banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
VeLiKi je napisao:
blago tebi monument ako vama nije sjebavao probe. mene je licno zajebao za 2 termina (od 4!). monument takodje JESTE bitno ako se on skrsava, on radi u udruzenju za MLADE. sta ti mislis sta ce gradska uprava pomisliti? donirali prostor, donirali opremu a oni se drogiraju dole. i onako misle da smo svi gomila jebenih narkomana zbog majica kosa muzika koji nisu cana ceca i co.

Sve to sto si rekao stoji, ali bolje ne moze. Jebi ga, meni bi bilo drago da su stvari puno bolje ali to je izgleda nemoguce!
Nama nije sjebavao termine jer vec dugo ne radimo probe u getu.
To sto ljudi misle da sam narkoman zbog izgleda me ne dodiruje jer ja znam da to nisam tako da mogu da me povuku za k*rac!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 18:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
ma ne sekiraj se kolega pusti ti njih... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 19:46 
Citiraj:
To sto ljudi misle da sam narkoman zbog izgleda me ne dodiruje jer ja znam da to nisam tako da mogu da me povuku za k*rac!

Potpisujem... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Citiraj:
cekaj malo groznium, ne, ne zelim da gledam dole onog retarda njavu i onog drugog krezavog idiota. kada vidim ta dva ozracena mozga, samo mogu nagadjati kakav je ostatak ekipe tih super heroja.

Stvarno nije
potrebno pored svih ljudi koji su neprijateljski nastrojeni
prema getu i ti i svi drugi koji ste imali nekakve vajde od tog geta
da pljujete po njemu , geto je ovakav kakav je upravo zato smo svi
srali , a niko nije prstom pomako da nesto uradi i zato imamo to sto imamo , nece geto propasti ni zbog Dace ili Vanje ,koji samo rade tamo , nego propada zbog nas koji se samo domundjavamo i sjedimo kuci , "uzivamo " u ljepoti vrbasa :D :drinking: :drinking: :drinking: , a nista ne poduzimamo da bi nam bilo bolje da sami stvorimo svoje okruzenja kao i razlicita dogadjanja , i sami se pretvaramo u matora cangrizava gundjala i likove smarace koji ce jednog dana pricati mi smo bili to i to , a bili smo kurac , samo jos jedan "odrasao' tinejdzer koji je "prerastao" soje ideale koje u sustini nikad nije ni pokusa da se cimne da barem djelic zamisljenog ostvari.
.
Sa druge strane medjutim da nije ostatka ekipe tih super heroja stvarno ima i onih
zahvaljujuci kome se nesto i desava u banja Luci) , su savrseno ok ljudi , nego reci ko je sprecavao ne znam tebe , mene ili nekog treceg da se ukljuci i bude koorinator .. druga stvar sto smo "imali neka pametnija posla" :drinking: :D :roll: :wink: ,
Za Vanju mogu reci samo da je najodgovorniji i najkorektniji lik prema bendovima otkako se otvorila vjezbaona u geto (ostalima se znalo svasta desiti ) , to ako je konzument pero lake "droge' (koja je usput u naprednijim drusvima legalna ) je njegova stvar , i samo zbog jebenog zakona i 'zavisnosti/ucjene' od strane opstine ne treba da je koristi / ni da je kupuje u vreme svog radnog vremena, (uf iskreno pun mi je k. te "ovisnosti "jos od price "vratite nam prostor" bilo bi bolje da smo ga sami i uzeli /skvotirila kao sto je primjer i u evropi pa se ne bi tripali za svako sranje koje se organizuje da li ce gradski oci , samo sto medju svim "mudracima i gerilom " u Banja Luci nije bilo ljudi koji bi to bili inicirali , a ni oni koji bi to podrzali :-? pa prema tome drzimo ono sto imamo , nesto slicno kao svojevremana parola 'tudje necemo , svoje nedamo , cuvajmo geto kao zjenicu oko svoga :D ,
uzput tema je bila kakopomoci uns getu , a ne kako sahraniti geto :oops: , pa predlazem da pisu samo oni koji imaju nekakve konkretne predloge jer sve drugo je oftopic ili nek urenik vise zatvori temu ili nek joj promijeni ime kako unistiti uns geto posto se izgleda samo javljaju likovi kojima geto treba , niti ih se tice , niti ih se dotice .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 04:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
stari, groznium, upoznali smo se i gotivim te al ne kenjaj svega ti. vanja korektan? da mozda prema nekima, prema vecini nije imam dokaze. da je konzument lakih droga, super, blago njemu, ali to ne mozes raditi u prostorijama udruzenja koje treba da radi sa MLADIMA, koje se nalazi u naselju puno DIJECE (mladih), unutar kojeg se nalazi OSNOVNA SKOLA (najveca u gradu) koja je takodje puna djece. cek da razmislim. hm. udruzenje za mlade. pored osnovne skole. znaci djeca iz osnovne odu u udruzenje za mlade. koga ima tamo? da, navareni njava i onaj krezavi debil. wow. ko-ordinator vjezbaonice. wow.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 08:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
HMMm, ne uzdizem ja Vanju , ali kakvi su ostali bili prije njega Vanja je zlatan, (usput ako ti je lakse , smjenjen je , i drugi cova ce voditi vjezbaonu od septembra , pa da se vise ne uzbudjujemo zbog Vanje I , ),ali ponavljam da pored te dvojice ima jos ljudi , svejedno nisam primjetio da je iko iznio konkretan predlog , kako pomoci getu , nego smo se svi bacili u kao sto ti kazes na njavu u onog krezavog idiota .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

