fantastikus1 je napisao:
Ovo je samo moje mišljenje:
-Virus će sigurno mutirati
-Postojece vakcine će se morati sve iskoristiti pa onda će se ako je potrebno koristiti modifikovane vakcine (šteta je da propadnu)
-Ako je virus bezopasan za ljude-to će biti objavljeno što je moguće kasnije...
-Istina ili nešto nalik na istinu o trenutnoj situaciji će se saznati za otprilike 30-ak godina...
Neka nam je dragi Bog u pomoći do tada
Вирус мутира, а и да не мутира, имунитет од вакцине траје један краћи период, након тога шипак, дакле очигледно је да ће вакцинација морати да се спроводи код сваког појединца сваких пола године-годину, колико траје имунитет.
Што се тиче приче о антиваксерима и убјеђивању у нешто, брате, свеједно ми је, нека људи мисле и раде шта хоће. Слободно се сви вакцинишите, немам проблем са тим, чак штавише, будите моји покусни зечеви, примајте дозе, верзије вакцина,а ја ћу да посматрам ефекте, могуће нуспојаве и одлучујем шта и како

. На крају, ако вакцина толико дјелује, ви вакцинисани ћете сузбити корону, док ја нећу морати ни примити боцу нити ћу се заразити, идеалан сценарио
Зато, антиваксери, тишина, нек' се народ вакцинише, они ће у рат против короне да ми не морамо.

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!