banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2006, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Zastićeni svjedok pričao o dilerima
BANJA LUKA - Nastavak suđenja u Banjoj Luci petnaestorici optuzenih za neovlastenu proizvodnju i promet opojnih droga obiljezilo je čitanje iskaza zastićenog svjedoka zavedenog pod sifrom "K1".

Danijela Milovanović, predsjednik Vijeća trojice Okruznog suda, istakla je juče da je zastićeni svjedok iskaz dao 3. februara u prostorijama tog suda.

"K1" je u svom iskazu naveo kako je krajem 2001. godine preko prijatelja upoznao Ljubisu Bilića, jednog od optuženih.

"Poslije upoznavanja otisli smo njegovoj kući u kojoj je bio Ljubisin otac Bosko Bilić, inače policajac za kog se u gradu pričalo da je najjači kada je u pitanju prodaja heroina, kokaina i marihuane", kazao je zastićeni svjedok.

On je ispričao da je uglavnom drogu nabavljao od Jovana iz Vrbanje, koji je u stvari bio druga ruka jer je sve kretalo od Boska Bilića.

"Saznao sam da Bosko Bilić ima kontrolu u ovom poslu, te da drogu prodaje na veliko", naveo je zastićeni svjedok "K1", dodavsi da je jednom prilikom bio prisutan kada je Bilić u uniformi dogovarao posao za marihuanu.

Bosko i Ljubisa Bilić prigovorili su ovom iskazu zastićenog svjedoka ističući da je u pitanju namjestaljka.

Ljubisa Batar, svjedok Tuzilastva i inspektor Kriminalističke policije u Banjoj Luci, istakao je juče da je na osnovu usmene naredbe dobijene od dezurnog sudije Okruznog suda u Banjoj Luci izvrsio pretres stana Natase Kočić sa kojom je u vanbračnoj zajednici zivio prvooptuzeni Mladen Milidragović.

Batar je izjavio da je Kočićeva ugledavsi policiju pred kućom pokusala pobjeći, odbacivsi usput svoj novčanik u kojem je, pored dokumenata, pronađen zamotan najlon sa praskastom materijom.

"Praskaste materije kao i digitalna vaga na kojoj su bili ostaci praskastih materija pronađeni su u stanu", kazao je Batar.

Nadam se da ce ovi dileri dobiti pravu kaznu. Sta su mladosti unistili :(

[ispravljena su neka slova, da je pregledno za citanje, FLASH]

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
Nadaj se samo....A ti vjerujes svemu sto procitas? Pa jarane prvo bi trebali samiu sebe pohapsiti... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2006, 10:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Daj behare učini nešto povodom tvog fonta, davno sam bio u JNA.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2006, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
hahahahahahahaha...e Bok te sacuva´ da Bo´dá!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2006, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Za informaciju svima koji ovo čitaju, prošle sedmice su svi osumnjičeni osuđeni na kazne od 3.5 do 6 godina zatvora za trojicu prvooptuženih, ukupno su ispušili preko 60 godina. Hvala Bogu da bar jedan slučaj Tužilaštvo završi kako treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Da tužilaštvo je pod političkim pritiskom malene strpalo u zatvor kojima su gornje tate smjestile. Što se mene tiče poznato je da upravo oni čija lica se pojavljuju po TV ekranima su distributeri droge, naravno u saradnji sa ambasadama od USA pa na dalje i to je najprofitabilnija trgovina.

Serem se na tužilaštvo satanskog sistema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
E...pusti vodu kad vec seres.
Ako pljujes tu pricu,onda skupi raju pa idite tuci dilere
i tjerajte ih iz naselja. U suprotnom budi zadovoljan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik

JHBX je napisao:
Da tužilaštvo je pod političkim pritiskom malene strpalo u zatvor kojima su gornje tate smjestile. Što se mene tiče poznato je da upravo oni čija lica se pojavljuju po TV ekranima su distributeri droge, naravno u saradnji sa ambasadama od USA pa na dalje i to je najprofitabilnija trgovina.

Serem se na tužilaštvo satanskog sistema.

Pa nisu oni baš tako maleni, to je 15tak ljudi. Ne znam kolika je tržišna vrijednost gudre koja je kod njih zaplijenjena ali sigurno nije neka sića. Očito je da ne razumiješ obim čitavog posla koji je potreban da se pripremi hapšenje i optužnice protiv 15tak ljudi koliko je policija uhapsila u ovoj grupi. Za svakog pojedinačno se mora dokazati djelo sa materijalnim dokazima u vidu zaplijene droge, inače ga ne mogu ni pritvoriti. Govorimo o sedmicama, ako ne i mjesecima rada. Za ovaj slučaj policiji treba stvarno priznati dobar posao jer nije ništa procurilo. Zamisli ti da si inspektor u narkoticima i da radiš za 500njak KM mjesečno i vodiš istragu protiv nekoga ko rukuje sa stotinama hiljada. Nije uopšte komplikovano prodati takvu informaciju a ti bi likovi to fino nagradili. Pa ti onda seri po policiji, lako ih je sviju gledati kroz prizmu onih što ti otimaju lovu na ulici kad voziš, ja lično ovoj ekipi što je to izvela skidam kapu.

Kamo sreće da svake sedmice hapse po jednu takvu ekipu. Ono što sam ja čuo da su nakon hapšenja ove i one druge ekipe u BL (ekipa sa Lauša koja nije samo radila gudru nego su radili i ukradena auta, kod njih su nađena 4 auta) u nekih dve sedmice naglo skočile cijene heroina na BL tržištu zbog nestašice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2006, 21:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2005, 17:23
Tata Bilic inace policajac vec 25god uveo sina Bilica u posao.

Ima ipak malo pravde 8)

Ko to kaze, ko to laze Nokia je mala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 07:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Dobro su vas izaprali i kroz medije pa vjerujete tim kriminalcima koji svoje male doušnike predadoše ''nekakvom'' tužilaštvu, a posao i dalje cvijeta. Lako bi moglo biti da im tate mate ubrzo pomognu i da ovi izađu brzo iz zatvora. Svačemu vi slijepo vjerujete, a stvar ne preispitivate, a šta biste rekli kad bih vam rekao da se gudra valja usred Banskog dvora i koristi i lako onjuši unutar?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 14:31 
Pripravnik
Pripravnik

Kopac-BL je napisao:
Tata Bilic inace policajac vec 25god uveo sina Bilica u posao.

Ima ipak malo pravde 8)

Boško Bilić je dobio 6 godina zatvora. A njegov sin Ljubiša je dobio, ali ne znam koliko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

JHBX je napisao:
Dobro su vas izaprali i kroz medije pa vjerujete tim kriminalcima koji svoje male doušnike predadoše ''nekakvom'' tužilaštvu, a posao i dalje cvijeta. Lako bi moglo biti da im tate mate ubrzo pomognu i da ovi izađu brzo iz zatvora. Svačemu vi slijepo vjerujete, a stvar ne preispitivate, a šta biste rekli kad bih vam rekao da se gudra valja usred Banskog dvora i koristi i lako onjuši unutar?

Teorija zavjere br. 1459, možda?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]