banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
Ајде добро. Закључајте тему. Ја сам крив. Не знам како ми је могло само пасти на памет да се тако нешто деси, у најразвијенијој држави Европе, гдје се поштују висока морална начела, гдје су сви доктори тако поштени да би прије умрли него да приме мито, а људска доброта је попут мелема, просто на рану да их привијеш...

Ја знам да је у другим установама било кисеоника. И не знам ништа више од тога. Значи немам појма, као што већина вас нема појма шта и како се одвијало на Паприковцу, али поуздано знам да је кисеоника било и да нигдје није умрла ни једна беба осим на Паприковцу!
Ја као грађанин Републике Српске желим да знам тачно шта се десило. То је моје право! Нећу да прихватим површну причу која се пласира већ 20 година, и да се све заврши на томе. Имам право да знам сваки детаљ.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nevjerovatno je da sve sto ima veze sa srpskim zrtvama je upitno. Da neko postavi pitanje da li su ljudi u Srebrenici zrtvovani...u Sarajevu bi ga ubili. Dakle i da zanemarimo cinjenicu o laznom broju poginulih (namjerno napisano laznom da provocira...da vide kako se mi osjecamo kad neko kaze da 12 beba zrtvovano) ti ljudi su zrtvovani. Cak i ta cinjenica vrijedja muslimane a kamo tek rasprava o broju mrtvih.
To se desilo na pocetku rata kada je vladao opsti haos i avioni nisu letjeli.
Da se postavi tema na sarajevoX sa imenom: Srebrenica-mit ili istina, sta mislite sta bi bilo. Postavljac bi bio obasut najprimitivnijim uvredama, banovan a tema obrisana. Pa zasto mi onda dozovljavamo da neka budala iz pizdica vrijedja nasa osjecanja i zrtve???

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:21 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mislim da je djesburaz naveo u svom post negdje na pocetku teme 11 godina starosti te davne 92'...

koliko sam ja skontao ispada da su doktori bili placeni da ubiju bebe..

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
A buraz preso' na cirilicu, da ga ozbiljnije shvatimo.
Fuuuuuuuj . . .

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:23 
ferdinand, pa niko nije tebe osudio ni za sta, kao ni rodijtelje ni doktore, niti ikog na forumu .. ljudi su samo pitali da li je tadasnji drzavni vrh ucinio sve da se ova katastrofa sprijeci? ne vidim problem tu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:23 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
djesburaz je napisao:
Ајде добро. Закључајте тему. Ја сам крив. Не знам како ми је могло само пасти на памет да се тако нешто деси, у најразвијенијој држави Европе, гдје се поштују висока морална начела, гдје су сви доктори тако поштени да би прије умрли него да приме мито, а људска доброта је попут мелема, просто на рану да их привијеш...

Ја знам да је у другим установама било кисеоника. И не знам ништа више од тога. Значи немам појма, као што већина вас нема појма шта и како се одвијало на Паприковцу, али поуздано знам да је кисеоника било и да нигдје није умрла ни једна беба осим на Паприковцу!
Ја као грађанин Републике Српске желим да знам тачно шта се десило. То је моје право! Нећу да прихватим површну причу која се пласира већ 20 година, и да се све заврши на томе. Имам право да знам сваки детаљ.

sa svojih 11 godina mogao si tad samo da masturbiras nad poster Pamele Anderson, a ne da tvrdis 100% kako ti SVE znas...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ferdinand, pa niko nije tebe osudio ni za sta, kao ni rodijtelje ni doktore, niti ikog na forumu .. ljudi su samo pitali da li je tadasnji drzavni vrh ucinio sve da se ova katastrofa sprijeci? ne vidim problem tu.

Pa ja nisam ni zamjerio da li je neko osudio mene. Ja samo kazem da to mene vrijedja kao kad neko muslimanima blati sjecanje na srebrenicu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2009, 14:54
DELLBOY je napisao:
I šta ako je ''ISTINA'' to što je ovaj implementirao...
Hoće li ta istina vratiti te bebe u život? Hoće li se poboljšati život tih ljudi koji su izgubili bebe? Hoće li dobiti neku satisfakciju čak i ako osude na smrt 1, 5 ili 200 ljudi koji su to ''uradili''?

NEĆE!!!
Čak naprotiv biće im još gore.

Ako nisi izgubio nikog na takav ili bilo kakav način, ne znaš o čemu pričaš.

