banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 14:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Kradja auta
PostPoslato: 20 Apr 2006, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
ja ne znam dal je to u opste vise normalno.......u utorak 18.04 je ukraden auto na paprikovcu........ dosli smo na godisnji i bili u BL 3 dana i ujutro nema auta........uzas jedan i sto je najgore sad svaki put kad se ide u tu BL mora se razmisljati dal ce ti neko ukrasti auto il ne.......ja sam cula milion prica cak se i u ulici desilo par slicajeva kradje automobila ali nikad nisam ni sumljala da mi se to moze desiti i eto desilo se ........ogorcena sam na tu drzavu......... nista se ne poduzima po pitanju toga........covjek radi u inostranstu i zrtvuje se i napokon dobije ti nekoliko dana odmora i na kraju te tako neki idioti zajebu........divota......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Cim su ga ukrali znaci da nije bio Yugo ili mozda Golf 2, ili mozda ... Golf 1 :laughing6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Ma naravno da nije normalno,al to nam je svakodnevnica.
Sanda imas lijepo ime :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sigurno je bio benve ili marcedes. Oni i folcvageni se najvise kradu...

Nasa bagra cim vidi strane tablice na autu odma kidise na auto ko gladni vukovi... Ne znas hoce li ga prije ukrasti neki posteni lopov ili ce jos posteniji drot da dodje da odvali naivnom gastarbajteru neku naivnu kaznu i da ubije cetiri svoje dnevnice i kilu janjetine u Bajkalu...

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
zato kupi neki uniq auto i to je to ,recimo u bl-u ima samo jedna alfa kao moja pa nemam neki strah od kradje ,osim ako ne ode iz drzave sto se kod nas moze lake sale odraditi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
nista se ne poduzima po pitanju toga........covjek radi u inostranstu i zrtvuje se i napokon dobije ti nekoliko dana odmora i na kraju te tako neki idioti zajebu........divota......

Plati ce ti osiguranje, znaces za sledeci put kako trebas da ides ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

-delilah- je napisao:

Sanda imas lijepo ime :D

hvala ljepo......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

naj zalosnije je to kad sam ja rekla da taj auto svi mozemo zaboraviti da ga nikad necu vidjeti a inspektor na to pa nikad ne reci nikad prije par dana smo nekom divljaku vratili auto a i sam zna da ga nikad nece pronaci........ a osiguranje nam je poslalo dva lista da ispunimo jos samo fali da napisemo ko su kradljivci bili.....cjeli opis situacije im treba.......sta ces sledeci put kad dodjem nece ga tako lako odnjeti......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Citiraj:
ta ces sledeci put kad dodjem nece ga tako lako odnjeti......

Tamo su majstori za kradju auta; kad mogu da ukradu zani Mercedes,BMw.audi... ic sa novim auto dolje je veliki risik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 21:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
hvala ljepo......

i drugi put imenjakinjo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Eh... nije auto ali je isto kradja... I meni juce ukradose bicikl...

E do qrca ..

Ne znam sta je sa ovim nasim komsilukom .. par veceri prije nego sto su Praetorianu maznuli bajk meni su pokusali obiti auto .. Na svu srecu lopov je bio neki trapav lik pa je samo uspio napraviti manju stetu na bravi od lijevih vrata ..

Prije par godina tetku mom su ukrali auto iz dvorista porodicne kuce ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 02:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Prije par godina tetku mom su ukrali auto iz dvorista porodicne kuce ..

Da nije BMW?
Znam za jedan takav slucaj.Ljudi se spakovali i cekali jutro da krenu.Oko neko doba dodje komsija i rece:" ja mislio da ste vi vec otisli"
-"Zasto?"
-"Pa, zato sto nisam vidio auto ispred kuce!"
Oni vani,kad auta stvarno nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 02:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
pa izbaci podatke u oglase i vratice ti auto uz "malu" nadoknadu. kakva policija! a ako imash osiguranje onda te boli uvo, sem shto cesh malo tinte potroshiti.

ps nisu mi jasni ljudi koji dolaze iz inostranstva, nemaju ni alarma (sem fabrichkog- 'aj zdra'o-) ni zedera, ni kandze, niti bilo kakve zashtite. i onda se chude kad im maznu auto. imate osiguranje i naplatite.

pa ispada da smo mi konji ovde shto ugradjujemo dodatne zashtite!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Da nije BMW?

