Little angel je napisao:
A kako ti znaš vuče da on nije igrao košarku i fudbal - samo na osnovu njegovog sadašnjeg izgleda?
Možda je kao dijete bio sitan, slab, bolestan,pa i nije učestvovao u fizičkim aktivnostima i onda su ga od tad još (djeca kao djeca) prozivala i to je dovelo do ovoga:
Mislim u glavi kao stečeno nešto kroz život, ako nije urođeno, nešto je dovelo do toga da se nekoj osobi više sviđa isti pol, da mu je privlačniji.
Saglasna sam i sa ovim da zavisi mnogo toga i od kućnog vaspitanja od vlastitih svetonazora, od toga kako se on do tih svojih godina koje se smatraju zrelim dobom formirao u osobu u kojem okruženju, sa kojim željama, planovima, osjećajima.....
Рецимо да једноставно се бавим једном дјелатношћу у којој долазим до врло занимљивих података,но то сад није толико важно.
Истовремено такође познајем 2 геја и бићу потпуно искрен - гаде ми се. И да не гаде ми се искључиво и једино због тога што припадају тој популацији,већ ми се гаде њихови животни ставови, њихове брутално патолошке идеје, њихов стил облачења,педикири,маникири,шминкање,чупање обрва,константна прича гдје је сукња јефтинија.......
А што се јадних родитеља тиче,то је тек посебна прича, углавном се ради о тако патолошким случајевима (дјеци) која истог тог родитеља кога је стид изаћи из куће третирају као нижу расу,мање вриједног, једном ријечју и поред ове болести (педерлука) они сматрају да су друштвено битнији и да имају право тлачит све. Родитељи у већини тих случајева осим психичких трпе и физичке трауме,а стереотип о педерима као мирним и повученим бићима која не би мрава згазила су још један вид манипулације.