banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2009, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
SIJUKS je napisao:
Bolje ovo nego nedo bog da nam je Djeneral uhapsen

:D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Moran traziti da budem i ovde moderator da mogu brisati nebuloze jer sam nocna ptica,bar do trice ne idem u toplu postelju :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
SIJUKS je napisao:

Upravo :thumbright:
Nego nesto samo da kazem onako,tj. da napisem :D Ma mogu oni njega i uhvatiti,svaka njemu cast i Kradzicu sto su uspjeli da ih toliko izlevate i da im pred nosom budu sve ove godine.Karadzic se nahodo,nauzivo i eto na kraju ga uhvatise,ali kad i nakon koliko.Tako isto i Mladica a i Hadzica(kad ce njih pitanje je).Kapa njima dole i ljudima koji ih cuvaju.Dok su Alija i njoFra odavno pod zemljom oni su prozivili jos dosta poslije toga.Jedino je eto Milosevic preminuo a zna se i kako.
Ova dvojica da su bili cemu hodali bi jos zemljom(Alija i Franjo) ali se nesto nije dalo.Neka ih tamo,tamo su mi najbolji :D
Tako da se ne treba mnogo sikirati i ako budu liseni slobode.Ne daj boze,ali kazem samo,ako nekad budu.....
:)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 00:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Moran traziti da budem i ovde moderator da mogu brisati nebuloze jer sam nocna ptica,bar do trice ne idem u toplu postelju :lol:

Najbolje ponudi cifru pa kupi sebi forum ja uteko sa sporta da tebe negledam a ti oces i novosti da preuzmes :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:

Najbolje ponudi cifru pa kupi sebi forum ja uteko sa sporta da tebe negledam a ti oces i novosti da preuzmes :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Black Boy je napisao:
SIJUKS je napisao:

Upravo :thumbright:
Nego nesto samo da kazem onako,tj. da napisem :D Ma mogu oni njega i uhvatiti,svaka njemu cast i Kradzicu sto su uspjeli da ih toliko izlevate i da im pred nosom budu sve ove godine.Karadzic se nahodo,nauzivo i eto na kraju ga uhvatise,ali kad i nakon koliko.Tako isto i Mladica a i Hadzica(kad ce njih pitanje je).Kapa njima dole i ljudima koji ih cuvaju.Dok su Alija i njoFra odavno pod zemljom oni su prozivili jos dosta poslije toga.Jedino je eto Milosevic preminuo a zna se i kako.
Ova dvojica da su bili cemu hodali bi jos zemljom(Alija i Franjo) ali se nesto nije dalo.Neka ih tamo,tamo su mi najbolji :D
Tako da se ne treba mnogo sikirati i ako budu liseni slobode.Ne daj boze,ali kazem samo,ako nekad budu.....
:)

Jest i to neki zivot,,,nesmijes unuku doci na rodendan,svoju familiju nesmijes vidjeti,i to se zove zivot :D :D :D :D :D I na kraju opet zavsrsis u prdekani :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 09:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2008, 10:01
Ha ha ha! Jeste to je zivot.

Svako ima neki zivot, nekom je zivot da se nasladjuje po forumima takvim postovima, da moze ici unuku na rodjendan i da se ne zna (ne_zna, odvojeno, razmak izmedju ``ne`` i ``zna``) gdje ce zavrsiti na kraju.

Znas kad ce on zavrsiti u prdekani? Kad ti procvjetas iz usiju, pa onda snijeg padne na tebe, na voce.. :D
ali ko ce to docekati, to je da se raspametis od cekanja... :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
da to nije fazon k`o iz vica "jesam, jesam ja sam zirafa samo me nemojte vise tuci"?
:D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 10:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
dajte pazite sa ovakvim vijestima, mozda ima ljudi sa slabim srcem medju nama :lol:

ako slucajno citas :) nedaj se Djeneraleeeee i dozivio jos 50 rodjendana u slobodi i da proslavimo u veselju , mozda jednog lijepog dana i na Trgu Krajine :D :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 10:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Banjalucki_Behar je napisao:
Black Boy je napisao:
SIJUKS je napisao:

Jest i to neki zivot,,,nesmijes unuku doci na rodendan,svoju familiju nesmijes vidjeti,i to se zove zivot :D :D :D :D :D I na kraju opet zavsrsis u prdekani :D

ihhh ko te rodi tako pametnu i sveznalu pa ti znas ko koga i kada vidja, mora da dobijas pouzdane izvore direktno iz Haga i citas uz jutarnju kaHvu :D
pa sta Raso uradi, uvalio im ga je samo tako, bolje da ga nisu hapsili samo su se obrukali svi zajedno sta im je covjek radio direktno pred nosom.. nauzivao se samo tako ovih godina hehee, sad omatorio skroz, nema se ni para, nema zena pa covjek otiso dobrovoljno (jes jes naravno nije pojmaaaaaaa imao o hapsenju) u Hag da klovnovima isprica sta je stvarno bilo :D :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]