banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2011, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
lider je napisao:
Ali moram posto je bilo i nekih licnih prozivki @ The_new_Statesman ne ucim istoriji samo navodim neke cinjenice,eto reci cu i to pored silnih obaveza koje imam,za par mjeseci pocinjem da snimam emisiju o istoriji Banjaluke,dakle prvo ce biti obradjen Kastel,pa onda i ostale lokacije;) Ti mene nazove nizom glupih pridjeva :"nesposobnog, bezobraznog i vec u startu lazova (loseg doduse)?" ,a ni pojma nemas ni ko sam ni sta sam,ali ajde to govori o tebi.Ja ne zovem da podrzis mene ili nekog mog ,nego zovem te da podrzis sebe da izadjes zbog sebe i svoje djece,da promijenis nesto na bolje.

Vidim da brzo reagujes na licne prozivke a recimo Cemerno, kontejner i debakl na izborima u rodnom Rudom nekako preskaces, kao i bilo kakav drugi konkretan odgovor.

A tvoje 'silne' obaveze me zanimaju kao preklanjski snijeg. Sta? Treba da nas zadivis? Vauuuuu :)

Ja sa svojih deset prstiju i ovo malo glavurde sasvim dovoljno podrzavam sebe i svoju djecu. I nemam kredita ali zato imam toplu kucu, tacnije, vise njih.

Za kraj imam jos jedno pitanje: Spominjao si ubistva, kao i radikalnije mjere. A to upucuje na nasilje. Reci ti meni da li su te obucili da se nosis sa smrcu?
Da li bi mogao majci nekog tvog poginulog sljedbenika, koga si TI posalo u napad i u smrt,pogledati u oci nakon 5-10 godina?

Sta mislis koliko bi njoj bila bitna ta ''borba''? Ili u oci trogodisnjeg djeteta nekog nastradalog mladog policajca?

Da li vas uce tom na tim kursevima? Da li ce vam se ti mentori naci pri ruci kada vam budu trebali? Sta, preskocili su taj dio?

Sad mi posalji Bajica.

P.S. Sve sto sam ranije napisao i dalje vazi.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...samo bez tuce...pistaljke, lonci (prazni), stiropor...to su rekviziti...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Moj rekvizit moze da bude samo pun lonac.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
@ Haniste novac za izgradnju te dionice je uzet za escrow racuna i uplacen je onako kako sam rekao.
@ The_new_Statesman ti si puko,moram ovako da se izrazim,jer stvarno drugacije ne mogu.Jel prodajes drogu pa imas vise kuca i ovakve fixeve u glavi ?! Za Cemerno sam rekao sta je trebalo,kakav kontener pojasni? ,sad vidim da me hoces povezati sa Nasom strankom nisam kontao ispocetka na sta si mislio,ja imam veze sa nasom strankom koliko i Mile Dodik sa cistim obrazom! i za kraj si stavio slag na tortu kakva ubistva ti si puko covjece.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ako izlazi neko na proteste, ne dajte povoda nikome da vas nazovu razularenom hordom koja je jedva docekala da izadje i ruši. Bolje se potruditi i snažnim porukama i masovnošću ostaviti utisak, duže će odjek da traje.

Izzard je napisao:
Ja ću na proteste samo zbog takvih kao ti!

E ako ćeš ti doći, onda ću doći i ja!
Spoiler:
Avionom :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:19 
Pripravnik
Pripravnik

@ Hristov naravno ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
Besparica je napisao:
Moj rekvizit moze da bude samo pun lonac.

...do kada...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Hristove tvoje prisustvo je poželjno u slučaju da me Dodikov plaćenik Besparica nekom polugom ili sličnim borilačkim zahvatom pokuša spriječiti u širenju slobodarskog duha.
Ja se tučem jako slabo, reklo bi se nikako. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Molim te daj mi necim potvrdi to da je avans,nekim linkom,odlukom,bilo cim. Zivo me interesuje. Kako uplacen,je li bio tender?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 23:31 
Pripravnik
Pripravnik

Taj posao ce da odradi tuzilastvo kad dodje vrijeme za to.Tender daj molim te.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Čitajući ovaj topik, primjetio sam nekoliko stvari:
1. Većina vas govori da nema razloga za proteste, jer smo sami izabrali ovu vlast i bolje ne zaslužujemo. E pa ja mislim da nije tako. Vlast nam redovno bira manjina, jer većina ne izlazi na izbore. Dakle, situacija je sljedeća- na izbore izađe 40% birača, pola ih glasa za snsd i tih 20% meni donosi vlast. Tih 20% su oni koji imaju direktnu korist od vlasti (rade u državnim firmama, u stranci su, biznismeni koji sarađuju sa vlašću...). Zašto ostali ne izlaze na izbore, jeste li vi koji pišete ovdje glasali?

