Citiraj:
Aleksandar MK
Što se tiče duela, Baja imao blizu 100 000 glasova prednosti na prošlim izborima. Ne znam kakve bravure Tadić mora izvesti da bi to stigao. Da je neka uticajna figura koja može obezbjediti međunarodnu podršku za političku i ekonomsku afirmaciju RS - nije. Porediti Vučića i njega je u najmanju ruku neozbiljno. Odlučnost i želju koju je Vučić pokazao konkretnim prijedlozima i planovima bez previše blaćenja protivnika Tadić nema. Takođe, Tadić kad iznosi svoje ideje ide previše u širinu, predugačko, razvlači temu i previše se posvećuje slabostima protivnika umjesto da da konkretne prijedloge kako i šta. Ono kandidovanje vozača i tjelohranitelja mu nikako nije pomoglo i diskreditovalo ga je kao "poštenijeg" kandidata od Mile.
EDIT: Traženje saveznika u Vučiću i njegovoj stranci je isto bio težak promašaj SDS-a. Osim par osmjeha i rukovanja ništa značajnije se nije desilo (Mile je sigurno molio boga da mu Vučić ne vrati za ono podržavanje Borisa Tadića i želja mu se ispunila), dok je Baja računao na podršku Putina i dobio je + neka konkretna rješenja i dogovore oko plina. Ekstaza koju neki Bošnjaci danas doživljavaju kad čuju naziv stranke i Ognjenovo prezime sigurno nije nešto naročito pozitivno djelovala na srpske birače u RS.
Mada, ja mislim da to nije prevelik problem za Tadića u odnosu na to što ima jako slabašne ljude iza sebe u vidu Bosića, Stevandića, Čavića i sličnih. Da je u SNSD-u borba bi bila mnogo interesantnija. Ovako Mile ima preveliku zalihu glasova od ranije da bi mogao izgubiti izbore.
hoćete li svi vi koji tako tvrdite (znači,ne mislite,već tvrdite),i u slučaju da ishod izbora bude sasvim drugačiji,ponovo od ponedjeljka istim žarom TVRDITI i i neke druge stvari vezane za politiku,i očekivati da budete relevantni i da vas neko sluša?
evo npr,ja unaprijed kažem da neću...ako zaista opozicija izgubi i ove izbore,i ovi nakon svega ostanu i 13 godina na vlasti,ubuduće šta god počnem TVRDITI na forumu vezano za politiku,umjesto odgovora ili rasprave,samo mi citirajte ovo što ću napisati ispod
ZA POLITIKU SAM GLUP KO NOĆ!!!

Citiraj:
A niko ne govori sta ce biti ako se desi isto tako realna opcija, da SNSD uzme sa 3-5% glasova vise..ostaje isti smjer, ista putanja, zar ne?

SDS je vec ko da gledam spremio izgovore..
ponoviću još jednom...pobjednik duela dodik-tadić-NOSI SVE!!!
irelevantno je i ovo cvijanovićka-ivanić,pa čak i izbori za narodnu skupštinu RS...obrazložio bih još jednom,da ne žurim na Šetnju za promjene