banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2006, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
BANJA LUKA - Majko, ubi me Nešo, posljednje je što je u telefonskom razgovoru Slađana Vujanić (17) iz sela Obrovac kazala majci Ljiljani, prije nego što je Nenad Malić (30) iz istog sela jučer u nju iz automatske puške ispucao nekoliko smrtonosnih hitaca, donose Nezavisne novine.

Nejasne okolnosti

Nakon što je nešto poslije ponoći ubio djevojku, Malić je pucao sebi u grudi. U teškom stanju prevezen je u banjalučki Klinički centar, gdje je operiran. Liječnci još ne mogu sa sigurnošću govoriti kakav će biti ishod liječenja.

"Mladić je ranjen u predjelu grudi i trenutno se nalazi na aparatima za umjetno disanje. Smješten je u šok-sobu, gdje pratimo njegovo stanje", rekli su u KC Banjaluka.

Slađana Vujanić, učenica trećeg razreda Srednje tekstilne škole u Banjaluci, ubijena je u iznajmljenoj dvorišnoj kućici u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke. Mještani Bronzanog Majdana kažu da je tu stanovala kako bi joj škola koliko-toliko bila bliže.

Dok istraga pokušava da otkrije točne okolnosti zbog kojih je Malić povukao obarač, mještani tvrde da je tragediju izazvala neuzvraćena ljubav. Skrhani tugom i bolom, Slađanini i Nenadovi rođaci i komšije ispričali su da su njih dvoje bili u vezi oko dva mjeseca, prije nego što su mjesec dana unazad raskinuli.

'Ubi me Nešo'

Nenad je, pričaju mještani, u ponedjeljak uvečer došao biciklom u Bronzani Majdan kod sestre Ljiljane Mikić, koja živi nedaleko od kućice u kojoj je stanovala Slađana. Nešto prije ponoći otišao je iz sestrine kuće uputivši se ka dvorišnoj kući u kojoj je živjela Slađana. Bicikl je ostavio na putu iznad kuće i uzeo automatsku pušku, koju je najvjerojatnije ranije sakrio u grmlju pored puta.

Mještani kažu da je zatim provalio vrata kuće u kojoj je bila Slađana. Nitko, međutim, ne zna što se točno dešavalo u kući. Pričaju, međutim, da je Slađana nekoliko minuta iza ponoći pokušala pobjeći iz kuće. Dok je trčala prema vratima, nazvala je mobilnim telefonom majku i u panici joj viknula: "Majko, ubi me Nešo".

Kad je istrčala iz kuće i zatvorila vrata začuli su se pucnji. Nenad je ispucao nekoliko hitaca iz puške kroz zatvorena vrata. Dva metka su pogodila Slađanu, koja je na licu mjesta ostala mrtva. Samo nekoliko trenutaka poslije Nenad je u kući pucao u sebe.

Momir Vukelić iz Bronzanog Majdana, koji je dao Slađani dvorišnu kućicu na korištenje, kaže da ga je nešto iza ponoći nazvala njena majka Ljiljana. U panici mu je, priča, saopštila da ju je kćerka pozvala telefonom i rekla joj da je ubi Nešo.

"Rekla mi je da je čak i čula pucnjavu. Otrčao sam do kućice, koja se nalazi nedaleko od moje, i vidio Slađanu mrtvu ispred ulaza", ističe Vukelić. Nenadova sestra Ljiljana kaže da je njen brat kobne noći bio kod nje i da nije mogla ni slutiti što će učiniti.

"Nenad i Slađana su se zabavljali kratko. On nije ništa ružno govorio o njoj, niti joj je prijetio. Došao je uvečer kod nas, donio djeci čokoladu i igrao se s njima. Smijao se i šalio. Slađanu nije spominjao. Otišao je kući prije ponoći", prisjeća se Nenadova sestra Ljiljana.

I ona je ubrzo začula pucnjavu. Otišla je s djeverom do kuće i zatekla Slađanu mrtvu ispred kuće. Mikićeva kaže da nije ulazila u kuću, već da se vratila nazad i pozvala policiju, koja je pronašla njenog teško ranjenog brata kako leži na krevetu u Slađaninoj kući.

Malići strahuju od osvete

Poslije ubojstva maloljetne Slađane obitelj Malić strahuje da će im se porodica Vujanić osvetiti. Zbog toga Nenadova sestra Ljiljana jučer nije poslala djecu u osnovnu školu u Bronzanom Majdanu u koju ide i Slađanin brat.

"Plašim se da bi neko mogao da napadne djecu. Slađanina majka je jučer ujutro, poslije tragedije, već prijetila i plašim se da se ne dogodi još veća tragedija", kaže uplakana Ljiljana.