Je li ti to izmedju redova zelis reci kako je onaj spomenik greska sto je napravljen ... jer on nece vratiti bebe u zivot i roditeljlima ce biti jos gore sto podsjeca na davnu godinu?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@ferdinand
одакле ти право да жртве својаташ као своје, и да забрањујеш да се прича о томе? По чему си ти већи Србин од мене?

"A buraz preso' na cirilicu, da ga ozbiljnije shvatimo.
Fuuuuuuuj . . ." - Roker... pogledaj samo kakav si ti covjek... po cemu ti sudis ljude...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@golden_brown
ne dellboy zeli da kaze da svakog ubicu treba slobodno pustiti da hoda, jer nije moguce vratiti zivot ubijenog, pa sta tu dalje ima da se cacka...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

djesburaz je napisao:
@ferdinand
одакле ти право да жртве својаташ као своје, и да забрањујеш да се прича о томе? По чему си ти већи Србин од мене?

"A buraz preso' na cirilicu, da ga ozbiljnije shvatimo.
Fuuuuuuuj . . ." - Roker... pogledaj samo kakav si ti covjek... po cemu ti sudis ljude...

Smaras...ja ne svojatam zrtve.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
ferdinand je napisao:
lollipop je napisao:

Pa ja nisam ni zamjerio da li je neko osudio mene. Ja samo kazem da to mene vrijedja kao kad neko muslimanima blati sjecanje na srebrenicu.

Medju tim bebama, barem troje je bilo muslimansko (jedno je i dijete moje polusestre). Jel' ti places nad svih 12 ili 9?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
djesburaz je napisao:
@ferdinand
bla bla ....

Pa ti nisi dosao na forum da trazis informacije, nego da izneses svoje nakaradne stavove, i znanje iz hemije za osmi razred. Jos uz to si i Srbin, big deal.

Sad pricas kako zelis da znas istinu, a na prvom postu si iznosio insinuacije. Ma more mrs !

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Standardna prica. Meni je zao svih beba vjeruj, sta god ti pokusao da impliciras sada. Zao mi je i ljudi u Srebrenici vjerovao ili ne. Ja ne mrzim.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
djesburaz je napisao:
@ferdinand
bla bla ....

Sad pricas kako zelis da znas istinu, a na prvom postu si iznosio insinuacije. Ma more mrs !

U prvom postu sam napisao razloge zbog kojih sumnjam u pricu, i pitao ostale da li imaju dodatnih informacija o tome. I vjerovatno ima ljudi koji bi napisali nesto, da nam drustvo nije puno neuracunljivo nekonstruktivnih frikova poput tebe.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dust je napisao:

Medju tim bebama, barem troje je bilo muslimansko (jedno je i dijete moje polusestre). Jel' ti places nad svih 12 ili 9?

Ovo potenciranje na svakoj temi mi je fascinantno.

Zakljucajte temu. Nece ovdje nista pametno biti receno. Ja bih napisao kako je i sta je, ali i to je rekla/kazala. Istina rekla mi babica iz KBCa, ali to opet nije mjerodavno. Rekao meni ovaj jedan, ne znas ga ti...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne bi me cudilo da se sada iznese teorija da su bebe pustene da umru zato sto je bilo i muslimanskih beba medju njima.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Tashko, potenciranje cega?

ferdinand, objasni tashku kako se potencira.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dust...okani me se. Pa ti potenciras. Ti si POTENCIRAO da meni nije zao muslimanskih beba.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To sto ti cinicno pitas da li je plakao samo za srpskim bebama. To...

Usput, samo da iznesem svoje cijenjeno misljenje, dok ne padne Titan na ovu temu.
Ja ne mislim da je bilo ikakve mogucnosti da te bebe prezive. Roditelji/rodbina/medicinski radnici ne bi sjedili skrstenih ruku, a vjerujem da nisu. Vjerujem da su pokusali na sve nacine da spasu djecu. Situacija je bila katastrofalna. Buraz mi je rodjen 15ak dana nakon ove tragedije, pa sam se ovih pricao naslusao i u uzim i u sirim porodicnim krugovima. Kiseonika nije bilo. Sumnjam da je neko "zrtvovao" ovu djecu za neke licne i politicke interese, ko sto je bilo pominjanja na ovoj temi. I nadam se da ne grijesim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]