banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2009, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
V@nja je napisao:
Zasto je Vlada RS dala 480 000 KM za koncert Lepe Brene?
-Zato sto Mile voli disko

:lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinoc gledao na TV!
Sta da kazem, tipican provincijski mentalitet. U nekim trenutcima me bilo sramota, pa umalo da prebacim.
Meni je izgledalo ko opstenarodno veselje na zborovima, sa domacim melosom...neizbjeznom "Mars na drinu", "Vidovdan" od "estradne umjetnice-akademkskog gradjanina" koji dize 3 prsta i vice ...Ajmoooo Banjalukooo, ajmo Srpskaaaaa! :-?
Koreografije, majice, vatromet... :angry3:

Treba sporta i kulture ali ovo stvarno nije nacin! :cry:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009, 16:42
Eeeeeeee da najvise se razocaram kad vidim da mladi ljudi dizu 3 prsta i da se udaraju u prsa...ne treba se stiditi sto si Srbin, ali ne treba biti ni tako prost...Pa se ja tako stalno pitam do kad vise tako...negdje je zakazaloooo...

Slika

Pogledaj ako smijes

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Ma cim je negdje neko veselje i popije se koja, mora biti neko ko ce dizati tri prsta i vikati neke parole koje nemaju veze sa dogadjajem....

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009, 16:42
Jesmo li mi onda prosti ljudi?

Slika

Pogledaj ako smijes

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Romeo88 je napisao:
Ma cim je negdje neko veselje i popije se koja, mora biti neko ko ce dizati tri prsta i vikati neke parole koje nemaju veze sa dogadjajem....

Ma nije u pitanju narod vec rezija od organizatora da na taj provincijski nacin (nacionalno busanje u njedra) nalozi raju!
Skontao sam da je bilo dosta gostiju iz drugih drzava, ljudi iz svjeta sporta! Jedan od voditelj na SRT-u je bio neki strucnjak-hrvat.
Treba biti profesionalac u svemu. ako organizujes internacionalno takmicenje drzi se internacionalnog nivo!

Da, prost smo narod!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Block out je napisao:
Romeo88 je napisao:

Ma nije u pitanju narod vec rezija od organizatora da na taj provincijski nacin (nacionalno busanje u njedra) nalozi raju!
Skontao sam da je bilo dosta gostiju iz drugih drzava, ljudi iz svjeta sporta! Jedan od voditelj na SRT-u je bio neki strucnjak-hrvat.
Treba biti profesionalac u svemu. ako organizujes internacionalno takmicenje drzi se internacionalnog nivo!

Da, prost smo narod!

Prost ako navijamo za svoje? Ne..nisam isao na taj dogadjaj i mislim da je bljak...ali reci da smo losi zao sto pokazujemo tri prsta i svira mars na drinu :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Block out je napisao:
Da, prost smo narod!

Jbs mi sve al ovo nikako ne kontam.........po cemu to????

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
ako organizujes internacionalno takmicenje drzi se internacionalnog nivo!

Da, prost smo narod!

Po tome kada je svjetsko prvenstvo svi treba da navijaju za sve reprezentacije...ma daj molim te. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Block out je napisao:

Da, prost smo narod!

Po tome kada je svjetsko prvenstvo svi treba da navijaju za sve reprezentacije...ma daj molim te. :lol:

:roll:

Ko je rekao da trebamo navijati za "sve"?
Gdje sam rekao "Losi"?
Da li si ti gledao tu manifestaciju?
Nisam mislio na publiku vec na organizaciju!!!
A ta ista organizacija je lozila ljude da se ponasaju kao da su na zboru (to im je bio koncept). -Na to se odnosilo "prost narod"!

Poslednji put menjao Block out dana 11 Jul 2009, 19:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
ferdinand je napisao:
Block out je napisao:

Da, prost smo narod!

:roll:

Samo ti okreci okama ali...lupas brate gluposti.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2009, 20:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
kakvo prevenesvo ono je ziva rizanijada bila.....sve zive vrece kao neki prvaci...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 19:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Pa sto vise zaglupis narod, to se sa njim lakse vlada i manipulise. Meni iskreno nije ni na kraj pameti bilo da odem slusati i gledati Brenu, to je najobicniji kich koji se uvaljuje narodu, ova drzava je ziva anarhija sto se tice kulture, daj samo da se krka i dere, a ko *ebe drustveni razvoj i emancipaciju ove zaostale sredine.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
LemiGO je napisao:
ova drzava je ziva anarhija sto se tice kulture, daj samo da se krka i dere,
a ko *ebe drustveni razvoj i emancipaciju ove zaostale sredine.

