banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
neka mi bog oprosti, al i nije mi ih mnogo zao.
ne razumijem prvo, roditelje. ako ti dijete nije doraslo da samo razgranici neke stvari u glavi, ti si tu da mu pomognes, zar ne??? sve se bojim da mu starci nisu znali kako vozi.

drugo, kako neko moze da vozi auto nakon sto ubije nekog??? gdje je ta policija, zakon??? pa najmanje sto je zasluzio za ubistvo (bez obzira sto je pjesak prelazio ispod pasarele ) je da mu se oduzme vozacka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
nek ti oprosti bog ali ne žaliti kad tako mladost izgine bez obzira čijom krivicim stvarno je ........... meni ih je žao, zna li iko šta je adrenalin sjećam se sebe sa 16, BT sa elektronikovom mašinom pa još friziran pa Wb 24 karburator i do 120 se postizalo. sad kad gledam nije mi jasno kako sam tu još uvijek. neki dan sam sjeo na yamahu pa kad sam vidio 110 na satu govno se u meni smrzlo, jednostavno sve prođe (stari se).
nisam ih poznavao ali nisam ni morao da bi ih žalio, mlaaaaadi su mnoooogo i očito su imali i muda i herca (to su oni organi koji se ne mogu nabildati).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
I_am je napisao:
neka mi bog oprosti, al i nije mi ih mnogo zao.
ne razumijem prvo, roditelje. ako ti dijete nije doraslo da samo razgranici neke stvari u glavi, ti si tu da mu pomognes, zar ne??? sve se bojim da mu starci nisu znali kako vozi.

drugo, kako neko moze da vozi auto nakon sto ubije nekog??? gdje je ta policija, zakon??? pa najmanje sto je zasluzio za ubistvo (bez obzira sto je pjesak prelazio ispod pasarele ) je da mu se oduzme vozacka.

Tip je prelazio tranzit ispod nadvoznjaka pa je dokazano da ovaj nije kriv sto ga je udario.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Meni je zao tih momaka,19 i 20 godina,pa ni poceli nisu zivjeti,to ko su ,kakvi ,ciji,nije prica za forum.
A ovo za tranzit i pjesake,prelazi svaku mjeru. Prije nekoliko dana baba neka prelazi,preko 60 godina,sa stapom ,znaci jedva hoda i tako se setka ,policajac stoji 2 m od nje i nista da joj kaze! :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
znachi setaju ljudi i prelaze cestu na neobiljezenom mjestu i ti se zaletish i pobijesh ih sve i to je ok...onda bi dnevno bilo 500 ubistava u gradu...a konja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 11:03 
Pripravnik
Pripravnik

ili prelazi kolona djece i sve ih ubijesh i nisi kriv...trebao je prilagoditi brzinu uslovima na cesti kao i postovati ogranicenja...u savremenim drustvima se zbog toga ide u zatvor..osim kod nas...gdje mozes da ubijes 10 ljudi i da ti ne oduzmu ni vozacku na 3 mjeseca...platish drz.tuzioca, vjeshtaka i advokata..sjedi u auto i ubijaj redom...nike frke

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 11:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik

u kini dilere osudjuju na smrt..tako da bi tamo svejedno bio pogubljen...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 13:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2004, 16:31
Ljudi kazu sudbina... nemoj je izazivati i bice sve drugacije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ratnik666 je napisao:
ili prelazi kolona djece i sve ih ubijesh i nisi kriv...trebao je prilagoditi brzinu uslovima na cesti kao i postovati ogranicenja...u savremenim drustvima se zbog toga ide u zatvor..osim kod nas...gdje mozes da ubijes 10 ljudi i da ti ne oduzmu ni vozacku na 3 mjeseca...platish drz.tuzioca, vjeshtaka i advokata..sjedi u auto i ubijaj redom...nike frke

Tu se radi o ljudima koji prelaze ispod nadvoznjaka. KOji k... postoji nadvoznjak ako seljaci hodaju ispod njega. Ja bi zgazio svakog seljaka koji tranzit prelazi direkt ispod nadvoznjaka. Takvi ne zasluzuju bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
naravno da nije ok prelaziti ulicu ispod nadvoznjaka, ali taj je mali tada vozio daleko od normalnog.........
nije mi ni malo zao tih koji se kurce ( sa oprostenjem ), zao mi je nevinih ljudi koji stradaju zbog njih.
konkretno ljudi koji su bili u autu kad se ovaj zabio motorom u njih.
sta da je neko do njih poginuo???

usput, jesu oni dobro???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
KOji k... postoji nadvoznjak ako seljaci hodaju ispod njega. Ja bi zgazio svakog seljaka koji tranzit prelazi direkt ispod nadvoznjaka. Takvi ne zasluzuju bolje.