2. Većina vas je protiv protesta, jer ne vjerujete onima koji ih organizuju i kažete da nema jasno definisanih ciljeva? Imate li vi ikakav prijedlog, ako vam nije dobro? ako vam je dobro, onda ništa (što bi rekli u peščaniku 8) ).

3. Lider se previše pravda i pokušava na plastičan način da objasni neke priče (više nego očigledno da je većina iz Vaskovićevih tekstova. Ne kažem da nije tako, ali...). Lider, prenio si poruku, ko je shvatio, shvatio je.

Ja mislim da je izlazak na ulicu sasvim legitiman način da se prenese neka poruka, u ovom slučaju da nismo zadovoljni stanjem u državi. Ima ih i mnogo radikalnijih od nas (baš bih volio vidjeti kako bi Mile prošao da je u Grčkoj rekao da će ukinuti neko pravo).
Najgori su mi oni koji kažu:"Ja sam za promjene, kad neko promijeni nešto nek mi javi".
Ja sam za proteste, što više ljudi bude, to će i ovi na vlasti polako početi da shvaćaju da više neće moći raditi kao dosad, bez ikakve odgovornosti. I ako dođem na proteste, to neće biti ni zbog Stefana Filipovića, 6yke, Sergeja Trifunovića ili Slobodana Vaskovića. Meni ne treba niko da mi kaže šta i kako da mislim.
Vi koji nećete doći zbog straha da vas neko ne vidi, da ćete izgubiti posao ili da ga nećete naći zbog toga, i to je u redu i potpuno legitimno. Samo nemojte druge omalovažavati zbog toga.
Lijep pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:22 
Pripravnik
Pripravnik

mr.no potpis svega sto si rekao ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jbg ja trazim info bilo kakav od vodje protesta,nista ne kontriram treba mi samo potvrda da je bio avans. Ne sporim nista samo mi taj detalj nekako potvrdi,treba mi radi mog posla.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:35 
Pripravnik
Pripravnik

Bio je avans sigurno,Integral dobio pare unaprijed sve,samo se brojke prelile sa escrow racuna na njihov racun(plasticno receno),a za dokaz ja ga licno nemam jer da ga imam dao bih ga sudskim instancama.Pricu sam cuo iz vise izvora i od kredibilnih ljudi iz privrede i iz krugova koji znaju,tako da im vjerujem.Da to nije tacno oni bi davno demantovali tu vijest.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znaci neko ti rekao bio avanst i to je to,je li znas bilo sta oko tog posla? Je li bio tender,ko je drugi najpovoljniji ponudjac? Koliko je bodova nosio rok placanja?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:48 
Pripravnik
Pripravnik

Ako hoces mogu kontaktirati ljude pa ti javim sta i kako potanko,ako te bas interesuje taj posao.p.s.nije mi rekao neko ,nego vise ljudi koji su u tim krugovima.Ali znam kako se rade te stvari nisam laik sa osnivanjem fiktivnih firmi koje dostave najbolju ponudu pa se poslije povuku u korist drugoplasiranih,pa se obaraju cijene.Bez obzira koliko bodova nosili brzina izvodjenja radova,cijena radova i kvalitet radova poenta je u tom sto je Integral bio unaprijed predodredjen da radi taj posao,kao sto je Niskogradnja radila obnovu puteva oko Srebrenice kada je oprano 37 mil. km.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 00:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Molim te kontaktiraj svoje izvore pa mi javi,bas me zanima..vidi ubuduce da kontaktiras pa da pricas. Ja se primim i krenem na proteste zbog avansa a ono mauna

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 01:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Obozavam ove sto znaju gdje idu pare, ko krade, ko je koliko svrnuo :)
Pa prijavi prijatelju to nadleznim organima. Jednostavno.
Ja sam za to da organizujemo kontra-proteste. Oni neka budu crveni, a mi plavi
(Ja necu da budem crveni!)
Ukoliko se pobijemo ko ljudi, murija ce biti na nasoj strani.
Iz keca u keca.

Ma sve protesti i to,kao Pernara proganjaju trebe pa i mi da guzimo, Mene samo ubi totalno nepoznavanje sustine,daj u pm ako se zalimo da znamo zbog cega se zalimo. Nije dobro ni tebi ni meni ali mani me supljaka poput ovih ''cuo sam od ljudi iz privrede''

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 01:25 
Pripravnik
Pripravnik

Danas mi covjek kaze da je udruzenje oceva podnijelo nekoliko desetaka krivicnih prijava u vezi sa malverzacijama u fabrici duvana i znas koliko je tih prijava uzeo tuzilac u ruke i razmotrio nijednu,pa o cemu mi to pricamo.Vukelic je imao sve crno na bijelo pa su ga ubili !

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 01:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Danas mi covjek kaze da je tuzilac obradio sve prijave i da niti jedna nije imala osnovu.

Rekla-kazala.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]