Citiraj:
cekaj malo groznium, ne, ne zelim da gledam dole onog retarda njavu i onog drugog krezavog idiota. kada vidim ta dva ozracena mozga, samo mogu nagadjati kakav je ostatak ekipe tih super heroja.
Stvarno nije
potrebno pored svih ljudi koji su neprijateljski nastrojeni
prema getu i ti i svi drugi koji ste imali nekakve vajde od tog geta
da pljujete po njemu , geto je ovakav kakav je upravo zato smo svi
srali , a niko nije prstom pomako da nesto uradi i zato imamo to sto imamo , nece geto propasti ni zbog Dace ili Vanje ,koji samo rade tamo , nego propada zbog nas koji se samo domundjavamo i sjedimo kuci , "uzivamo " u ljepoti vrbasa

, a nista ne poduzimamo da bi nam bilo bolje da sami stvorimo svoje okruzenja kao i razlicita dogadjanja , i sami se pretvaramo u matora cangrizava gundjala i likove smarace koji ce jednog dana pricati mi smo bili to i to , a bili smo kurac , samo jos jedan "odrasao' tinejdzer koji je "prerastao" soje ideale koje u sustini nikad nije ni pokusa da se cimne da barem djelic zamisljenog ostvari.
.
Sa druge strane medjutim da nije ostatka ekipe tih super heroja stvarno ima i onih
zahvaljujuci kome se nesto i desava u banja Luci) , su savrseno ok ljudi , nego reci ko je sprecavao ne znam tebe , mene ili nekog treceg da se ukljuci i bude koorinator .. druga stvar sto smo "imali neka pametnija posla"

,
Za Vanju mogu reci samo da je najodgovorniji i najkorektniji lik prema bendovima otkako se otvorila vjezbaona u geto (ostalima se znalo svasta desiti ) , to ako je konzument pero lake "droge' (koja je usput u naprednijim drusvima legalna ) je njegova stvar , i samo zbog jebenog zakona i 'zavisnosti/ucjene' od strane opstine ne treba da je koristi / ni da je kupuje u vreme svog radnog vremena, (uf iskreno pun mi je k. te "ovisnosti "jos od price "vratite nam prostor" bilo bi bolje da smo ga sami i uzeli /skvotirila kao sto je primjer i u evropi pa se ne bi tripali za svako sranje koje se organizuje da li ce gradski oci , samo sto medju svim "mudracima i gerilom " u Banja Luci nije bilo ljudi koji bi to bili inicirali , a ni oni koji bi to podrzali

pa prema tome drzimo ono sto imamo , nesto slicno kao svojevremana parola 'tudje necemo , svoje nedamo , cuvajmo geto kao zjenicu oko svoga

,
uzput tema je bila kakopomoci uns getu , a ne kako sahraniti geto

, pa predlazem da pisu samo oni koji imaju nekakve konkretne predloge jer sve drugo je oftopic ili nek urenik vise zatvori temu ili nek joj promijeni ime kako unistiti uns geto posto se izgleda samo javljaju likovi kojima geto treba , niti ih se tice , niti ih se dotice .