Danjamin je napisao:
@Umjetnik, ne znam šta ti nije jasno? Ako vakcinacijom ublažavamo simptome na nivo blaže ili jače prehlade (što je i više nego dovoljan razlog za vakcinaciju imo), samim tim bi život mogao da se nastavi normalnim tokom. Mislim, još nismo imali pandemiju zbog prehlade. Ne postoji 100% zaštita ni od čega, niti garancija dugog života. Ljudi bi se i dalje razboljevali i neki nažalost umirali, ali u puno manjem broju.
Sve u svemu, na osnovu ličnog iskustva, velika većina vas antivaksera se prvenstveno inati. Vrlo mali broj vas se istinski plaši i brine o posljedicama. Time ste sve rekli o svom karakteru...
Да би живот могао да настави својим током? Хмм... По мом мишљењу, ако се сви вакцинишу и кренемо да ходамо без маске, без дистанци, са свим елементима живота ког смо имали и раније, корона ће се слободно ширити, слободније него сад, биће више заражених и то ће све бити ок јер ће бити на нивоу прехладице.
АЛИ само под једним условом!
Да вакцине, тачније имуни систем у људима буде спреман да се одбрани такође и од нових мутација вируса, који ће, свакако, мутирати и унапрјеђивати се. Јел' да? А ако се појави у међувремену нови сој, 100% становништва "апдејтовано" антивирусним системом тек за само "претходну верзију", онда кита, да извинеш. Опет стигао вирус ког претходна вакцина баш и неће спријечити, да тако кажем. Е јебига онда.
И чекај мало, ти ме сврстала у антиваксере?

Дај стварно, по чему сам ја антиваксер?

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!