banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2014, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moglo bi se organizovati kakvo skupno gledanje i kladjenje :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bila bi ovakva atmosfera,kao na ovom šahovskom meču...You'll Never Walk Alone :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9auMVfKTfvA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
ferdinand je napisao:

PKT...izjava sa zeljom da imas bmw i ostvarivanjem iste je nesto najgluplje sto sam procitao na ovom forumu.

Ne znam zašto misliš da je advokatu teško zaraditi za takav auto. Ne znam zašto je ta izjava gluplja od nekih izjava koje govore o promjenama u RS u slučaju promjene vlasti (a do promjene vlasti neće doći, ili će ostati stara vlast ili će se vratiti još starija vlast).
Ako ti pišeš sve same dubokoumne komentare, pa zašto se onda spuštaš na moj nivo i čitaš ono što ja napišem?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
PKT je napisao:
Ti ne vidjeh tako nešto jer nisi gledao tako nešto. Auto je stvar ambicija, ako ga dovoljno želiš imaćeš ga.
Ne obazireš se na to što je čovjek bio u vojsci. Naravno da ga to ne čini poštenim političarem, ali ni skup auto ga ne čini lažljivcem.

Ти не видјех?!? Да ли биХ сте били љубазни да поновите? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
:)

Sve sami pjesnici...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 14:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Nazalost SDS je prerastao u probosansku stranku..to se vidi po njihovom djelovanju zadnjih godina..Niko nije vise suza prolio nego sarajevska secija kad su Mirko Sarovic i SDS otisli iz vijeca ministara...sarovica su u nebo digli,cak proglasili nanajboljim ministrom ikada.
A onda je Mladen Bosic odrzao govor proljetos na skupu u FPN u Sarajevu i jasno i glasno rekao da su oni probosanci.Cak je poznati muslimanski ekstremista i profesor na FPN Sacir Filandra podrzao SDS i za Bosica rekao da je probosanski politicar.Imamo previse dokaza da oni vodeprobosansku politiku.Izjave i djelovanje onog medjeda Obrena Petrovica u Doboju.

Ako ne znas za koga glasati dovoljno je otici na muslimanske forume i gledati muslimanske medije,samo ce ti se kazati..Nije Dodik cvijecka ali je nazalost manje zlo od ovih probosnakih snaga....jadna nam majka ako ovi probosanci dodju na vlast....zato treba birati manje zlo

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nadam se da ce mi nestati struje veceras u 10

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:33 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Nije Derventa Lauš da nestane struje. 8)

Što se tiče duela, Baja imao blizu 100 000 glasova prednosti na prošlim izborima. Ne znam kakve bravure Tadić mora izvesti da bi to stigao. Da je neka uticajna figura koja može obezbjediti međunarodnu podršku za političku i ekonomsku afirmaciju RS - nije. Porediti Vučića i njega je u najmanju ruku neozbiljno. Odlučnost i želju koju je Vučić pokazao konkretnim prijedlozima i planovima bez previše blaćenja protivnika Tadić nema. Takođe, Tadić kad iznosi svoje ideje ide previše u širinu, predugačko, razvlači temu i previše se posvećuje slabostima protivnika umjesto da da konkretne prijedloge kako i šta. Ono kandidovanje vozača i tjelohranitelja mu nikako nije pomoglo i diskreditovalo ga je kao "poštenijeg" kandidata od Mile.

EDIT: Traženje saveznika u Vučiću i njegovoj stranci je isto bio težak promašaj SDS-a. Osim par osmjeha i rukovanja ništa značajnije se nije desilo (Mile je sigurno molio boga da mu Vučić ne vrati za ono podržavanje Borisa Tadića i želja mu se ispunila), dok je Baja računao na podršku Putina i dobio je + neka konkretna rješenja i dogovore oko plina. Ekstaza koju neki Bošnjaci danas doživljavaju kad čuju naziv stranke i Ognjenovo prezime sigurno nije nešto naročito pozitivno djelovala na srpske birače u RS.

Mada, ja mislim da to nije prevelik problem za Tadića u odnosu na to što ima jako slabašne ljude iza sebe u vidu Bosića, Stevandića, Čavića i sličnih. Da je u SNSD-u borba bi bila mnogo interesantnija. Ovako Mile ima preveliku zalihu glasova od ranije da bi mogao izgubiti izbore.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 09 Okt 2014, 15:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Scenario da SDS dobije izbore smo prosli, sta bi bilo kad bi bilo.
A niko ne govori sta ce biti ako se desi isto tako realna opcija, da SNSD uzme sa 3-5% glasova vise..ostaje isti smjer, ista putanja, zar ne? :)

SDS je vec ko da gledam spremio izgovore..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Aleksandar MK

Što se tiče duela, Baja imao blizu 100 000 glasova prednosti na prošlim izborima. Ne znam kakve bravure Tadić mora izvesti da bi to stigao. Da je neka uticajna figura koja može obezbjediti međunarodnu podršku za političku i ekonomsku afirmaciju RS - nije. Porediti Vučića i njega je u najmanju ruku neozbiljno. Odlučnost i želju koju je Vučić pokazao konkretnim prijedlozima i planovima bez previše blaćenja protivnika Tadić nema. Takođe, Tadić kad iznosi svoje ideje ide previše u širinu, predugačko, razvlači temu i previše se posvećuje slabostima protivnika umjesto da da konkretne prijedloge kako i šta. Ono kandidovanje vozača i tjelohranitelja mu nikako nije pomoglo i diskreditovalo ga je kao "poštenijeg" kandidata od Mile.

