banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Dec 2011, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Little angel je napisao:
A vuče, kao među sportistima nema gejeva i svi homoseksualni muškarci su sportski tipovi?
To su predrasude!
Vjerujem da je zbog psiholoških problema ili što mu se nešto pomiješalo u genima čovjek gej, niko ne bi svojevoljno odabrao da te tako cjelokupno društvo izopštava - mislim bi neki ekstremni luđaci :)

Znam bar 10 tipova koji izgledaju fizički vrlo slično njemu, a nisu zainteresovani za muške, ali isto znam i tako ponekog mačo muškarca koji obožava da gugla gola muška tijela i samo gleda u noge i dupeta muškarcima - znači ovo sa spoljašnjim izgledom i interesovanjima ne pije puno vode.
Više je sve to u glavi!

У вези тих компарација гријешиш. Нигдје ја нисам рекао да сви антиспортски типови су гејеви,далеко било. Већ сам рекао да овај је тежак случај,класичан примјер феминизираног лика који велики одмор проведе у женском друштву причајући о снижењу хулахопки.

Јбг сад уколико и ти вјерујеш да је СЗО (свјетска здравствена организација) правична и антикорумпирана,не вриједи да ти објашњавам, ја сам и ословио гејеве као болеснике,дакле не као уљезе.

Опет ти кажем нисам генерализовао,нити видим смисао да мој став побијаш комичним аргументима.
А што се тиче онога шта је у глави, осјећам у твом посту контрадикторност,или желиш рећи како је модерно бити геј?!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Nije da i žene u potpunosti nisu homofobi. Sve zavisi od kućnog vaspitanja i vlastitih svetonazora.
A što se tiče same akcije žene-žene i muški-muški, ipak se to ne može porediti, jer ženama fali "alat" :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 22:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0UR9TpdQW4I[/youtube]
Svakim danom napredujemo sve više prema evropskim vrednostima.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
nisu ga jebavali 5% u kuci :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

izgleda da će 2012. biti teška godina za Srbiju, osim što će se zvanično morati odreći Kosova u ime EU, lako se može desiti da dotični pobijedi u BB.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Србија се неће одрећи Косова, истовремено у ББ неће побједит педер нит лезбејка нит транџа 100%.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
A kako ti znaš vuče da on nije igrao košarku i fudbal - samo na osnovu njegovog sadašnjeg izgleda?
Možda je kao dijete bio sitan, slab, bolestan,pa i nije učestvovao u fizičkim aktivnostima i onda su ga od tad još (djeca kao djeca) prozivala i to je dovelo do ovoga:

Mislim u glavi kao stečeno nešto kroz život, ako nije urođeno, nešto je dovelo do toga da se nekoj osobi više sviđa isti pol, da mu je privlačniji.

Saglasna sam i sa ovim da zavisi mnogo toga i od kućnog vaspitanja od vlastitih svetonazora, od toga kako se on do tih svojih godina koje se smatraju zrelim dobom formirao u osobu u kojem okruženju, sa kojim željama, planovima, osjećajima.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vuche znas kako kazu "nikad ne reci nikad" .

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
dtkbl je napisao:
izgleda da će 2012. biti teška godina za Srbiju, osim što će se zvanično morati odreći Kosova u ime EU, lako se može desiti da dotični pobijedi u BB.

Boris Tadić će da izađe pred kamere i izvini se za to, a od Srbije kao dodatni uslov prijema u EU biti traženo da oca od tog pedera osudi na 10-20 godina zbog homofobije i plati odštetu zbog pretrpljene duševne boli.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Little angel je napisao:
A kako ti znaš vuče da on nije igrao košarku i fudbal - samo na osnovu njegovog sadašnjeg izgleda?
Možda je kao dijete bio sitan, slab, bolestan,pa i nije učestvovao u fizičkim aktivnostima i onda su ga od tad još (djeca kao djeca) prozivala i to je dovelo do ovoga:

Mislim u glavi kao stečeno nešto kroz život, ako nije urođeno, nešto je dovelo do toga da se nekoj osobi više sviđa isti pol, da mu je privlačniji.

Saglasna sam i sa ovim da zavisi mnogo toga i od kućnog vaspitanja od vlastitih svetonazora, od toga kako se on do tih svojih godina koje se smatraju zrelim dobom formirao u osobu u kojem okruženju, sa kojim željama, planovima, osjećajima.....

Рецимо да једноставно се бавим једном дјелатношћу у којој долазим до врло занимљивих података,но то сад није толико важно.
Истовремено такође познајем 2 геја и бићу потпуно искрен - гаде ми се. И да не гаде ми се искључиво и једино због тога што припадају тој популацији,већ ми се гаде њихови животни ставови, њихове брутално патолошке идеје, њихов стил облачења,педикири,маникири,шминкање,чупање обрва,константна прича гдје је сукња јефтинија.......

