banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2006, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Milan Runjaić, vojni invalid u penziji, trvdi da su ga fizički napala dva pripadnika CJB Banja Luka u utorak na nadvožnjaku u Ulici braće Pišteljića u Banjoj Luci...

U ljekarskom nalazu se navodi da su pedesetjednogodišnjem Runjaiću nanesene povrede u predjelu lica i vrata.

"Oko 17 časova krenuo sam autom po majstora i kod pijace sam vidio da me policajac, kasnije sam mu saznao ime Dragan Jerković, zaustavlja, jer sam zaobilazio dva autobusa", priča Runjaić.

Kaže da nije mogao da stane jer na toj lokaciji nije bilo prostora za zaustavljanje, a osim toga, dodaje, službeno lice nije imalo oznake saobraćajne policije.

"Nastavio sam voziti prema nadvožnjaku, kada se iza mene pojavilo policijsko vozilo. Uključili su sve žmigavce i pokazivali su rukom da stanem", navodi Runjaić, dodavši da se zaustavio pedesetak metara niže, u blizini DI "Vrbas".

Nakon što je zaustavio automobil, prišla su mu dva policajca.

"Policajac Darko Dukić tražio je moje dokumente dok me Igor Knežević ljutito pitao zašto se nisam zaustavio odmah na nadvožnjaku", kaže Runjaić.

Zbog njegove agresivnosti, Runjaić priča da je policajca upitao da li bi se to on sa njim potukao, a službeno lice ga je počelo šamarati.

Zaprepašteni Runjaić, kome su čak slomili i naočare, povikao im je da je invalid i pokazao invalidsku karticu, međutim, Knežević mu je na sve to ponovo opalio šamar.

Na insistiranje Runjaića otišli su u Policijsku stanicu Lazarevo.

Komandir u Policijskoj stanici Lazarevo Duško Radivojević, tvrdi, nije se obazirao na njegove molbe o tome da slučaj prijave višim nadležnim organima.

"Zatim sam otišao u Klinički centar, mađutim, Dukić i Knežević su me pratili i nakon pregledala ostali sa doktorom. Pošto na tim ljekarskim nalazima nije bilo ni potpisa ni pečata, otišao sam kod drugog ljekara", priča Runjaić i pokazuje nalaze sa evidentiranim povredama.

MUP: Istraga protiv policajaca

Rade Mutić, portparol CJB Banja Luka, istakao je juče da je slučaj prijavljen Policijskoj stanici u Lazarevu, ali i Unutrašnjoj kontroli MUP-a RS.

"Kada Unutrašnja kontrola MUP-a RS utvrdi sve elemente vezane za ovaj slučaj i ako se dokaže da su prekoračena ovlaštenja radnika CJB, protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak i uslijediće automatska suspenzija sa posla", rekao je Mutić.

Koja bruka za Policiju ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
panduri kreteni kao i uvijek..stalno ista pricha :) treba se skupit kompletan grad i sve i jednog drota prebit :) ko je za ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2006, 18:41
Gazda je napisao:
panduri kreteni kao i uvijek..stalno ista pricha :) treba se skupit kompletan grad i sve i jednog drota prebit :) ko je za ? :)

JA Kad je akcija :violent3: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Teško je odviknuti se od prakse na koju su navikli u komunizmu - prvo tuci pa se onda objašnjavaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Pa ja stvarno ne znam sta vise hoce ova policija...
Je li iko cuo da mu je neki pomogao od policije....Samo tuku ovaj jadan narod i dokle to vise...
Ja sam za gazda....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 18:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Iz ovih razlga me nervira sto s nasi odbijaju taj novi policijski ustroj... Da je sve islo kako treba, da su nasi imali makar malo profesionalnosti i muzga u glavi, imali bismo 1.1.07. zajednicku policiju. U pocetku ne bi sve islo glatko, a onda posle izvjesnog perioda bi se sve to ustimalo... Imali bismo:
1. profesionalniju policiju sa vecim platama (federalne su duplo vece od nasih...)
2. Mile iz Ljubinja bi komotno mogao ganjati Seju iz Visokog, jer bi za to imao sve ovlasti;
3. Uveo bi se kodeks ponasanja i izgleda, a ne kao sada da su 120-kilasi ljubazni samo ujutru kad narucuju 3 bureka...
4. Opremljeniji bi bili;
5. Kontrola bi bila jaca, broj policajaca manji ali efikasniji, sto ce reci da oni koji prave greske lete, na njihova mjesta ulaze drugi;
6. Konacno bi se izvrsila revizija psihickog stanja doticnih, jer je u ratu isprimano masa budala koji nikada nisu testirani ninasta...