da ali ja sam jedini i iznio nesto konstruktivno. ako se ne varam i njihovo drogiranje u getu je bio jedan od razloga zastoje geto zatvoren/zatvara se. dakle, da, i to je jedan kosntruktivan prijedlog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Glede Vanje: eto, mi imamo probe vec neka 4 mjeseca, i nije nam "zajeb'o" ni jednu probu, takodje ni sa drugim bendom za ove 3-4 nedelje nije bilo ni jedno ispaljivanje. Ja sam cesto upadao u Geto vanredno,nenajavljeno, cisto da vidim sta ce biti od desavanja, i ni jednom nisam navedene zatekao da konzumiraju "lake droge" tj. marihuanu (osjetio bi se miris nadaleko), pa ne znam da li je ta prica uopste tacna.

Nedavno je bio objavljen konkurs za popunjavanje radnog mejsta koordinatora vjezbaonice. Samo se jedan covjek prijavio. Eto Boki, mogao si ti biti slijedeci odgovorni i savjesni koordinator, koji ne bi ispaljivao ljude za termin :wink: Ukoliko sam dobro shvatio, taj momak je na kraju odustao (isuvise mu je komplikovanu ukljuciti miksetu ?!?), pa ce valjda ponovo biti konkurs, eto prilike. (Usput, koordinator dobija platu)

Ne znam sta si toliko zapeo za "lapo sapi", meni nisu konzumenti marihuane nista gori od ljudi koji se napijaju (iliti odvaljuju alkoholom), za oboje trebaju enormne kolicine i dug staz da bi se stvorila ovisnost, cak je alkohol stetniji, i ljudi su agresivniji kada ga koriste . Naravno, ne treba ni jedno ni drugo raditi na radnom mjestu.

Cini mi se da opcije za konkretnu pomoc getu i nisu brojne. Sve bi se svodilo na potpisivanje peticija, slanje pisama podrske getu, mada nista ne moze da promjeni misljenje naseg naroda, pa i moja stara kaze "tu tvoju muziku (aludira na HC i metal) moze slusati samo nadrogirana osoba", a zena nacitana, zavrsila fakultet, putovala, dzaba, nas mentalitet ostaje... Ebiga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka

monstrum je napisao:
Naravno, ne treba ni jedno ni drugo raditi na radnom mjestu.

napokon!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 14:49 
VeLiKi je napisao:
monstrum je napisao:
Naravno, ne treba ni jedno ni drugo raditi na radnom mjestu.

napokon!

Potpisujem... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 20:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
cekaj malo, jel ako neko konzumira drogu odmah znaci supak...ne kontam

Robie Wiliams se isto drogira pa ga slusaju isti oni sto se gade kad vide narkomancica prvog stepena...hasisara.Ali zato sto je Robie L I J E P on moze ...Elvis Prisli itd...

meni je veci supak onaj ko samo gleda sta drugi rade??

