banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 05:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: 25.maj. dan mladosti
PostPoslato: 25 Maj 2005, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
pojacajte zvucnike

http://www.slobodnajugoslavija.com/titoSlike.html

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2005, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
drigi je napisao:

Sretan dan mladosti :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 15:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Sretno i od mene. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
http://www.sloreactor.com/forum/uploads/post-25-1085485684.jpg

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 18:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Malo cu biti grub kad ovpo kazem ali zante prije se govorilo "Piniri svih zemalja, ujedenite se" a danas se govori: "Pioniri svih zemalja probudite se, vic je prosao" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Da, i zato je sada stiglo "zlatno doba " u kojem smo "svi srećni".... :roll:

Sretan vam dan mladosti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Imam neki cudan osjecaj da ce ovo da predje u smaranje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
BLJAK!!!

Nešto me štrecnu sjećanje na ta "dobra stara vremena". Sjetih se kako su nas tjerali na taj dan da izađemo na ulicu i čekamo jebenu štafetu po kiši i da mašemo da bi nas mogli snimiti za TV. Bljak!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam za tebe al` ja bih rado stajao i danas na kisi kad bih znao da kad zavrsim skolovanje da cu imati buducnost i dobar zivot

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Turbo Grom je napisao:
Da, i zato je sada stiglo "zlatno doba " u kojem smo "svi srećni".... :roll:

Sretan vam dan mladosti

Bili ste srecni jer nista niste radili ,bili ste ko parziti.isli ste na posao kad ste htjeli,niko nije mogao da vam da otkaz,dobivali besplatno stanove, .............dok su drugi bili proganjani ,zatvarani,ubijani,danas i pored strane okupacije imamo koliko toliko slobode i nestrahujemo da nas noc proguta kao sto je gutala ljude za vrjeme komunistickog rezima,danas svi imamo jednake sanse i svako ko je imalo sposoban moze dobro da zivi i zaradi,a ne ko za vrjeme komunizma kad ljudima nije davana sansa i svi su stavljani u isti kos.........................

BILO NEPONOVILO SE

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:56 
Pripravnik
Pripravnik

BSE je napisao:
ne znam za tebe al` ja bih rado stajao i danas na kisi kad bih znao da kad zavrsim skolovanje da cu imati buducnost i dobar zivot

To je i moj stari za mene mislio i vjerovao u taj sistem, pa opet dočekah rat kad sam krenuo u srednju školu. Pokazalo se da je njegovo očekivanje bilo pogrešno i da je bilo bolje da je sprašio u Kanadu kad je mogao zajedno sa trećinom moje familije koji su već bili otišli tamo. On je naivno mislio da će zauvjek biti stanje kao što je bilo u SFRJ, malo radiš, a imaš love, dobijaš štošta za džabe, i da to niko nikad neće naplatiti. On se rugao našim rođacima koji su se patili u Kanadi, a vidi sada. Ja sam sad ovdje bijednik kao što si pretpostavljam i ti (bez uvrede), a oni imaju normalne živote. Pa ti vidi ko je živio u zabludi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik

cetnikBL je napisao:
Bili ste srecni jer nista niste radili ,bili ste ko parziti.isli ste na posao kad ste htjeli,niko nije mogao da vam da otkaz,dobivali besplatno stanove, .............dok su drugi bili proganjani ,zatvarani,ubijani,danas i pored strane okupacije imamo koliko toliko slobode i nestrahujemo da nas noc proguta kao sto je gutala ljude za vrjeme komunistickog rezima,danas svi imamo jednake sanse i svako ko je imalo sposoban moze dobro da zivi i zaradi,a ne ko za vrjeme komunizma kad ljudima nije davana sansa i svi su stavljani u isti kos.........................

BILO NEPONOVILO SE

Potpuno se slažem. Nema 'ljeba bez motike. Full respect, brate!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
oOo je napisao:
BSE je napisao:

To je i moj stari za mene mislio i vjerovao u taj sistem, pa opet dočekah rat kad sam krenuo u srednju školu. Pokazalo se da je njegovo očekivanje bilo pogrešno i da je bilo bolje da je sprašio u Kanadu kad je mogao zajedno sa trećinom moje familije koji su već bili otišli tamo. On je naivno mislio da će zauvjek biti stanje kao što je bilo u SFRJ, malo radiš, a imaš love, dobijaš štošta za džabe, i da to niko nikad neće naplatiti. On se rugao našim rođacima koji su se patili u Kanadi, a vidi sada. Ja sam sad ovdje bijednik kao što si pretpostavljam i ti (bez uvrede), a oni imaju normalne živote. Pa ti vidi ko je živio u zabludi.

ovdje je problem sto su ljudi mutirali u komunizmu,svi ocekuju da im drzava da nesto,posao,stan,platu,buducnost pa nema vise tite i partije ,nema vise samoupravljanja svak treba da zivi od svog rada i zaradi svoju platu,svak treba da se sam snalzi

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik

cetnikBL je napisao:
ovdje je problem sto su ljudi mutirali u komunizmu,svi ocekuju da im drzava da nesto,posao,stan,platu,buducnost pa nema vise tite i partije ,nema vise samoupravljanja svak treba da zivi od svog rada i zaradi svoju platu,svak treba da se sam snalzi

A da i ne govorimo o i danas (15 godina poslije) veoma široko rasprostranjenoj praksi pokazivanja apsolutne neodgovornosti prema svom poslu koja datira upravo iz gore opisane klime. Totalno uništen narod, a sve za 50 godina "Dembelije".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Daj cetnik ne laprdaj (kad moram tako da se izrazim)
Kad se to nekome nesto davalo ....
Citiraj:
svi ocekuju da im drzava da nesto,posao,stan,platu,buducnost pa nema vise tite i partije

A to sto su se s takvim potpisima proganjali ... skidam kapu.
Samo da ih je jos i iskorijenio ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ljudi, bez politike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa to ti je kad nepismenim budala das da dodju na vlast
da je ostalo kako je bilo mislim da bi sve bilo dobro
inace koliko sam imao prilike da se uvjerim ovdje u Bosni su ljudi inace lijeni a rugaju se crnogorcima tako da je komunizam samo to odrzao

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 13:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Ne znam otkud misljenje da se nije radilo.
Velika vecina je posteno radila i zivjela ... a ostali, boze moj takvih ima svugdje.

I danas bi se radilo, jer mi smo vrijedan narod .... samo losa nam je motivacija. Rad totalno obezvrijedjen, politika - takva kakva je, nesigurnost u svakom pogledu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ezane koliko je meni poznato ovdje su ljudi u toku radnog vremena bili svuda samo na poslu ne, svi rjesavali svoje obaveze u toku radnog vremena, pauza od 30 min. za kafu je bila oko sat i nesto a umjesto 1h za rucak to je znalo biti i preko 2h
no ipak posla je bilo a ljudi su koliko toliko htjeli da rade
a sad posla nema, ono malo sto ima radnici misle da im rad vrijedi mnogo a poslodavci zele da to bude dzabe
bljuah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
U svakom slucaju je bilo bolje nego sada.Da li se radilo manje ili vise,to necu da komentarisem ali je cinjenica da se lijepo zivjelo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]