Mane (za nase politicare): ne bi mogli mjenjati lako papire ukradenih vozila i tako ih legalizovati ovdje; ne bi se mogao tako lako kupii svaki prekrsaj za 10 KM... NE bi se moglo tako lako reketirati i osiguravati putevi droge...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 19:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2006, 09:59
U redu je to Matjaz al postavlja se pitanje kome to odgovara... :D
Dosta naroda se navilko da cusne 10 maraka policiji i aj zdrao... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 19:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Coreman je napisao:
U redu je to Matjaz al postavlja se pitanje kome to odgovara... :D
Dosta naroda se navilko da cusne 10 maraka policiji i aj zdrao... 8)

Da, to je ta poenta :drinking: :D :lol:

Pa meni se licno desavalo da mrtav pijan idem iz neke diskoteke, sva sreca da se znam kontrolisat i opreznije vozim kad sam pijan nego trijezan, ubacim u drugu, lamele svjeze promjenjene i picim 40.... i obavezno me uvjek zaustave (valjda auto puno ruci, pa im sumnjivo :D ) i ja covjece jedva otvaram prozir, neko automatsko otvaranje, jedva nabasm na dugme, uopste ne mogu centrirati pogled na njih, dam im 10 KM i zatvorim prozor... To je banalan primjer koji je svako od nas dozivio.
Ali velika se igranka igra oko ukradenih automobila, zastite lokalnih dilera, jer je poznato da se drzava jednim djelom izdrzava od droge, cak djelimicno za potrebe same policije, a drugo parce uzimaju sebi politicari... Nikome ne odgovara da se taj lanac prekine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja u bl odavno nisam video normalnog policajca,sve same seljacine sto se kaze dva metra preko ledja a mozak ko ljelja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Meni je ono malo pretjerano, pocevsi od naslova. Ja sam kontao da su unakazili nekog lika u kolicima...
Onaj "invalid" je daleko od cvjecke, i ko zna sta se tu stvarno desilo. Ne vjerujem ja vise novinama.
Gazda, upisi ti i mene! Ja bi jos dodao i novinare na spisak za bijenje! Ma sve da bijemo! Pobijes govna i gotova stvar! Prva forumska revolucija! I Miro za predsjednika :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Preticao DVA autobusa, nije se zaustavio (zato sto drot nije bio saobracajac), "ljubazno" upitao druga policajca hoces li se tuci, pokazao invalidsku karticu (gdje se polaze za to hocu i ja jednu).
Ma daj, ja bi ga pendrekom iza uha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Drotovi su kao kurve. Cekaju na cosku a porodicu je sramota.
Ovo jest fazon ali mu se odavno ne smijem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
drotovi su zivotinje iz roda orangutana...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
kakvi seljaci, ne mogu da vjerujem.........
nasli su na kome ce primjenjivati silu...
idiotluk

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
_Felix_Moses_ je napisao:
Preticao DVA autobusa, nije se zaustavio (zato sto drot nije bio saobracajac), "ljubazno" upitao druga policajca hoces li se tuci, pokazao invalidsku karticu (gdje se polaze za to hocu i ja jednu).
Ma daj, ja bi ga pendrekom iza uha.

stvarno ispašće da ja na ovom forumu branim drotove...ali ima li u ovome logike? :-k

p.s. here's something nice and friendly: FUCK THE POLICE!!! čisto da se zna :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2004, 11:06
Neznam sta je bas tu bilo ali svugdje u EU bi gadno zavrsijo kad bi prvo reko policajcu "Hoces se tuci".....a kod nas da ne govorim posto se zna ko je sve u redovima policije :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 17:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
a ovi nashi jedva docekali da ih ko pozove na fight... makar to invalid bio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 20:04 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 09:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Stoka seljacka.
Kad im kazes ko ti je kriv sto nista drugo u zivotu nisi moga biti,ONI SE LJUTE.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 15:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Matjaz je napisao:
Iz ovih razlga me nervira sto s nasi odbijaju taj novi policijski ustroj... Da je sve islo kako treba, da su nasi imali makar malo profesionalnosti i muzga u glavi, imali bismo 1.1.07. zajednicku policiju. U pocetku ne bi sve islo glatko, a onda posle izvjesnog perioda bi se sve to ustimalo... Imali bismo:
1. profesionalniju policiju sa vecim platama (federalne su duplo vece od nasih...)
2. Mile iz Ljubinja bi komotno mogao ganjati Seju iz Visokog, jer bi za to imao sve ovlasti;
3. Uveo bi se kodeks ponasanja i izgleda, a ne kao sada da su 120-kilasi ljubazni samo ujutru kad narucuju 3 bureka...
4. Opremljeniji bi bili;
5. Kontrola bi bila jaca, broj policajaca manji ali efikasniji, sto ce reci da oni koji prave greske lete, na njihova mjesta ulaze drugi;
6. Konacno bi se izvrsila revizija psihickog stanja doticnih, jer je u ratu isprimano masa budala koji nikada nisu testirani ninasta...

Mane (za nase politicare): ne bi mogli mjenjati lako papire ukradenih vozila i tako ih legalizovati ovdje; ne bi se mogao tako lako kupii svaki prekrsaj za 10 KM... NE bi se moglo tako lako reketirati i osiguravati putevi droge...

И зашто је за све то што набрајаш потребно да буде јединствена полиција?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]