banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Bibliotekarka
PostPoslato: 21 Maj 2005, 12:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2001, 01:00
Mislite li i vi da sve nase salterase treba maljem po glavi?
Juce dolazim u biblioteku da dignem neke nove knjige, i zaboravila postupak sa onim karticama..svako ih ispunjava sam. Koza za salterom(stara zena) me je toliko iznapadala da ja nisam mogla da vjerujem da mi se to desava. Dakle, molim je za pomoc, kazem da sam zaboravila sta treba da radim, a ona, sa malim pauzama vrijedja jedno 10 minuta!! I to ne djeluje ljuto, isfrustrirano, samo mi mirnim glasom govori da je djeci iz osnovne skole dovoljno da im se tako jednostavna radnja objasni jednom a da sam ja student, govori kako postoje samo tri rubrike, kako sve to ne moze biti jednostavnije nego sto jeste.
Kulturno sam se branila, a kasno sam se sjetila da to nije trebalo da radim. Doslo mi je da se vratim i da joj pocupam svu kosu s glave, ali nisam. Mislim, cijeli dan sjedi za pultom i gleda kroz prozor, stranke joj dolaze svake prestupne i jedino sto treba da radi je da se njima obrati i da im pomogne. Kasnije sam se zbog nje jos i posvadjala s momkom i unistila mi je dan. Ti ljudi moraju doci sebi!!!!

Jedva cekam da procitam knjige, kad ih budem vracala ponijecu sa sobom boksersku rukavicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Zena na shalteru (u 95 % slucajeva)=OSTROKONDZA

Mislim da je to svima jasno oduvijek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Jel' ima neko sa ETF-a?? Najreprezent. primjerak takvog tipa zene je "gospodjica" (oopss, ma sta ja to rekoh :oops: ) Duska Vujanovic, referent u stud. sluzbi. Neudata, duboko iskompleksirana, kivna najvise na svoj zivot i polozaj! Nemajuci izbora da ucini bilo sta da popravi svoje stanje istresa se na jadnim studentima :x. Mnogi su imali vise problema sa njom nego sa pojedinim profesorima na ispitima. Ne znam da li je jos uvijek na ETF-u ili su joj najzad dali nogu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2005, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Michigenac je napisao:
Duska Vujanovic, referent u stud. sluzbi. Neudata, duboko iskompleksirana, kivna najvise na svoj zivot i

a pa sine to je bar lako...prvi ko je dobro ....zguzi rijesio vam je svima problem..pa niste vi studenti vise djeca brate mili.......ih :D

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2005, 00:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
The Godfather je napisao:
a pa sine to je bar lako...prvi ko je dobro ....zguzi rijesio vam je svima problem..pa niste vi studenti vise djeca brate mili.......ih

E brate,znam jednu bibliotekarku(citaj bogomoljka) :D iz srednje za koju nema tog junaka koji bi se s njom po'vatao :lol: .A znam i jednu iz studentske sluzbe koja je dusa od zene(a i zgodna k'o avion). Sta reci...

Vrh

Tema posta: Re: Bibliotekarka
PostPoslato: 22 Maj 2005, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
LadyBug je napisao:
Dakle, molim je za pomoc, kazem da sam zaboravila sta treba da radim, a ona, sa malim pauzama vrijedja jedno 10 minuta!! I to ne djeluje ljuto, isfrustrirano, samo mi mirnim glasom govori da je djeci iz osnovne skole dovoljno da im se tako jednostavna radnja objasni jednom a da sam ja student, govori kako postoje samo tri rubrike, kako sve to ne moze biti jednostavnije nego sto jeste.

....ahahahahahaha...pa ovo je bas tortura iz filmova...
I ne treba ih maljem. Treba smisliti nesto pametnije
a da cijeli dan radi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
mrzim te sa saltera zene...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ko nije bio na salteru u studnstkoj sluzbi na ETF-u ne zna sta je pakao. godinama nas vec gnjavi. ako nista drugo onda te barem teta sa saltera tjera da sto prije zavrsis faks. da je sto manje gledas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e, pa zato su nju i postavili tamo..... radi boljeg prosjeka :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Michigenac je napisao:
Jel' ima neko sa ETF-a?? Najreprezent. primjerak takvog tipa zene je "gospodjica" (oopss, ma sta ja to rekoh :oops: ) Duska Vujanovic, referent u stud. sluzbi. Neudata, duboko iskompleksirana, kivna najvise na svoj zivot i polozaj! Nemajuci izbora da ucini bilo sta da popravi svoje stanje istresa se na jadnim studentima :x. Mnogi su imali vise problema sa njom nego sa pojedinim profesorima na ispitima. Ne znam da li je jos uvijek na ETF-u ili su joj najzad dali nogu!

Da jos uvijek je tamo, i jos uvijek ima svoje mracne dane : )
I mislim da nece skoro da ode sa tog mjesta... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
te ostrokondze ne podnosim. Sa bibliotekarkom sa se nesto posvadjao, pa sam je isao podjebavati par puta, al sad smo u dobrim odnosima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
znaci ona karakondzula jos radi u SS na ETFu ?
a ima li onog njenog pomocnika japanske bube ? i on mi je vadio mast
nevjerovatno je kako su vise manje sve salterasice nakrivo nasadjene osobe i kako su spremne za vrijedjanje i svadju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 10:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
BSE je napisao:
znaci ona karakondzula jos radi u SS na ETFu ?
a ima li onog njenog pomocnika japanske bube ? i on mi je vadio mast
nevjerovatno je kako su vise manje sve salterasice nakrivo nasadjene osobe i kako su spremne za vrijedjanje i svadju

Pa ako mislis na Bundala, nema, covjek je umro prije nekoliko godina...posljednjih godina je sa njom radila jedna mlada gospodjica sa kojom si mogao i popricati...ali dade otkaz...nije valjda mogla izdrzati sa "tetkicom" u istoj kancelariji :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Sta ste se okomili na jadne zene?
Pa da vi tamo (mislim na bibliotekarke) cijeli dan radite, sjedite, gledate kroz prozor, disete, gledate kroz biblioteku, ponekad i ustanete iz stolice, ponovo sjednete i gledate, pa malo prosetate, pa ponovo sjednete i gledate kroz prozor, pa jos povrh svega i musteriju ljub... ovaj (pod navodnicima), "ljubazno" usluzite, pa mu cak i knjigu morate naci i upisati ga... Ma tezak je to posao, nema sta!
I vi (na vas mislim) bi bili tak'i kad bi se tako svaki dan umarali i premarali od posla... :D
Jadne su te zene...
Jos ih vi zivcirate... ccc...
Pa znate li vi kako je toj jadnoj, premorenoj zeni... :D

E izgleda da znate... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]