banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jul 2006, 10:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
БРЧКО - Група од петнаест људи претукла је у суботу ујутро Михајла Кисић (31) из Брчког.
Иако званично нико није потврдио, из кругова полиције сазнајемо да су Кисића тешко повриједили вехабије које су путовале на некакав скуп у Бихаћ. Међу њима је било страних држављана, али и неколико лица са босанскохерцеговачким пасошима.
Инцидент се догодио послије мање саобраћајне несреће на такозваном "Малезијском путу" на излазу из насеља Брка недалеко од Брчког.
Slika
Наиме, Михјло Кисић се својим аутомобилом "пежо" сударио са "опел-омегом", којом је управо Ј. Д. Послије тога, несрећног Кисића је група људи, који нису учествовали у удесу, претукла моткама.
- Одмах послије несреће, извлачећи се кроз прозор свог аутомобила, угледао сам петнаест лица како са оближње бензинске пумпе долазе носећи мотке. Успио сам да побјегнем до Буквика одакле сам позвао полицију. Дерни ми је рекао да сачекам патролу. Међутим, прије полиције стигли су нападачи, три аутомобила босанских и аустријских регистарских ознака - прича Михајло Кисић.

--------------------------------------------------------------------------------

ПОВРЕДЕ
Према ријечима љекара Станислава Михајловића, прегледом је утврђено да је Михајло Кисић добио ударац по глави, има рану изнад лијевог ока, нагњечење грудног коша, повреду десне надлактице и лијеве поткољенице те прелом десне надлактице.
- Требало је да се опоравља у болници - казао је др Михајловић.

--------------------------------------------------------------------------------
Према његовим ријечима, покушао је да побјегне у њиву.
- Они су истрчали из аутомобила и потрчали према мени. Након 200 или 300 метара сустигли су ме и претукли моткама. Нисам имао ваздуха и почео сам да се гушим. Када сам дошао свијести, некако сам прешао преко њиве, преко неке ограде и изашао на улицу гдје ме је нашао један човјек. Он ме је и довезао у болницу - додао је Кисић.
Михајло каже да ни са ким није имао проблема и не зна зашто је нападнут.
Из полиције дистрикта саопштено је да је након увиђаја и спроведених истражних радњи шест лица приведено због постојања основане сумње да су учествовала у физичком нападу на Кисића. Осумњичени су задржани у притвору и уз извјештај биће предати Јавном тужилаштву Брчког.
Према ријечима дежурног љекара у брчанској болници др Станислава Михајловића, повријеђени Кисић је у суботу навече самовољно напустио болницу.
- Образложење пацијента за такву одлуку било је да се не осјећа безбједно, јер нема заштиту полиције и боји се да ће га и у болници пронаћи лица која су га повриједила - казао је др Станислав Михајловић.
М. ЂУРЂЕВИЋ

http://www.glassrpske.com/site/3366/default.aspx

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]