Merhaba je napisao:
Da nije bilo tih NATO okupatora dobro znas da bi svi vi bili preko Drine. Sjeti se 1994-95 kada smo vam bili skoro u gradu.Svi ste imali spakovane kofere. SJECAS LI SE ?????
Mozda mi zivimo u 50-tim.I to je bolje nego vecina vas NIKAKO
IZGLEDA TI TO NE KONTAS
SELAM ZEMLJACE
HJahjaahjahjah... nije to tako i sam znash kakvo je stanje bilo prije nego sto je nato poceo da bombarduje nase polozaje i ostalo, a nemoj se hvalisati pobjedom u ratu jer to nije bila vasa pobjeda (tj. vi nikad ne bi nista uradili da nije bilo nato okupatora i domacih izdajnika) vec jedna velika srpska izdaja popracena povlacenjem nase vojske, vjeruj mi to ja najbolje znam...
Selam i tebi, i kobasica 'zemljace'....
u svakom slucaju ovo je vec van teme
misk0 je napisao:
Vidi, ja nemam razloga ni potrebe tebi da se pravdam. Da si proctao pravila foruma kao i nettiquete odnosno pravila ponasanja znao bi sta i kako treba da pises. Ako to ne znas , tvoj problem.
nisam primjetio da mi pravilnik govori sta treba da pisem....
Citiraj:
Brisem postove koji se svode na licna prepucavanja i nemaju veze sa temom. Ako hoces nekoga napdati, vrijedjati imas i Lude krave i privatne poruke pa izvoli.
Ok postujem.... medjutim, ponekad se diskusija mora voditi tako da se svodi na prepucavanja, a i sam vidish kako muslimani vode diskusiju ovde i koliko je to sve zajedljivo i cinicno, nisi slijep valjda...
medjutim me boli kurac to je tvoj posao.
Citiraj:
Izgleda da nije moguce voditi diskusiju bez toga da se ne napada i vrijedja sagovornika.
iskustvo tako pokazuje...