EDIT: Traženje saveznika u Vučiću i njegovoj stranci je isto bio težak promašaj SDS-a. Osim par osmjeha i rukovanja ništa značajnije se nije desilo (Mile je sigurno molio boga da mu Vučić ne vrati za ono podržavanje Borisa Tadića i želja mu se ispunila), dok je Baja računao na podršku Putina i dobio je + neka konkretna rješenja i dogovore oko plina. Ekstaza koju neki Bošnjaci danas doživljavaju kad čuju naziv stranke i Ognjenovo prezime sigurno nije nešto naročito pozitivno djelovala na srpske birače u RS.

Mada, ja mislim da to nije prevelik problem za Tadića u odnosu na to što ima jako slabašne ljude iza sebe u vidu Bosića, Stevandića, Čavića i sličnih. Da je u SNSD-u borba bi bila mnogo interesantnija. Ovako Mile ima preveliku zalihu glasova od ranije da bi mogao izgubiti izbore.

hoćete li svi vi koji tako tvrdite (znači,ne mislite,već tvrdite),i u slučaju da ishod izbora bude sasvim drugačiji,ponovo od ponedjeljka istim žarom TVRDITI i i neke druge stvari vezane za politiku,i očekivati da budete relevantni i da vas neko sluša? :D

evo npr,ja unaprijed kažem da neću...ako zaista opozicija izgubi i ove izbore,i ovi nakon svega ostanu i 13 godina na vlasti,ubuduće šta god počnem TVRDITI na forumu vezano za politiku,umjesto odgovora ili rasprave,samo mi citirajte ovo što ću napisati ispod :lol: :lol:

ZA POLITIKU SAM GLUP KO NOĆ!!!

8)

Citiraj:
A niko ne govori sta ce biti ako se desi isto tako realna opcija, da SNSD uzme sa 3-5% glasova vise..ostaje isti smjer, ista putanja, zar ne? :)

SDS je vec ko da gledam spremio izgovore..

ponoviću još jednom...pobjednik duela dodik-tadić-NOSI SVE!!!

irelevantno je i ovo cvijanovićka-ivanić,pa čak i izbori za narodnu skupštinu RS...obrazložio bih još jednom,da ne žurim na Šetnju za promjene :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:46 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da će SNSD uzeti više glasova, prije da će izgubiti 2-4 mandata u odnosu na 2010, ali 50% toga će Čubri i Pavić nadoknaditi.

Mislim da je za ovu našu malu, ali dragu republiku najbolja opcija tijesna pobjeda trenutne vlasti. Onda više nema za*ebavanja.

Mada bih ja iz svog zadovoljstva htio vidjeti pobjedu ovih skrpljenih političkih subjekata iz opozicije, da vidim međusobno podapinjanje nogu i izmicanje fotelja ispod gujica u skupštini i povratak Mile na vanrednim izborima tamo negdje u maju iduće godine.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slagzi, ja nisam ekspert za politiku, ali malo je nerealno da bilo koja strana bude previse uvjerena u pobjedu. Zato kazem sve je moguce. Vaskovicu ne vjerujem jer se pokazao kao lazov (ali i dalje citam blog), i siguran sam da je rezultat oko 50-50, na ciju ce stranu prevagnuti saznacemo.. Apsolutno se slazemo, zna se gdje se glavna bitka bije, to smo vec i pisali, duel Tadic Dodik je najbitniji.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 15:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nisam ni mislio na tebe...Ti od prvog dana tvrdiš da će biti bara-bara (kao što će i biti),već na ove UVJERENE :D

Uglavnom,mislim da će Ognjen pobjediti Milu,a onda će se u Narodnoj Skupštini RS pokazati sva "dosljednost" socijalista,dns-a ili čiji glas već zafali,i ako uopšte zafali.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:00 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Moja ekspertska :lol: :lol: procjena je da će mnogo tjesnija borba biti za skupštinsku većinu nego za mjesto predsjednika.

Vidjećemo. Biće zanimljivo, nikad interesantniji izbori, jbt. :D Ali, neka, to je dobro za državu, čim neko dobije ubjedljivo opusti se. Najbolje se radi kad ti neko dahće za vratom.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Mile uzima ubjedljivo. Skupstina ce biti gurava

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Миле узима с 10% разлике. Скупштина гурава...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hoće li biti tog duela?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Kog duela?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skontajte da vozd isfura i ne dodje. :lol: 8)

Najavljuju i nezavisne duel..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 16:41 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]