Nadvoznjak postoji da bi preko njega prelazila vozila inace, a na tranzitu to ne postoji. Ono na sta ti vjerovatno mislis se zove pasarela i sluzi za prelazak pjesaka preko nje. A tesko da neko zasluzuje smrt samo zato sto je lijen da se popne na pasarelu... Ako ti tako smatras onda imas ozbiljan problem u glavi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Taj lik je tuda vozio 120 (navodno je bježao od murije) i ubio čovjeka. Da je vozio 60, pa da mu se progleda kroz prste. Za taj prekršaj je trebalo da leži nekoliko godina i da mu se trajno oduzme vozačka dozvola, ali kako je sigurno imao nekog rođaka u muriji ili je imao para da ih podmiti to se nije desilo. Sad se desilo to što se desilo, pa to možete shvatiti kao i grešku društva što ga nije sačuvala od njega samog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Ma dokle vise to divljanje po cesti?
Danas u sred bijela dana, auto udario curu na pjesackom prelazu u centru grada, kod pentagona.
Cura je krocila na pjesacki, a ovaj se zaletio autom i udario. Sva sreca sto je bila na pocetku prelaza, pa je dobro prosla, odmah je ustala, a jedna papuca na sred ceste, stvari joj sve ispale, jadna cura se sokirala. Ma strasno. I kaze njoj cova, nisam te vidio. Pa gledajjjjjjjjjjjjjj na pjesacki.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
KOji k... postoji nadvoznjak ako seljaci hodaju ispod njega. Ja bi zgazio svakog seljaka koji tranzit prelazi direkt ispod nadvoznjaka. Takvi ne zasluzuju bolje.

Nadvoznjak postoji da bi preko njega prelazila vozila inace, a na tranzitu to ne postoji. Ono na sta ti vjerovatno mislis se zove pasarela i sluzi za prelazak pjesaka preko nje. A tesko da neko zasluzuje smrt samo zato sto je lijen da se popne na pasarelu... Ako ti tako smatras onda imas ozbiljan problem u glavi...

Sorry moja greska mislio sam na pasarelu. Pa ako je lijen neka rizikuje prelazit cestu. Ja mu ispod pasarele ne bih stajao. Neka digne svoju lijenu guzicu pa nece poginut.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
11 minuta je napisao:
I kaze njoj cova, nisam te vidio. Pa gledajjjjjjjjjjjjjj na pjesacki.

...e da je on jedini koji tako kaze...redovno niko ne vidi ni pjesaka a o stajanju na pjesackom da ne govorim :roll: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Sorry moja greska mislio sam na pasarelu. Pa ako je lijen neka rizikuje prelazit cestu. Ja mu ispod pasarele ne bih stajao. Neka digne svoju lijenu guzicu pa nece poginut.

Da je pokojni Goran postovao saobracajne znake i vozio 60, a ne 160 vrlo je vjerovatno da ga ne bi ubio. Tu svoju pricu okaci macku o rep. Treba prelaziti preko pasarele, ali ubijati ljude samo zato sto to ne rade .. glupost.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 13:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Pita vozač pješaka: "Zašto ti seljačino jedna ne ides preko pasarele nego ispod, hoces li da te zgazim?". Kad ce pjesak vozacu: "Dok nije bilo pasarele moje dijete je cekalo po 20 minuta KOD ZEBRE da predje na drugu stranu jer nijedan vozac nije htio da stane, moralo je da svaki put pretrcava cestu PREKO ZEBRE da bi preslo na drugu stranu provlaceci se izmedju auta, i evo ga zivo je. A ako je meni sudjeno da poginem, poginucu i prelazeci pasarelu."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 14:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ljudi, ja ne znam gdje ste vi učili da vozite i da li ste slušali savjete iskusnijih vozača nakon polaganja, ali vidim da mnogi imaju pogrešno razmišljanje. Nije vožnja samo sjesti u auto i osjećati se gospodarom druma, pa *ebati majku svakome ko ne da žmigavac, pogrešno se prestroji ili pretrčava ulicu gdje ne treba. Treba imati u vidu da ima bolesnih, senilnih, glupih, daltonista, prestrašenih, nespretnih, bezobraznih, onih koji ne znaju propise (npr. došli iz sela gdje nema asfalta) i ko zna kakvih sve ljudi ima i zbog čega oni rade to što rade. Ljudi nisu nepogrešivi (kao ni vi), i zar ih treba sve pobiti!?
To je bila ideja fašizma koja (za neupućene) nije prošla sud civilizacije, pa zašto je onda provoditi na cestama?
Tačno se na ovoj temi može vidjeti ko je kakav vozač i kome biste dozvolili da vas vozi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Vozit u Bl je vrlo nezgodno za mene. jer niko ne jebe jedan posto na auto.Kad vozim morom da pazim na sebe i na druge ( djeca, ljude, auta...), a nocu treba pazit jos vise...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]