banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 11:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2005, 13:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2005, 09:35
Drage sugradjanke i sugradjani sigurno se pitate o cemu se radi.Za nas je karakteristicno da nismo ni svjesni toga kakve kvalitete imamo, za razliku od zapada, kao sto rece koleza patriot boys,koliko smo mi daleko od njih, najbolji je pokazatelj postojanje Antropomorfnog vrta(za razliku od zapadnog zooloskog vrta)koji se nalazi dolje izmedju lesnine i autobuske i ciji su kapaciteti potpuno neiskoristeni u onom smislu zbog cega je on i napravljen.
Tu su svaki dan izlozene sve vrste antropomorfnih pojava,od homosapiensa do doktora nauka.sa konstatacijom da populacija naucnika,prosvjetnih radnika,inzenjera,pravnika, i svih onih koji su isli u skolu jedno 20 god. iz dana u dan raste.Kakav spektakl, je prepusten na milost i nemilost propadanju, ja apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu ocuvanju parka i dodju svake nedjelje ili recimo utorka kad je izlozba u jeku i kupe koju sitnicu.Sve vrste su iza tezgi nadrogirane i bezopasne za bijelog covjeka, ali se cuvajte da vas rumena vrsta ne zakine.
Mi uvijek trazimo hljeba preko pogace.Odnosi se na ovog lika sto hoce da otvaranjem zooloskog vrta, konkurise nasem antropomorfoloskom.Nema nikakve sanse, a evo i razloga.
1.mjesto na kojem otvara zoo vrt- uzmimo cinjenicu da ze 15. min laganog hoda je potrebno ga bi se stiglo iz centra do Krndije(to je suma iza paprikovca) tu imate sve vrste kao u zoo vrtu, a Krndija nije ni na pola puta gdje ovaj planira da otvori zoo vrt.
2. svaki normalan covjek je protivnik postojanja zoo vrtova.Ako smo mi ljudi skloni tome da sebe zatvaramo u kaveze zbog nekih razloga niko nam ne daje za pravo da tolike zivotinje zatvaramo da bi smo na njihovoj muci zaradjivali.Uostalom ionako niko ne gleda opstanak, vec gleda vikom, drugim rijecima svi bi dosli u taj vrt samo da poslije kazu :"e bio sam u vrtu", i to je to ,a ne zbog nekih prirodnih fenomena

molim ljude sa idejama da daju prijedloge kako mozemo ovaj nas vrt uciniti jos zanimljivijim ,raznovrsnijim, ludjim ili kako god..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hmmm pa taj antro....vrt ili u narodu poznat kao stocna pijaca bi trebalo da se zatvori ili da se izmjesti negdje u Zaluzane jer se takve stvari desavaju u ruralnim sredinama a posto dosta ljudi tripuje da je BL grad znaci da nam taj vrt nije potreban tu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
E svaka ti cast... :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2005, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
taj zoo vrt je osudjen na propast unaprijed. narod ce jednom da ode (ja necu jer sam protivnik zoo vrtova) i poslije caooooo...

Vrh

Tema posta: mozemo li prestati
PostPoslato: 02 Mar 2005, 20:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2003, 02:05
Na tom mjestu sve se vidi a u ostalim dijelovima grada to je prikriveno betonom i spustenim roletnama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]