Ne. Passat je bio u pitanju.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni su proshlo ljeto ukrali auto, sad se smijem kad skontam shta je neko ukrao... Znachi, taj auto je meni bio uzasno drag, ali nije vrijedio ni 1000 km.... I ukrali ga na parkingu Kastela... Ma, uzas.... Ajd, bar nije ostala moja torba sa stvarima u njemu jer imala sam u njoj stvari vrijednije od samog auta... Bilo mi je pravo zao, bash mi je bio prirastao za srce, ne bih ga mijenjala dok ne crkne skroz..... A nije mu puno falilo... 8) :D Jeb ga, od ljetos sam pjeshak, al nije ni bitno vishe... Izgubila sam totalno interesovanje za auta, jedino da mi neko pokloni 307, onda mozda bih se zainteresovala.... A ovako.... Pa, ni ne pomislim niti jedan dan da mi je prijeko potreban auto....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Meni je covjek posao obijati stan u 3:25 (noc je u pitanju, naravno) dok sam bila u stanu...
Ja se (ovako "tiha" :D ) javila, rekla da cu zvati policju, a 'jaran' drma li drma. Boli njega uvo sto sam ga cula, sto imam namjeru zvati policiju...jaro je bio u nekom drugom svijetu. :D

Naravno, ja probudim dragog (koji spava kao top :D ) i pitam ga za broj policije koji on ne zna, kao ni ja (savjesni smo gradjani - pravi smo magarci :D )...
Pali racunar, trazi broj policije, kad smo ih dobili (glavnu) oni nam daju broj policije u Mejdanu, zovi njih...
Medjutim u 3:45 lik je prestao 'ordinirati' na mojim vratima, a policija je dosla malo zatim.

Rekli su da sumnjaju da je neko od komsija, jer su cekali neko vrijeme ispred ulaza da ga uhvate kad bude istrcavao (sto se nije desilo). :roll:
Jako je utjesno znati da su oni cekali dole neko vrijeme, a da lik nije bio 'doradjen', kakva vrata imamo, mogao je hladno uci i pobiti nas.
Ujutro smo nasli nekoliko kutija od bensedina koje su bile ispraznjene i razbacane po hodniku. Papirne kutije i ona "plasticna lezista za teblete" sve prazno i razbacano okolo.

To je bio dan (tacnije noc) kada sam shvatila da u stanu nemam kvalitetnog noza.
Sve sto sam uspjela naci za samoodbranu (u slucaju da magarac udje u stan prije nego sto policija dodje) bio je jedan veci noz (ostali su oni mali i nisu cvrsti, savitljivi su, kao limeni malte ne) i jedan sarafciger. :D
Moj dragi se samo smijao mom nagonu za prezivljavanje. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 07:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

i eto toliko kriminala se desava u toj BL a niko da prstom mrdne.......pa kakva je to drzava......puna narkomana i lopova....divota.....ja bih samo htjela znati kad bi covjek u samoodbrani tesko povrijedio napadaca koliko bi zatvora dobio.......mislim da se tu zna sta ko radi ali mi nije jasno zasto niko nista ne poduzima.....

Vrh

Tema posta: Re: Kradja auta
PostPoslato: 28 Apr 2006, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
sanda je napisao:
ja ne znam dal je to u opste vise normalno.......u utorak 18.04 je ukraden auto na paprikovcu........ dosli smo na godisnji i bili u BL 3 dana i ujutro nema auta........uzas jedan i sto je najgore sad svaki put kad se ide u tu BL mora se razmisljati dal ce ti neko ukrasti auto il ne.......ja sam cula milion prica cak se i u ulici desilo par slicajeva kradje automobila ali nikad nisam ni sumljala da mi se to moze desiti i eto desilo se ........ogorcena sam na tu drzavu......... nista se ne poduzima po pitanju toga........covjek radi u inostranstu i zrtvuje se i napokon dobije ti nekoliko dana odmora i na kraju te tako neki idioti zajebu........divota......

hmh...zasto mi to nije ni malo cudno. Sasvim je normalno da ce ti
sjevnuti auto na Paprikovcu...jos sa stranim tablama... Treba vam
garaza :D

Vrh

Tema posta: Re: Kradja auta
PostPoslato: 02 Maj 2006, 07:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
sanda je napisao:

Sto ostavi prazan rezervoar a i izbor muzike koji je zatecen u kaseti i nije nesto. :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2006, 03:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
I meni su maznuli Opel Suzu 1.6 D (97 godine)
Ja iso iz prodavnice vidim dva covjeka po nekih 32 godine gledaju moje auto onako sa svih strana ja ono sta me briga nek gledaj kad sledece jutro stara krenula na poso a ono nema auta
U policiji rekli da ce ga naci (al zamalo) nikad ga niko nije ni trazijo

A zao mi ga bilo taman ga uvezli iz Austrije platili zarinu i porez i registrovali
i mjesec dana ga samo vozili

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]