo sanjati mogla u mojoj dragoj Banjaluci.Ko zna mozda moja za nekih 10 godina otvori se i kod nas firma u kojoj ja radim,u SLO,CRO je vec par uhvatila maha,cujem u Sarajevu postoji ali samo za strana preduzeca,prodje nekad i kroz BL ali nije to jos nista,to ce biti kad udjemo u EU, ali do tad....e tad cu se vratiti i tad cu i dalje raditi svoj posao ali u mojoj dragoj Bl,malo cu se nacekati,ali ko ceka taj se naceka,ali i doceka!!!.Ali isto tako sve bi ovo ostavila kad bi se neke stvari u Bl promjenile bar za 50% na bolje jer nigdje nije kao kod kuce.Molim te "Bluka" nemoj vise da se prepucavamo jer ni tebi sigurno nije sve po volji ali si se pomirio sa sudbinom.A i tema je zadata "dokle ce na biti ovako",znaci ako bas moras da kritikujes pisi na pp.Veliki pozdrav,cuvaj mi Banjaluku ali od onih koji joj ne zele dobro,a ne od istih kao i sam sto si!!!
"Sto mi velis,nek mi bude
Sto mi zelis ,nek ti bude!!!"