Mještani kažu da se obitelji Malić i Vujanić poznaju već godinama, jer žive u istom selu. Njihovi prijatelji strahuju da ovaj događaj može dovesti do neprijateljstva između dvije obitelji, ali i do još jedne tragedije.

Jest narod puko u bl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 11:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
U bem ti :o :o :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Kakav ocajnik ne mogu vjerovati.Ribe cuvajte se ovih zagorijelih kretena

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
ineleZub je napisao:

postoji jedna prica u kojoj se hipik vozi vozom i na sebi ima jednu cipelu.gospodin koji se vozio sa njim,primjetivsi to, obrati mu "gospodine izgubili ste cipelu", na sta je hipik odgovorio "kako znate da sam je uopste imao"

tako da ... nikada ne mozes znati ko kako razmislja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ovo nije normalno sta se desava u poslednje vreme,svaki dan neka nova tragedija

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

boa je napisao:
ineleZub je napisao:

postoji jedna prica u kojoj se hipik vozi vozom i na sebi ima jednu cipelu.gospodin koji se vozio sa njim,primjetivsi to, obrati mu "gospodine izgubili ste cipelu", na sta je hipik odgovorio "kako znate da sam je uopste imao"

tako da ... nikada ne mozes znati ko kako razmislja.

Ma ok je to,al ja ipak mislim da se kroz pricu i pazljivo posmatranje,moze lako provaliti bolesnik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
U posljednje vrijeme sve vise imam strah od okoline. :-?
Mislim, ovakvih dogadjaja je uvijek bilo, ali su bili zaista rijetki. Danas to postaje svakodnevica, a to je uzas. Treba nam jos samo CSI: Banja Luka, da rijesi svaki slucaj nase male Amerike. 8)
](*,)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:39 
Bogami ako zarate familije bitje dosta crne hronike...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
ineleZub je napisao:
Ma ok je to,al ja ipak mislim da se kroz pricu i pazljivo posmatranje,moze lako provaliti bolesnik.

da,da boa u narodu poznata kao crna udovica...
htjela sam reci da u nekim slucajevima ma koliko se cinilo da poznajemo nekoga-omanemo i da stvari nisu uvijek onakve kakve se cine na prvi pogled.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:50 
Miran i povuchen>>>takvi prvi polude i krenu ubijati oko sebe....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
boa, u pravu si, nikad ne znas kome i koliko treba da se upali fitilj...smrachi pred ochima... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
boa je napisao:
ineleZub je napisao:

da,da boa u narodu poznata kao crna udovica...
htjela sam reci da u nekim slucajevima ma koliko se cinilo da poznajemo nekoga-omanemo i da stvari nisu uvijek onakve kakve se cine na prvi pogled.

Problem je sto ni sami mi nekad ne znamo kakvi smo. Oruzje je prokletstvo, da nije bilo puske nebi bilo ni ubistva. Ja bih u istrazi trazio ko mu je dao pusku i njega zatvorio.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2006, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
[Rs-Clan] je napisao:
učenica trećeg razreda Srednje tekstilne škole u Banjaluci

wtf!?

ma samo streljati takve idiote...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
sve crnje od crnjeg ... divlji zapad je mala maca ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
AntiDope je napisao:
... da nije bilo puske nebi bilo ni ubistva. Ja bih u istrazi trazio ko mu je dao pusku i njega zatvorio.

...da nije bilo puske, uzeo bi noz ili nesto drugo, lik je bolesnik.
zao mi devojke, jos je dete neduzno bila... :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bolesnik

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
sranja se dogadjaju, samo nam ostaje da ih [-o< [-o< [-o<

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Mene najviše od svega interesuje šta je sedamnaestogodišnja djevojka radila sa tridesetogodišnjim tipom?? Vidi li tu neko razliku od 13 (tri-na-est) godina?? Nije ni ona neko nevinašce pokoj joj duši. Mislim, hajde da se smrtno zaljubila, pa nekako bih i progutala tu razliku, ali to je trajalo samo dva mjeseca (dakle od velike ljubavi ni lj)..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
odlicna moc zapazanja mladi marklare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Turbo Grom je napisao:
Mene najviše od svega interesuje šta je sedamnaestogodišnja djevojka radila sa tridesetogodišnjim tipom?? Vidi li tu neko razliku od 13 (tri-na-est) godina?? Nije ni ona neko nevinašce pokoj joj duši. Mislim, hajde da se smrtno zaljubila, pa nekako bih i progutala tu razliku, ali to je trajalo samo dva mjeseca (dakle od velike ljubavi ni lj)..

Kakve sad to veze ima s ovim sto se desilo?Mislis da treba manje da nam bude zao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]