danijell je napisao:
Ima li od ovih ikakva pohvala za ovu našu vlast koje se bavi koronom pa skoro najliberalnije u Evropi. Dobro, ima i to svoju cijenu. Evo u Srbiji u septembru 35% više umrlih nego prošle godine koja je isto bila korona godina... Ali to je cijena koju smo spremni da platimo, zar ne? Za ignorisanje lažne pandemije.
Citiraj:
Broj umrlih u Republici Srbiji u periodu januar - septembar 2021. godine iznosio je 93 713 i, u odnosu na isti period prethodne godine, kada je broj umrlih bio 78 445, beleži se rast od 15 268 ili za 19,5%.
Danjamin je napisao:
Nego šta, bilo bi ili vakcinacije ili sjedi u kući. Šta misliš kako su 72. za par dana vakcinisali 18 miliona ljudi. Uglavnom, meni je šokantno i žalosno da u 21. vijeku postoje ljudi kao ti koji ne vjeruju u nauku. Ne znam da li je to do kućnog odgoja, slabog obrazovanja, okoline ili šta već. A kad već pričaš o strahu, meni se čini da si ti taj koji se plaši. Ili se inatiš iz ko zna kog razloga. Realne razloge nemaš, jer sigurno si dosad masu puta popio terapiju lijekovima od kojih svaki ima bar jednu ozbiljnu nus pojavu, o alkoholu, duvanu i rekreativnim drogama da ne pričam.
Covid vakcina je eksperimentalna, nevezano što je odobrena. Ljekovi i vakcine koje su u široj upotrebi, nisu eksperimentalne, već ispitane i odobrene na ispravan način. I vakcina za gripu. Toliko o tvom obrazovanju i poznavanju nauke.
Nego, za tebe je u redu da sa kovid potvrdom širiš zarazu dalje ?
Umetnik je napisao:
Castra je napisao:
U Austriji lockdown za sve od ponedeljka, od 01.02.2022. obavezna vakcinacija najavljena...
Идемооуу, смрт народу, слобода фашизму

Samo jako.