Ja se druzim s ljudima koji su se vremenom izmijenjali, promijenili nacin zivota, i bio sam u situaciji gdje grupa ovih mojih prijatelja polufensera ne moze vece jedno bez vutre.Ali u javnosti to su fini momcici kao sto i jesu.

Sve i jedan seljak sto ima vise para samo prica o Kokainu, i onda kad ga pitam a je si li i ti probo.A ne kakav, Boze sacuvaj, samo mi nagovjestava kako bi mogao i kako je okruzen kojekakvim kretenima koji se razbacuju parama.

Ali ako ne daj Boze "uvetis nekog drogeraca u Getu ili u Kicu .. e taj je najgori od svih.

Pa djecu treba pustiti da se malo roknu , to su sve lake droge da ne mogu biti lakse...A kad bi droge bile legalne garantujem da narkomanija i ne bi bila toliki problem.Da ne govorim da vise ne bi bilo narko mafija

U Norveskoj ne znaju sta da rade s alkoholicarima, a pivo im preskupo.

dakle legalizujte droge

Citiraj:
tu tvoju muziku (aludira na HC i metal) moze slusati samo nadrogirana osoba

i Rave takodje... i nema to veze s mentalitetom, tvoja je stara potpuno u pravu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka

zipp starac, da nisi malo promasio temu??? ko ovdje prica o narkoticima???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
kada vidim ta dva ozracena mozga, samo mogu nagadjati kakav je ostatak ekipe tih super heroja. dodjem dole, platim probu, njava "ko-ordinator vjezbaonice" (kako to gordo zvuci!) odmah zove lika za "lapo sapi cova". madaj, ne kenjaj. sve je to lijepo, ali su prokockali svoju sansu

Citiraj:
da je konzument lakih droga, super, blago njemu, ali to ne mozes raditi u prostorijama udruzenja koje treba da radi sa MLADIMA, koje se nalazi u naselju puno DIJECE (mladih), unutar kojeg se nalazi OSNOVNA SKOLA (najveca u gradu) koja je takodje puna djece. cek da razmislim. hm. udruzenje za mlade. pored osnovne skole. znaci djeca iz osnovne odu u udruzenje za mlade. koga ima tamo? da, navareni njava i onaj krezavi debil. wow. ko-ordinator vjezbaonice. wow.

Citiraj:
da ali ja sam jedini i iznio nesto konstruktivno. ako se ne varam i njihovo drogiranje u getu je bio jedan od razloga zastoje geto zatvoren/zatvara se. dakle, da, i to je jedan kosntruktivan prijedlog.

koliko vidim , ti najvise ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2006, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka

ne, to je bio jedan primjer i sa tim je zavrseno. ti si nastavio sa izlaganjem svojih stavova prema konzumentima lakih/teskih droga sto zaista nema veze sa temom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2006, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Da vas swe :drinking: odmah prekinem, droga nije problem koji muci Geto. Ne znam zasto ste se toliko uhvatili za drogu!? Problem je sto gradske vlasti misle da nam ne treba prostor uopste, sa drogom ili bez. Bez obzira na vrstu muzike koja se dole pretezno slusa.
:drinking:
dosadni ste sa drogom, ovo je tema o Getu, gdje droge nema. (marihuana se NIKAD ne konzumira u prostoru UNS GETO) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2006, 08:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne svidja mi se ova privatizacija foruma, ali izgleda da je tako i u Getu.A ako gradske vlasti tako misle, hebi ga ...nek misle...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2006, 10:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
AntiDope je napisao:
dosadni ste sa drogom, ovo je tema o Getu, gdje droge nema. (marihuana se NIKAD ne konzumira u prostoru UNS GETO) :drinking:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2006, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Drragac je napisao:
AntiDope je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Sta ti znaci taj smijeh? :drinking:

Da li je neko primjetio dogadjanja u organizaciji UNS GETO zadnjih nekoliko sedmica?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2006, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka

jok, samo drogu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 22:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Neodgovorno rukovodstvo je prokockalo povjerenje gradskih vlasti i sad je citav projekat na ledu.Ne ostaje vam nista drugo nego da otpilite odgovorne i pokusate povratiti kredibilitet.Dobili ste super prostor(sta bi dale vaskolike nevladine organizacije da su dobile nesto slicno),a onda je greskom odgovornih doslo do niza zloupotreba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]