А што се јадних родитеља тиче,то је тек посебна прича, углавном се ради о тако патолошким случајевима (дјеци) која истог тог родитеља кога је стид изаћи из куће третирају као нижу расу,мање вриједног, једном ријечју и поред ове болести (педерлука) они сматрају да су друштвено битнији и да имају право тлачит све. Родитељи у већини тих случајева осим психичких трпе и физичке трауме,а стереотип о педерима као мирним и повученим бићима која не би мрава згазила су још један вид манипулације. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

po meni postoje 2 vrste pedera:

1. gejevi tetkice poput ovog ovdje s kojim se priroda jednostavno poigrala

2. macho pederi poput onog dizajnera Tom Forda i sl. - za njih nemam objašnjenje

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znači po tebi nema pripadnika gej populacije koji se ne oblače feminizirano?
To bi isto značilo i da su sve djevojke koje su lezbe, kako bi muški uvijek rekli - muškarače?

A često i ti jadni, siroti roditelji dovedu do toga da ta ista djeca kojih se poslije stide imaju poremećaje u svojoj psihi i drugačije poglede na život.

Ko nije doživio ne može da zna

dktbl moja prva rečenica - ne može se to samo po izgledu i stilu oblačenja suditi, možda to jeste uglavnom tako, ali u svemu postoje i izuzeci - i ja bih to tako nekako razgraničila u dvije grupe.

Ja nemam ništa protiv ljudi koji imaju drugačije seksualne sklonosti, sve dok mene ne ugrožavaju i meni ne zadiru u život, boli me briga s kim se oni žele sexati, to mi je lako ignorisati, jer ne želim da je ikoga briga isto tako i za moje privatne stvari.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja nemam ništa protiv ljudi koji imaju drugačije seksualne sklonosti, sve dok mene ne ugrožavaju i meni ne zadiru u život, boli me briga s kim se oni žele sexati, to mi je lako ignorisati, jer ne želim da je ikoga briga isto tako i za moje privatne stvari.

tako razmišlja većina heteroseksualaca ali je problem se gejevi ne zadovoljavaju sa tim.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To isto mogu ignorisati! :D
Boli me briga i za to što nisu zadovoljni time!

Nerviraju me parade i slične stvari koje se forsiraju u javnosti - i sa jedne i sa druge strane se pretjeruje, tako da najbolje je da to i stoji individualno da ih toleriše ko želi, ko ne želi neka se i oni pomire sa tim i gotovo :D

Nisu ni hetero ljudi svim zadovoljni, pa šta bi oni sad :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da, ali je glavna fora da se sve sa zapada prekopira i kod nas. A pošto su tamo isti zaštićeni ko polarni medvjedi krenuli su da se bune i kod nas, i to sve uz razne Ldp, fondove, B92, Parade. Malo će duže trajati to na brdovtom Balkanu, al ko i sve ostalo i to će se provući.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2011, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Srbija 2020. godine:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BBrQURcde4I[/youtube]

Spoiler:
:lol: :lol: :lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Danas mi drug reče kako njegova cura ima drugaricu čiji je momak nekad bio homoseksualac. Nevjerovatan obrt situacije... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Jadan momak, samo što će proći, ako bude sreće i popuši pravom baji, bolje od svih vas nolifera :lol:
Gay lobi vuče svoje konce po Srbiji.

A najjače mi je kad se skupe "homofobi" pa glume "jbače u čoporu sa sve plaštevima" iznoseći šta bi mu koji radio u nastupu bijesa.
A i ti navijači, te monoseksualne grupacije, dokazano je da su homofobi negativno nastrojeni prema gejevima zato jer se boje za svoj pakšu i boje se da ih neko ne proglasi pederčinama ako budu normalni i ljubazni prema gejevima.

Ne odobravam i nisam za gejstvo, mislim da to čovječanstvu ne treba, al nikako, al' šta sad ako je neko derpe, taman posla da ga treba ubiti.
A btw, filmovi poput "Čitulja za Eskobara" su vrhunac povraćke.

joooj dokle više sa istim temama, trlababalan....

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2011, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
jellyfish je napisao:
Kako ne shvatate da to nije njegova krivica, vec se covjek tako radja..

Jesi čuo za epigenome, revolucionarno otkriće koje baca novo svijetlo na uticaj gena na nas?

Citiraj:
Identical twins share the same genes and are often startlingly alike. Why, then, should they often meet such different fates one twin developing a serious disease like cancer while the other remains unscathed? In a compelling scientific detective story, The Ghost in Your Genes explores the provocative idea that there may be more to inheritance than genes alone. New clues reveal that a second epigenetic chemical code sits on top of our regular DNA and controls how our genes are expressed, turning them on or off with dramatic consequences for our health.

This revolutionary finding has vital implications not only for treating disease but for how we take care of ourselves. While we inherit the epigenome much as we do DNA, it appears to respond far more to our environment and lifestyles. So our stress levels and what we eat, drink, and breathe may leave an enduring imprint, not just on our own bodies but on the generations to come. In a tour-de-force of scientific sleuthing, NOVA reveals the discoveries that have overturned the old story of inheritance and have profound relevance for how we choose to lead our lives.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo pitanja? Postoje li blizanci, od kojih je jedan strejt, a drugi gej?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]