Министарство спорта и културе одлучно демантује ове наводе јер је промовисало и племенитост спорта (кик бокс)
и узвишеност на коју нас позива безвремена магичност музичке умјетности (Фахрета Јахић).

Ова величанствена акција још једном је свијету показала нашу спорстску и културну супериорност,
а невјерним Томама показала да је могуће и са само пола милиона марака организовати већи и квалитетнији спектаткл,
него што би то био концерт неких тамо Ред Хот Чили Пеперса, или Берлинске Филхармоније.

8)

LemiGO je napisao:
Pa sto vise zaglupis narod, to se sa njim lakse vlada i manipulise.

Управо је у томе трик, још кад к томе додаш самозаљубљеност и сујету наших ретардираних политичара,
а сви осим њих виде колики су у ствари неспособњаковићи и примитивци, нигдје краја весељу :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2009, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...kako se zove onaj dripac sto obuce majicu sa milinim likom na ledjima...pa jos pokazuje sa ne znam kakvom glupom namerom...ne skontah sta pise...nesto ko junak, heroj...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
žaoka je napisao:
...kako se zove onaj dripac sto obuce majicu sa milinim likom na ledjima...pa jos pokazuje sa ne znam kakvom glupom namerom...ne skontah sta pise...nesto ko junak, heroj...

Delic???

Jamesdin Kurtovic je napisao:
Министарство спорта и културе одлучно демантује ове наводе јер је промовисало и племенитост спорта (кик бокс)
и узвишеност на коју нас позива безвремена магичност музичке умјетности (Фахрета Јахић).

Ова величанствена акција још једном је свијету показала нашу спорстску и културну супериорност,
а невјерним Томама показала да је могуће и са само пола милиона марака организовати већи и квалитетнији спектаткл,
него што би то био концерт неких тамо Ред Хот Чили Пеперса, или Берлинске Филхармоније.

Dobra,dobra :lol: Nije nam ni Tajland ravan u kik boksu.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
pa gospodo, molim vas....kik boks je najplemenitija vjestina od vajkada : u vrijeme neimastine na tajlandu mnoge su porodice bile gladne. e posto se uglavnom jelo na podu, ti udjes kod komsije kada sjednu da jedu i sa dva tri low kika razbacas njegovu familiju, pokupis hranu sa poda i odneses svojima. kako plemenito. bilo je slucajeva da komsija ustane sa poda nakon low kika. tako je nastao high kik. kako plemenito. kakva vjestina. nazalost, posto se kod nas ugl. jelo sa stolova, ova plemenita vjestina prehranjivanja porodice je stigla relativno kasno i to u obliku najplemenitijeg sporta. recimo, u glupom, grubom i monstruoznom tenisu igraci gledaju jedan u drugog ispod oka dok serviraju, stalno nesto mrmljaju sebi u bradu (psuju majku, spominju familiju), divljacki se gadjaju lopticama i ugl. pricaju sa "nebom i svevisnjim". odvratno. u kik boksu se uglavnom sutke i plemenito kefaju dok jedan drugog trajno ne ostete a najplemenitije od svega je sto su prave, unutrasnje povrede i otekline glave i organa nevidljive. povrh svega, za tenis mozes biti blago receno retard, dok za kik boks bez fakulteta nemas sta traziti. uglavnom su to ljudi sa poslanickim mandatima.....

p.s. ukoliko zelite kratku istoriju reaftinga, tog mega popularnog world sporta namber van, izvrsite uplate na ziro racun RB BLuka 1050-555-00405-567-989. bolje da vi uplatite, neg' da i ja postanem low sportista...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 16:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
drLJo je napisao:
p.s. ukoliko zelite kratku istoriju reaftinga, tog mega popularnog world sporta namber van, izvrsite uplate na ziro racun RB BLuka 1050-555-00405-567-989. bolje da vi uplatite, neg' da i ja postanem low sportista...

Pa ti samo pare gledaš.........Gdje tu obrazovna crta?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
_zoka je napisao:
Gdje tu obrazovna crta?

Obrazovna crta u vidu Fahrete Jahić Živojinović :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2009, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Cuo sam da ce i Vladika Jefrem krenuti za stopama naseg Ministarstva Kulture,
te da ce umjesto staromodnih manastira sa bradatim monasima koji nista ne rade osim sto se mole i citaju nekakve stare knjizurine,
poceti da gradi manastire po ugledu na Sao-Lin, gdje ce onda mladi monasi demonstrirati uzvisenost ove plemenite vjestine (low kick, high kick, kick box, kick-ban, itd...)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]