progression je napisao:
U banjaluci je nemoguce tako nesto iz vise razloga. Prvi jeste sto je drustvo toliko ustogljeno (glavni razlog) tako da svako ko obuce majicu bez rukava je peder, ili ako slucajno muskarac zaplese (recimo u titanijumu) automatski je pedercina ona susta.
progression,
imas potpuno pravo,nesto slicno sam doziveo prosle godine bas u titanijumu,medjutim mislim da to ipak nije jedini razlog,karneval tipa Brazil i nije za nas,jer oni ne plesu sambu,nego zive taj nacin zivota,to je njihov nacinalni ples kao sto je kolo nas nacionalni ples.
progression je napisao:
Tako da je nemoguce da se poskidamo i plesemo jer cemo odmah biti iskljuceni iz ovog super-drustva. Drugi razlog (koji je vec neko spomenuo) jeste cijena svega toga, treci je temperatura u februaru, al ajd moze biti u julu, ali opet imamo gore dva parametra koja onemogucuju treci i tako u krug.
Naravno da je problem lova,jer to je ipak neko veliko ulaganje i pitanje je da li bi se vratila ulozena sredstva,a sto se tice vec pomenutih koncerata narodne muzike i konstatacije da za to ima para,mislim da je to lupanje gluposti,jer ni jedan koncert se ne oraganizuje zbog zabave,nego zbog profita,a osim toga u celoj ex-YU zivo nesto malo vise stanovnika,nego u Riu.